.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Езиче по котето?

В момента ходя с 16 годишно момиче... мисля че е девствена, и утре ще идва да преспива в къщи. Не мисля да бързам със секса, а и си я ОБИЧАМ, не съм тръгнал с нея за да се чеша... та въпроса ми е , ако е девствена и тръгна да играя игрички с езика на първия етаж, дали ще и хареса или ще се отврати? Нека ми отговорят или дадат съвет момичета, не загоряли 12 годишни мъжки пубери.

Град
    [b][color=red]pLOwDIw mAIna[/color][/b]
    Щом е девствена бараи внимателно не бързаи.
    А и то нема да и е мно хубаво парвите 2-3-пати после ще се оправи,не я караи на сила и не прекаляваи с ласките,да не стане обратното "вместо густо гадно"
    И да не земе да я отвориш направо с оная работа "Голяма грешка" първо с пръсче.
    [/url]
    Pfb-GaminG.ovo.bg
    Чуждото мнение след моето погребение ...

еми ако е притеснителна по-добре недей да не си извади грешни изводи нещо, но ако не е давай, тва е много яко нещо и ще и доставиш мн удовоствие, но не се опитвай да я отваряш ако няма да правите секс, щото само ще я боли

Цитирай Първоначално написано от Lolita93
    еми ако е притеснителна по-добре недей да не си извади грешни изводи нещо, но ако не е давай, тва е много яко нещо и ще и доставиш мн удовоствие, но не се опитвай да я отваряш ако няма да правите секс, щото само ще я боли
    целта е тя да си прекара добре... а и за притеснението, мисля че я познавам добре и знам как и е... върпоса беше дали ще и хареса, при условие че до сега е нямала такова преживяване

Това дали ще й хареса зависи от теб.. принципно ако е девствена и 'зелена' и само едното близане ще й хареса, но според мен поне на този етап недей да експериментираш с други работи. Лизкай я по клитора, по устните, м/у тях.. в най-добрия случай ще получи клиторен оргазъм.. (ако се справяш като хората де)
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

ами тя щтом се е решила да дойде в ваз значи знае какво може да стане и до някаде е готова за това,но даде ли ти да я лижеш това значи че сигурно и секс щте ти даделсамо да не си поиска и сама ако и хареше близането

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от museebedvenevidi
    Щом е девствена бараи внимателно не бързаи.
    А и то нема да и е мно хубаво парвите 2-3-пати после ще се оправи,не я караи на сила и не прекаляваи с ласките,да не стане обратното "вместо густо гадно"
    И да не земе да я отвориш направо с оная работа "Голяма грешка" първо с пръсче.
    +

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от naemniq
    върпоса беше дали ще и хареса, при условие че до сега е нямала такова преживяване
    Да, ще и хареса (стига естествено да знеш какво правиш)
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Нито съм загоряла + това съм дооста над 12 така, че ще ти отговоря ..

ъъм защо вместо да се чудиш не я питаш дали е девствена?
    А колкото до лизането .. хех аз лично не познавам момиче, което да не му харесва (има такива, но са малко) ..

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl

А колкото до лизането .. хех аз лично не познавам момиче, което да не му харесва (има такива, но са малко) ..
    Мен не ми харесва лизането...Предпо4итам да ме тресне,вместо да ме лигави..

Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Цитирай Първоначално написано от galenata

И на мен и той най-вече ,защото някои го правят за да отбият номера.Друго си е както каза ГАЛЕНЧЕТО да ме тресне или да му го издухам.
    Аз също предпо4итам да духам,отколкото да ме лижат

Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993

И на мен и той най-вече ,защото някои го правят за да отбият номера.Друго си е както каза ГАЛЕНЧЕТО да ме тресне или да му го издухам.
    Аз също предпо4итам да духам,отколкото да ме лижат
    Да позная? Досега не сте свършвали от лизане, дори оргазъм не сте получавали? Аз пък лично предпочитам да олижа някоя мацка яко вместо да я трясна.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Мисля,че ще й хареса..Стига да знаеш какво да правиш..

Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ще й хареса естествено. И освен това, не слушай тези, които ти казват с пръстче Не бих позволила.По-добре цялата болка на 1 път и след това край И не я оставяй на половина, примерно ако ти каже, че много я боли й кажи да се отпусне и продължи /е не на сила разбира се ако наистина не иска, недей/.Просто почнете ли нещо го довършете Иначе повече ще я боли Успех.

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Ще и хареса ... но ако е девствена може и да я е срам... Аз първия път.... хахаха беше много неочаквано,аз исках но ме беше срам и не давах,но приятеля ми на бързо влезе в действие и аз го бутнах ,но само като усетих езика му и се кротнах набързо Това момиче само ти го познаваш и незнам тя как ще реагира

а и си я ОБИЧАМ, не съм тръгнал с нея за да се чеша
    не казвам че си с нея само за секса .. ама обич е силна дума едва ли я обичаш ..
    а по темата: едва ли не би й харесало .. риск печели, риск губи - пробвай нищо не губиш, но аз мисля че ще й хареса
    FUCK-тически не ме интересувате..

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Ако не е притеснителна и ако я познаваш добре и знаеш как да го направиш ще и хареса 100% ии даже после ще си иска сама
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Eми аз съм момче но ще ти дам съвет ако е девствена от личен опит знам че ще и е трудно да се отпусне затова полека полека я карай и нататък ти си знаеш няма да се отврати ще и стане хубаво

Цитирай Първоначално написано от cobra13
    Eми аз съм момче но ще ти дам съвет ако е девствена от личен опит знам че ще и е трудно да се отпусне затова полека полека я карай и нататък ти си знаеш няма да се отврати ще и стане хубаво
    Какви са тия лични опити,като.....
    Цитирай Първоначално написано от cobra13
    Оше не съм правил секс но в близките дни сме решили да го правим и имам въпрос На момчето ще потече ли първият път кръв и ще го боли ли
    Не разбрах нещо....или ти само им подсвирваш,а те не пускат

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Ако е девствена най-вероятно ще я е срам ...
    По добре действай по бавно и ако видиш че ти показва/намеква че иска .. действаййййй :P
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си