- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дебели дрехи през лятото
До какво могат да доведат дебелите през лятото? Когато всички са по потници - ти да си с две блузи и със суитчър? Как последсвия може да има това?
Не ми се струва чак последствия да има , но ще ти е много горещо и ще се потиш много.. не знам.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
миии освен че ще се изпотиш зверски и че ще замиришеш на коч , друго не знам дали може да ти стане![]()
Обещанието е учтива форма на отказване.
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Има хора, които са кекави и им студено. И за да не се разболеят, асе обличат. Ама на температура над 25 градуса не е нормално. Освен да се изпотиш и да замиришеш. други последствия надали ще има.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
оо, ще има - говорим за лятото - с дебели дрехи след потенето и загряването на тялото ти се повишава и кръвното ти налягане, което е кофти... ако и слънцето е добре напекло - топлинен удар и GG... дотам.. ше се събудиш в интензивното... нищо не е случайно, всичко си има смисъл
аз ще се пбъркам! Аз зимата в най-големите снегове ходя с яке и отдоло къс ракав. А когато няма сняг ходя с къс ракав и тънък суитчър. Когато на другите им е студено с блуза дълак ръкав и яке! Когато е 0 - 2 градоса ми е добре с разкопчан суитчър и къс ръкав от доло. Нещото, което ме плаши е, че се калих много добре и не виждам лятото как ще издържам на горещините ...![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Първоначално написано от dimi93
Един мой съученик идва вече 2-ра година (откакто сме заедно новият клас) само по къс ръкав отдолу и суитчър. Нито 1 път не е дошъл с яке. Как издържате - не знам, аз си умирам от студ![]()
най-много да миришеш на потен румънски тираджия![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Аз не се изпотявам![]()
Лятото(май, юни) на даскало ходя с дънки, понеже не пускат с къси гащи или 3/4 или 7/8 и не ми пречи , даже не ми е и топло, понеже не се изпотвам![]()
+1 и да вдигнеш кръвно и да припаднешПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
пхахахаххахПървоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
нека и аз да се посмея на собствената си тъпня -Първоначално написано от danibebi
![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
да те помислят за наркоман
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от user15
Аз ако съм, сменям училището, защото наистина не мога през юни да ходя с дълги панталони през деня, буквално подлудявам. Или цял юни само с поли
![]()
Ще е яко на 40 градуса с тениска и блуза отгоре. Ще плуваш в собствен сос.
Една позната също обикаля лятото с дебели дрехи и един ден я срещам и започнахме да си говорим и аз я питам не й ли е топло, а тя ми вика ,,Топло е ама така свалям паунди(килограми)''![]()
![]()
Кожата не може да диша, а това може да доведе до куп други неща- алергии, разранявания (при чувствителна кожа), инфекции и т.н.
Нищо няма да стане. Дори може и да ти е по-хладно... Да си видял гол арабин? Всичките ходят омотани като мумии. Идеята е, че над една определена температура, дрехите ти действат като изолация и ти пазят хладно. При 30 градуса, няма да се получи ефекта, обаче.
Ако нося sweatshirt или някой пуловер през лятото, ще се чувствам като кисела краставичка....
Аз през лятото си ходя с пуловер и яке, така е по хигиенично, защото няма как другите да ме пипат.