- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв е най-гадния начин...
О да... да си в неведение какво става!Първоначално написано от radybt
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
отрязвали са ме само 1 път. Вече дори не помня какво стана. Преди около месец отрязах един убитак, супер мн ми досаждаше. Просто му казах едно "чао".
То не е зарязване, а по-скоро отрязване. Но беше нещо подобно: "Ние с теб, не можем да сме просто приятели, но когато обстоятелствата не позволяват да сме нещо повече, то по-добре да не сме си никакви." Много е гадно, понеже знам, че и от двете страни има чувства и двамата сме наранени.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Наслушал съм се на много неща. Няма значение как ще ти го кажат. Чувството е винаги неприятно.
Толкова е гадно, че чак е смешно.Първоначално написано от prasyte
![]()
![]()
В 6ти клас съм. Имала съм увличания по момчета но винаги ме е било страх да с призная точно заради това.... Иначе един път едно момче почна да ми прави намеци и да ми праща песни като "beautiful" и казваше че текста е специално за мен и тн... Накара ме да мъу пратя песен специялна за него. Пратих "Leave me alone" на Майкъл Джексън.
Перфектното режене...![]()
който си мисли че работата е песен нищо не разбира от музика!
Не са ме зарязвали. Само веднъж ме отряза един с думите "Харесвам те ама нямам време за връзка сега"Добре че така стана де... Само няколко месеца след това се запознах с приятеля ми.
![]()
Мен гадно не са ме рязали, но бях свидетелка как на един купон две момичета зарязаха гаджетата си, за да тръгнат една с друга.![]()
hating you makes me all warm inside : )
Много те харесвам, но за да се върна в определени граници, не мога да продължа връзката...
WTF???
ами скарахме се и аз трябваше да го зарежа,но нямах смелостта ,затова ме заряза той(ама то това незнам дали се с4ита за най-гадно зарязване тъй като ми е единственото де-след това се нау4их,4е който зареже пръв,може да му е гадно в на4алото,но после го преодолява по-лесно)
I can't stop myself from loving you <3