.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Също е много гадно, когато започне да те отбягва...да се държи студено и от сорта. Кофти е да си в напрежение и просто да чакаш края.
    Мнооого!
    О да... да си в неведение какво става!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

отрязвали са ме само 1 път. Вече дори не помня какво стана. Преди около месец отрязах един убитак , супер мн ми досаждаше. Просто му казах едно "чао".

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    То не е зарязване, а по-скоро отрязване. Но беше нещо подобно: "Ние с теб, не можем да сме просто приятели, но когато обстоятелствата не позволяват да сме нещо повече, то по-добре да не сме си никакви." Много е гадно, понеже знам, че и от двете страни има чувства и двамата сме наранени.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Наслушал съм се на много неща. Няма значение как ще ти го кажат. Чувството е винаги неприятно.

Цитирай Първоначално написано от prasyte
    Най-гадното ми зарязване беше, когато тя каза: "Не мога да съм с теб, прекален много те обичам.". Направо ти идва да се самоубиеш.

БТВ ако някой знае какво значи това да каже.
    Толкова е гадно, че чак е смешно.

В 6ти клас съм. Имала съм увличания по момчета но винаги ме е било страх да с призная точно заради това.... Иначе един път едно момче почна да ми прави намеци и да ми праща песни като "beautiful" и казваше че текста е специално за мен и тн... Накара ме да мъу пратя песен специялна за него. Пратих "Leave me alone" на Майкъл Джексън.
    Перфектното режене...
    който си мисли че работата е песен нищо не разбира от музика!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не са ме зарязвали. Само веднъж ме отряза един с думите "Харесвам те ама нямам време за връзка сега" Добре че така стана де... Само няколко месеца след това се запознах с приятеля ми.

Мен гадно не са ме рязали, но бях свидетелка как на един купон две момичета зарязаха гаджетата си, за да тръгнат една с друга.
    hating you makes me all warm inside : )

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Много те харесвам, но за да се върна в определени граници, не мога да продължа връзката...
    WTF???

ами скарахме се и аз трябваше да го зарежа,но нямах смелостта ,затова ме заряза той (ама то това незнам дали се с4ита за най-гадно зарязване тъй като ми е единственото де-след това се нау4их,4е който зареже пръв,може да му е гадно в на4алото,но после го преодолява по-лесно)
    I can't stop myself from loving you <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си