.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Помогнете ... ;(

значии днеска в дскл едно момче с което отдавна си пишем ми прогвори за 1 ви път . започна да ме прегръща и да ме пита кво имам следващите часове аз му казвах ии последния час имахме физическо те караха с нас и играеха волейтболл в салона ,а аз поне 5 6 пъти влезнах в салона и изгглежда той си помисли че го харесвам и дойде при мене ... нали лафихме си там амаа ми стана някак си гадно и сега постоянно мисля за него дали съм изглеждала смешна ???

Мега фен Аватара на Chacho
    Е ти харесваш ли го? И с кое смяташ си изглеждала смешна?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

еми да малко го харесвам еми изглеждала съм смешно когато съм влизала постоянно в салона все едно заради него и даже един от неговия клас ми каза нали че когато аз съм влизала нали неговите фр са му викали тая неспря да влиза заради тебе сигурно ... и сега ми е много кофти

Град
    из източната част
    сега ше те обсъждат в следващите две- три години и секи ден сяка секунда ше говорят за тебе , трябва да се покриеш докато отмине вълната, ако ме разбираш (в русия съм, в русия...)

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    От утре се дръж малко на страна от него споко не се притеснявай, явно и той има чувства, за да те прегръща..

Да ти имам проблемите. Не си изглеждала смешно като си влизала, дори и да е било заради него и те да са разбрали това. Смешно е да питаш това, тебе кво те интересува какво са говорили приятелите му? Бегайте се зимайте и тва е.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    От утре се дръж малко на страна от него споко не се притеснявай, явно и той има чувства, за да те прегръща..
    Вие момичета сте ебатеи странните хора нали и двамата имат чувства за кво трябва тя да е на страна от него
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Вие момичета сте ебатеи странните хора нали и двамата имат чувства за кво трябва тя да е на страна от него
    щото момчетата се правят на велики и ше се хвали пред приятелите си ,че той и е завъртял главата.Заради това.Нека следващия път, той да влиза, заради нея някъде, тогава няма да имам проблем.

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    щото момчетата се правят на велики и ше се хвали пред приятелите си ,че той и е завъртял главата.Заради това.Нека следващия път, той да влиза, заради нея някъде, тогава няма да имам проблем.
    Ти не можеш ли да четеш ? Написала е че неговите приятели са му викали така а той не се е хвалил ....

DevilWish мисля да те послушам ама много го харесвам искам да е до менее но ми е някак си гадно ..

Цитирай Първоначално написано от MinimalisTka
    DevilWish мисля да те послушам ама много го харесвам искам да е до менее но ми е някак си гадно ..
    тц ако искаш да сте заедно бъдете кфо слушаш другите .. какво те интересува ако двамата имате чувства защо да не сте заедно ....

Минималистка, на колко си?

на 13 а той е на 15

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Радвай се, че ти обръща внимание, защото следващата ти тема щеше да е - харесвам го, а незнам дали той мен, или той не ме харесва. Но лично според мен една прегрътка не значи нищо. Смисъл такъв, че може да се е хванал нещо на бас или някви такива, щото ся повечето момчета са пълни олигофрени и приятелите им също. Видят ли, че някое момиче ги харесва и почват да си праят ташак. Не искам да ти го кажа, за да ти стане по гадно. Но според мен направо го питай, какво иска, дали те харесва. Не му се натрапвай, сама ще разбереш дали иска нещо. Ако почва да идва постоянно при тебе и да проявява заинтересованост значи те харесва.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Радвай се, че ти обръща внимание, защото следващата ти тема щеше да е - харесвам го, а незнам дали той мен, или той не ме харесва. Но лично според мен една прегрътка не значи нищо. Смисъл такъв, че може да се е хванал нещо на бас или някви такива, щото ся повечето момчета са пълни олигофрени и приятелите им също. Видят ли, че някое момиче ги харесва и почват да си праят ташак. Не искам да ти го кажа, за да ти стане по гадно. Но според мен направо го питай, какво иска, дали те харесва. Не му се натрапвай, сама ще разбереш дали иска нещо. Ако почва да идва постоянно при тебе и да проявява заинтересованост значи те харесва.
    +1

Мерси и за оприличаването ни на олигофрени

Иначе тя е права - ако идва при теб, говорите си и показва заинтересованост -> те харесва. Прегръдката абсолютно нищо не значи (не искам да е отчайвам но.. ) вече. Всички се прегръщат, някои даже се и целуват без причина, така че не си мисли нищо пребързано. Можеш също и да го питаш в прав текст, но ако наистина е кретен, просто ще те направи за смях..
    Lexynnka

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Е добре извинявай, сложих в това число, повечето които познавам и виждам как си праят ташак с момичетата.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    а, не си далече от истината... мисля, че в тоя форум повечето момчета сме повечето от тия неолигофрени... как да е

наистина е по-добре да стоиш настрана за да видиш неговите намерения... ако му се метнеш на врата след като сама казваш, че "малко го харесваш".. ше е адски глупаво, затова изчакай малко, ако той те потърси пак и пак и пак... тогава вече прави каквото измислиш... но това го измисляш докато чакаш да те потърси

паак да добавя - за каквото и да е, свързано с връзките - скайп НЕ е добър избор

Тук ще се закрепя за момчетата .. ОТ ЕДНА СТРАНА не всички са олигофрени,олигопути,мърмо ти и прочие.Просто някои са прекалено ТЪПИ мотики,че да стъпят на земята и да се осъзнаят.
    Е относно поста ти,той те харесва,закво се притесняваш?Да ти имам живота.Рахатт Споко пич!!Да не ти пука,давай смело напред.
    Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш,но ще е късно,пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти се връща.
    Всичко се връща!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си