.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Какъв е най-гадния начин...

Здравейте!
    Кажете, какъв е най-гадния начин по който са ви рязали било на предложение или за край на връзката ви. На каква възраст бяхте вие?

Те първа навлизам в тази област , поне да знам какво да очаквам :P

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Винаги най-гадно си е било "нека бъдем само приятели" енд стъф, защото означава,че от самото начало си вървял в грешна посока.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ^^ къв е смисъла от спама

по темата: "Ми не изпитвам същото, съжалявям..." такива шитни
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Зад теб!
    Най-гадното ми зарязване беше, когато тя каза: "Не мога да съм с теб, прекален много те обичам.". Направо ти идва да се самоубиеш.

БТВ ако някой знае какво значи това да каже.

Цитирай Първоначално написано от prasyte
    Най-гадното ми зарязване беше, когато тя каза: "Не мога да съм с теб, прекален много те обичам.". Направо ти идва да се самоубиеш.

Че не те обича.

Момиче почне ли да шикалкави, значи си е ебало майката.
    Няма чувства, НО понеже е момиче исе чувства гузна да каже всичко както си е, тя шикалкави, вместо да си каже директно. Така че когато чуете "Вината е в мен.." или "Не искам да те наранявам", укротете лъвските си сърца и в никакъв случай недейте да казвате "Ще ти помогна да се справиш с проблема си!" или "Повярвай ми, ще съм с теб каквото и да ме правиш.."
    Като за начало, тя може и да си вярва на глупостите (личен опит), но дълбоко в себе си просто не иска да се занимава с вас. Много вероятно е наистина да й е болно като гледа колко я обичате, а как тя ГРАМ не може да ви отвърне, затова си измисля куп глупости.
    Но да приемем, че наистина е много трудно да си директен за някои въпроси. Например не върви да кажеш на момче, което те харесва и ти е познат, че не искаш дори да ти е познат, че ти е досаден и т.н.

..
    Но да знаете, че ако някоя мадама ви обича, тя и в огъня ще влезне за вас. Истинската любов си е пословична. Чуете ли шикалкване, считайте го за "не". "Не мога да реша" = "Не". "Не знам" = "Не". "Трябва ми време" = "Не".
    А дори след тези шикалкавения да изкопчите някакво "Да", почти на 99% е от съжаление и на момичето й е досадно.... и т.н.

Иначе най-гадното ми отрязване сама си го направих. Харесвах един младеж, тогава бях на 14, отчаяна от живота, току-що зарязана след 3 месечена бурна връзка, в която бях по-влюбената страна. Търсих си утеха и си намерих хубав, готин батко. Но наивността и тук ме предаде. Целувахме се, това-онова... АЗ ВЕЧЕ ЗА СВАТБИ МИСЛЕХ ><
    И той просто ме заеба, въпреки че не му бях казала за надеждите ми за връзка.. ако бях, тогава съвсем щеше да е пълен резила
    Стана така, че той като не видя че не пускам /а той доста напираше за секс, копелето му тъпо/ и просто ме заеба.
    Останах с пръст в уста, защото очаквах нещо съвсем по-различно от това да ме остави. Представях си кви ли не розови картинки..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от prasyte

Вероятно сте се наранявали прекалено много и не е искала да страдате повече и двамата.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Зад теб!
    That's sounds like shit. Мерси за дирекното исказване в очите jghgh. Малко корема ми се сви на топка, но аз така обичам. Може би но едва ли SpOrTs_GiRl. Преди да ме зареже се държеше много странно постоянно ме гледаше странно. Не знам как да го опиша сякаш със страхопочитание или нещо такова. В крайна сметка още се чуваме и излизаме двамата с приятели и като останем само двамата е ужасно неловко. Общо взето беше много добро гадже, но немога да кажа, че я обичам не съм готов за такива думи към момиче. Може би подходящата след години...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Винаги най-гадно си е било "нека бъдем само приятели" енд стъф, защото означава,че от самото начало си вървял в грешна посока.
    въй да много е гадно а й аз като го казвам на някого пак ми е гадно
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами...по-скоро първото ми зарязване на момче беше лошо.Казах му,че ми пречи да живея нормално и не искам повече да го виждам...Абе беше си драма...

аз щи кажа 1 виц сварзан с тая тема ЕДИН МЪЖ ЗАВЕЛ ПРИЯТЕЛКАТА СИ НА ВЕЧЕРЯ.МЪЖЪТ:МИЛО МИНАХА 2 ГОД И ИСКАМ ДА ТИ ПРЕДЛОЖА ЕДНО НЕЩО ЗА КОЕТО ОТДАВНА СИ МИСЛЯ.ЖЕНАТА:ЕЕЕЕЕ НАЙ-НАКРАЯ ВЕЧЕ 2 ГОДИНИ ЧАКАМ!!!МЪЖЪТ:МИЛО ИСКАМ ДА СЕ РАЗДЕЛИМ С ДОБРО!!

не мога да се задържа дълго с един човек..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Голям фен Аватара на Callisto
    Бяхме ходили 5 месеца, а се познавахме от 2 години покрай брат му. Скъсахме по скайп. Той се беше забъркал в поредните глупости, въпреки че му бях казала да спре за негово добро. Нещата, които ми каза бяха следните.
    Не мога да съм с теб. Прекалено много те обичам, за да те излагам на опастност. Искам най-доброто за теб, а с мен няма да можеш да го получиш...цял живот ще се страхуваш, кой дебне отвън.
    По-лошото е, че той водеше разговора с опрян пистолет до главата и това направо ме съсипваше. От 2 месеца се беше преместил да живее в Чехия и направо умирах да му кажа колко много го обичам, как ми липсва и как не искам той да пострада.
    За щастие сега нещата са добре. Пак си е забъркан в глупости както винаги, но поне сега не ме товари с тях. Разбираме си се перфектно...даже по-добре и от преди.

пхаха .. колкото и нереално да прозвучи не са ме рязали някво супер грубото .. Смисъл отказвали са ми да се видим амаа не е било кой знае какво ..

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Също е много гадно, когато започне да те отбягва...да се държи студено и от сорта. Кофти е да си в напрежение и просто да чакаш края.
    The blood that binds us ..till death unites us

Супер фен
    Цитирам "Ти си добро момче, но те имам само за приятел" ... По-добре да ме ритне в топките и да ми каже, че съм идиот ?

Иначе да... и това с отбягването е много гадно, и него съм го изпитвал ;/ не е никак хубаво но за мен лично.. това което казах ;д

П.С. - А когато ти го каже докато си трезвен.. БЕЗЦЕННО - в кръга на шегата разбира се xD

Град
    Бате Незнам...
    Ем преди години имах едно гадже което супер много обичах но много много не се виждахме докато бях на море ме скъса чрез смс което е още по-гадно и след това идва на ход добре познатата фраза на всички "Нека да останем приятели"

"Проблема не е в теб а в мен..." Тва като го чух колко е банално напрао се изсмях...но комент

Мега фен Аватара на babity
    Преди 5 години най - голямата ми любов (за онова време) ми каза, че не можело да се виждаме повече, 'щото ако го видели с мен щели да го спукат от бъзици.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Какво ще кажеш да те зарежат на 01.01, причината - все още обича бившата си? Шит, нали?! И аз така казвам, ама какво да се прави, шанс ....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

винаги аз режа "крилцата"
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Най-дългата връзка се вижда в подписа ми. Вярно, малко е. Но момчето, с което съм сега ми говори за бъдещето и плановете му са просто повече от прекрасни. Аз също споделям мнението му и наистина искам да станат тези неща, които си ги говорим.

Щом до сега не съм била с някого повече от два месеца (и нещо отгоре), зачи .. съм имала раздели, а проблемът е, че всичко на всичко в 90 % от случаите мен са рязали. Но според мен момче да зареже момиче --> най-тъпият и долен начин е ей така - вечерта се гушкат, целуват бла-бла (преди това, да речем, са имали някакъв спор), а на другия ден - момчето става, без да й каже добро утро или каквото и да било подобно, просто става и си заминава, без НИКАКВО обяснение защо се случва така .... Мда, случвало ми се е .

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Също е много гадно, когато започне да те отбягва...да се държи студено и от сорта. Кофти е да си в напрежение и просто да чакаш края.
    Мнооого!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ratex
    "Проблемът не е в теб а в мен..." Тва като го чух колко е банално напрао се изсмях...но комент
    Пф , да..са се сетих за един такъв случай. ;д

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    "колкото и да искам не става, през оная работа ми е за теб"
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

нейната приятелка ме заряза вместо нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми