- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв е най-гадния начин...
Че не те обича.Първоначално написано от prasyte
Момиче почне ли да шикалкави, значи си е ебало майката.
Няма чувства, НО понеже е момиче исе чувства гузна да каже всичко както си е, тя шикалкави, вместо да си каже директно. Така че когато чуете "Вината е в мен.." или "Не искам да те наранявам", укротете лъвските си сърца и в никакъв случай недейте да казвате "Ще ти помогна да се справиш с проблема си!" или "Повярвай ми, ще съм с теб каквото и да ме правиш.."
Като за начало, тя може и да си вярва на глупостите (личен опит), но дълбоко в себе си просто не иска да се занимава с вас. Много вероятно е наистина да й е болно като гледа колко я обичате, а как тя ГРАМ не може да ви отвърне, затова си измисля куп глупости.
Но да приемем, че наистина е много трудно да си директен за някои въпроси. Например не върви да кажеш на момче, което те харесва и ти е познат, че не искаш дори да ти е познат, че ти е досаден и т.н.
..
Но да знаете, че ако някоя мадама ви обича, тя и в огъня ще влезне за вас. Истинската любов си е пословична. Чуете ли шикалкване, считайте го за "не". "Не мога да реша" = "Не". "Не знам" = "Не". "Трябва ми време" = "Не".
А дори след тези шикалкавения да изкопчите някакво "Да", почти на 99% е от съжаление и на момичето й е досадно.... и т.н.![]()
Иначе най-гадното ми отрязване сама си го направих. Харесвах един младеж, тогава бях на 14, отчаяна от живота, току-що зарязана след 3 месечена бурна връзка, в която бях по-влюбената страна. Търсих си утеха и си намерих хубав, готин батко. Но наивносттаи тук ме предаде. Целувахме се, това-онова... АЗ ВЕЧЕ ЗА СВАТБИ МИСЛЕХ ><
И той просто ме заеба, въпреки че не му бях казала за надеждите ми за връзка.. ако бях, тогава съвсем щеше да е пълен резила
Стана така, че той като не видя че не пускам /а той доста напираше за секс, копелето му тъпо/ и просто ме заеба.
Останах с пръст в уста, защото очаквах нещо съвсем по-различно от това да ме остави. Представях си кви ли не розови картинки..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride