.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Объркана съм .......

Преди месец се запознах с човек, който преобърна целия ми свят. Той е с 6 години по-голям от мен. В началото не си и въобразявах, че може да има нещо между нас, защото по него са луднали всички момичета, а аз нямам никакъв шанс - не съм от най-красивите. Дойде да замества учителят ни за 2 седмици и после си тръгна. Отнасях се мило с него, а той постоянно ме заговаряше за дребни неща. След като си замина един ден ми писа във фейсбук.Отговорих му , но не го сметнах за нещо повече от любезност. Едва след няколко дни си писахме по скайп и той започна да показва чувства малко по-големи от такива между приятели. Покани ме на кафе и т.н След това пак се върна в даскало да замества и се виждахме постоянно.Влюбих се в него , защото ме накара да се чувствам по различна от преди. Той успя да ми даде това, което душата ми винаги е искала, но не еимала. После ми сподели, че си има приятелка, която не учи в нашия град и , че тя му позолява да се среща с други. Това ме съсипа, но го приех. Аз не искам да съм една от всичките му жени. И знам, че ще се интересува от мен до деня, в който не му пусна..... Е, ням ада стане.... Но не знам какво да правя... Как да му обърна гръб и да продължа напред след като го обичам.... как да постъпя..... ?
    Никога не съм ти обещавала,че ще има слънце всеки ден...дадох ти всичко,което имах-добро и лошо...Никога не съм казвала,че няма да греша.Аз съм просто човек и това е мое запазено право.Но единственото,което искам е да те обичам..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

ако не искаш да си ,както сама каза, "една от всичките му жените" просто трябва да го оставиш, колкото и да ти е трудно..защото ако останеш повече време с него .. накрая и ще боли повече

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    А ти на колко си ?А тои ? Според мен няма смисъл изобщо да се занимаваш освен ако не искаш да си една от многото му....

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Аз мисля че ще е най-добре ако го оставиш.Отначало ще страдаш,но ще свикнеш и ще разбереш че си постъпила правилно.Няма смисъл да се занимаваш с момче което си има приятелка и да си "една от всичките му".Рано или късно ще намериш друго момче което да е подходящо за теб.

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    А според мен трябва да постъпиш така както ти чувстваш, че е правилно, дори всички да са на друго мнение, за да не съжаляваш после...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На твое място сигурно бих бягала през глава.
    Не мисля, че този човек е коректен- не е приключил връзка, впуска се в авантюра под предтекст че приятелката му позволява.... Не мисля и че знае какво иска.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Момчето с което си се захванала хем иска да си е с приятелката хем търси нешо ново или пък решение на някакъв проблем със сегашната му връзка чрез теб.Ако това искаш можеш да продължиш с него,но от това което написа не искаш да играеш роля на втора цигулка затова и моя съвет е да го оставиш или ако не го зарежеш,поне се отдели за да видиш дали той ще прекрати връзката с приятелката си или какво аджеба иска от теб.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Re: Объркана съм .......

Цитирай Първоначално написано от Sladkabolka
    После ми сподели, че си има приятелка, която не учи в нашия град и , че тя му позолява да се среща с други.
    Това се приема за ВЯРНО, ТОГАВА-И-САМО-ТОГАВА, когато лично приятелката ти го каже. Иначе остава на ниво "той-казва-но-аз-не-знам-дали-е-вярно".
    С други думи - може и да е така, но по-вероятно е да не е така, предвид, че не срещаме всеки ден такива приятелки, които позволяват ОТВОРЕНА ВРЪЗКА.

За останалото - не се знае какво е най-добре да направиш. Най-доброто за човек е да прави това, което иска (ако може). А ти искаш да не си една от другите. И можеш да не си. Значи, най-доброто за тебе е да следваш желанието си и да се разделите. Просто не ви се припокриват желанията - ти искаш да си само с него, той иска да е с 2. Не става бизнесът
    Good luck, Bad luck, Luck...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си