Здравейте... така... как да започна... ще гледам да съм по-кратка... Проблемът ми е следният, приятелят ми, ако мога така да го нарека сега, не ми говори от доста време... смисъл не отговаря на смсите ми и тн... Разсърди ми се адската глупост, даже айде ще я кажа... да видим кво ше кажете дали има право да се сърди... Значи той пуши и бях пуснала някаква тема в Кофата да се избъзикам... нали имаше няква статия "Непушачите са по-умни" и аз се избъзиках с тва... а НЕ беше за него и не ме дразни, че пуши... А той като почна "мислех, че ме обичаш" "слагаш всички под общ знаменател" Въобще не е така, по едно време исках да ги откаже, за да не се трови, но сега не му се бъркам, а той пак се сърди... за такава ГЛУПОСТ... и не ми говори от 1 месец ебаси А не мога да го забравя, бяхме разделени преди време и просто НЕ мога, главно, защото НЕ искам... Искам да съм с него, доста сериозно съм хлътнала, а не знам кво да правя вече... Така като гледам май никога няма да ми проговори, та да се откажа ли... смисъл да не му пиша и тн... Проблемът е, че скоро има рожден ден и не мога да не му пиша... а знам, че няма да ми отговори пак и ще ме боли адски много от това... Та кво да правя с тва момче? ОБИЧАМ ГО!