.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

да разгледаме някой екзистенциален въпрос от любовта

дайте няква тема да разгледаме, че и без тва нема интересни
    [b]Локо Пловдив и тесни пичkи
    every day is like the other keep your fear undercover.
    It

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Защо няма радост за мен.
    Защо този свят към нас е студен.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Защо всяка втора връзка се крепи на едностранна любов? И защо онзи "пасивния" се примирява с това, въпреки че не изпитва същата тръпка (та дори липсва)?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Защо всяка втора връзка се крепи на едностранна любов? И защо онзи "пасивния" се примирява с това, въпреки че не изпитва същата тръпка (та дори липсва)?
    Хубава тема, мога много да кажа по нея, ама и с 1но изречение може да се обобщи . . . Проблема е, че много хора, просто не искат да са сами и са с някой просто така, за да има с кой да се целуват, с кой да правят секс, за да може да отговарят "Да, имам си приятел/ка", но всъщност не им пука за човека и просто чакат да намерят някой ,който повече ще им допадне.Жалко е, но го има . .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    щото много хора се страхуват да бъдат сами и понеже нямат по- добра алтернатива за гадже, се примиряват с това, което им се предлага.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    DevilWish, sladur4etyYy - добре казано.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен
    Град
    <3
    Пасивния е пасивен (или става такъв),защото активния е прекалено/досадно активен може би.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си