- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Езиче по котето?
В момента ходя с 16 годишно момиче... мисля че е девствена, и утре ще идва да преспива в къщи. Не мисля да бързам със секса, а и си я ОБИЧАМ, не съм тръгнал с нея за да се чеша... та въпроса ми е , ако е девствена и тръгна да играя игрички с езика на първия етаж, дали ще и хареса или ще се отврати? Нека ми отговорят или дадат съвет момичета, не загоряли 12 годишни мъжки пубери.![]()
Щом е девствена бараи внимателно не бързаи.
А и то нема да и е мно хубаво парвите 2-3-пати после ще се оправи,не я караи на сила и не прекаляваи с ласките,да не стане обратното "вместо густо гадно"
И да не земе да я отвориш направо с оная работа "Голяма грешка" първо с пръсче.
[/url]
Pfb-GaminG.ovo.bg
Чуждото мнение след моето погребение ...
еми ако е притеснителна по-добре недей да не си извади грешни изводи нещо, но ако не е давай, тва е много яко нещо и ще и доставиш мн удовоствие, но не се опитвай да я отваряш ако няма да правите секс, щото само ще я боли
целта е тя да си прекара добре... а и за притеснението, мисля че я познавам добре и знам как и е... върпоса беше дали ще и хареса, при условие че до сега е нямала такова преживяванеПървоначално написано от Lolita93
Това дали ще й хареса зависи от теб.. принципно ако е девствена и 'зелена' и само едното близане ще й хареса, но според мен поне на този етап недей да експериментираш с други работи. Лизкай я по клитора, по устните, м/у тях.. в най-добрия случай ще получи клиторен оргазъм.. (ако се справяш като хората де)
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
ами тя щтом се е решила да дойде в ваз значи знае какво може да стане и до някаде е готова за това,но даде ли ти да я лижеш това значи че сигурно и секс щте ти даделсамо да не си поиска и сама ако и хареше близането![]()
![]()
+Първоначално написано от museebedvenevidi
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Да, ще и харесаПървоначално написано от naemniq
(стига естествено да знеш какво правиш)
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Нито съм загоряла + това съм дооста над 12 така, че ще ти отговоря ..![]()
ъъм защо вместо да се чудиш не я питаш дали е девствена?![]()
А колкото до лизането .. хех аз лично не познавам момиче, което да не му харесва (има такива, но са малко) ..![]()
Мен не ми харесва лизането...Предпо4итам да ме тресне,вместо да ме лигави..Първоначално написано от ReachlessGirl
Аз също предпо4итам да духам,отколкото да ме лижатПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
Да позная? Досега не сте свършвали от лизане, дори оргазъм не сте получавали? Аз пък лично предпочитам да олижа някоя мацка яко вместо да я трясна.Първоначално написано от galenata
![]()
Мисля,че ще й хареса..Стига да знаеш какво да правиш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ще й хареса естествено.И освен това, не слушай тези, които ти казват с пръстче
Не бих позволила.По-добре цялата болка на 1 път и след това край
И не я оставяй на половина, примерно ако ти каже, че много я боли й кажи да се отпусне и продължи /е не на сила разбира се ако наистина не иска, недей/.Просто почнете ли нещо го довършете
Иначе повече ще я боли
Успех.
Ще и хареса ... но ако е девствена може и да я е срам... Аз първия път.... хахаха беше много неочаквано,аз исках но ме беше срам и не давах,но приятеля ми на бързо влезе в действиеи аз го бутнах ,но само като усетих езика му и се кротнах набързо
![]()
Това момиче само ти го познаваш и незнам тя как ще реагира
не казвам че си с нея само за секса .. ама обич е силна дума едва ли я обичаш ..а и си я ОБИЧАМ, не съм тръгнал с нея за да се чеша![]()
а по темата: едва ли не би й харесало .. риск печели, риск губи - пробвай нищо не губиш, но аз мисля че ще й хареса![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Ако не е притеснителна и ако я познаваш добре и знаеш как да го направиш ще и хареса 100% ии даже после ще си иска сама![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Eми аз съм момче но ще ти дам съвет ако е девствена от личен опит знам че ще и е трудно да се отпусне затова полека полека я карай и нататък ти си знаеш няма да се отврати ще и стане хубаво![]()
Какви са тия лични опити,като.....Първоначално написано от cobra13
Не разбрах нещо....или ти само им подсвирваш,а те не пускатПървоначално написано от cobra13
![]()
![]()
![]()
Ако е девствена най-вероятно ще я е срам ...
По добре действай по бавно и ако видиш че ти показва/намеква че иска .. действаййййй :P
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥