Преди месец се запознах с човек, който преобърна целия ми свят. Той е с 6 години по-голям от мен. В началото не си и въобразявах, че може да има нещо между нас, защото по него са луднали всички момичета, а аз нямам никакъв шанс - не съм от най-красивите. Дойде да замества учителят ни за 2 седмици и после си тръгна. Отнасях се мило с него, а той постоянно ме заговаряше за дребни неща. След като си замина един ден ми писа във фейсбук.Отговорих му , но не го сметнах за нещо повече от любезност. Едва след няколко дни си писахме по скайп и той започна да показва чувства малко по-големи от такива между приятели. Покани ме на кафе и т.н След това пак се върна в даскало да замества и се виждахме постоянно.Влюбих се в него , защото ме накара да се чувствам по различна от преди. Той успя да ми даде това, което душата ми винаги е искала, но не еимала. После ми сподели, че си има приятелка, която не учи в нашия град и , че тя му позолява да се среща с други. Това ме съсипа, но го приех. Аз не искам да съм една от всичките му жени. И знам, че ще се интересува от мен до деня, в който не му пусна..... Е, ням ада стане.... Но не знам какво да правя... Как да му обърна гръб и да продължа напред след като го обичам.... как да постъпя..... ?