.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Повече от фен

Витамин за кожа?

Има ли някакъв витамин, който по един или друг начин да помага за кожата...? Някакви които да закупя от аптеката? Кожата ми изсъхва и се получават едни петна по лицето, и затова мисля да се подхраня с витамини и да започна да си чистя лицето с мокри кърпички, па да видя дали ще има ефект? Някакви предложения какви витамини да закупя?

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Чувал съм, че можеш да си купиш витамини на ампули и да си ги смесваш с някакъв крем и така действало по-добре на кожата..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Герикапс са с действие и върху кожата, но се пият по схема, иначе може да ти опада косата, да си навлечеш мастна дегенерация на черния дроб и т. н., ако си ги пиеш както ти скимне.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Герикапс са с действие и върху кожата, но се пият по схема, иначе може да ти опада косата, да си навлечеш мастна дегенерация на черния дроб и т. н., ако си ги пиеш както ти скимне.
    smile-it's the second best thing you do with your lips

бирена мая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си