.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Оголване на главичката

въпросът е малко личен

значи искам да ви попитам дали това е проблем или не... когато мастурбирам немога да оголя главичката на пениса, но след еякулация (за тези които не знаят еякулация - изхвърляне) мога да я оголя. Тоест докато мастурбирам немога, а след като се изхвърля мога?? някакав проблем ли е това?

т.7
    krem4et0

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Ами по принцип е лек проблем.Оправя се с лека операция което е свързано с ходене при някой хирург и толкоз.Аз имам същия проблем и досега не съм умрял кат гледам,а когато пениса ми е достатъчно овлажнен нямам проблем да си извадя главичката.Аз бих те посъветвал иди на лекар ,но ако те е шубе няма да умреш от това спокойно.

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Devil69
    Ами по принцип е лек проблем.Оправя се с лека операция което е свързано с ходене при някой хирург и толкоз.Аз имам същия проблем и досега не съм умрял кат гледам,а когато пениса ми е достатъчно овлажнен нямам проблем да си извадя главичката.Аз бих те посъветвал иди на лекар ,но ако те е шубе няма да умреш от това спокойно.

добре. аз съм на 14 е примерно ако не отида на хирург по късн0 след 3 4 годинки дали ще водя нормален сексуален живот..

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Пич аз съм на 24...Досега съм бил с доста жени и проблеми от сексуално естество нямам,освен може би че свършвам бавно.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    ем аз няам проблеми за сега

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ти ако си го нямал никога, няма как да го имаш в бъдеще, тапет
    <N>

МмммМ мисля ,че това не е въпрос за тийн проблем ,а за някой доктор
    Струва ми се лошо.
    Иначе те поуспокоих а

Re: Оголване на главичката

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    въпросът е малко личен

значи искам да ви попитам дали това е проблем или не... когато мастурбирам немога да оголя главичката на пениса, но след еякулация (за тези които не знаят еякулация - изхвърляне) мога да я оголя. Тоест докато мастурбирам немога, а след като се изхвърля мога?? някакав проблем ли е това?

т.7
    krem4et0
    обрязване и си 4исто нов,много хора го правят ве4е!не се събира и саламурка лятото ,по хигиени4но е!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си