California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Искам да ми каже,защо е с мен,защото това ме интересува...До сега нито един път не разбрах,какво толкова ми харесва.Ужасно непонятно ми е,а когато го питам той ми отговаря наполовина...Всеки момент мога да му кажа,защо съм с него.Да му кажа,колко е добър ии нежен и забавен и страхотен...Мога да му кажа всичко,но когато стане въпрос за мен,май не знае какво да ми отговори.
Осъзнавам,че греша,когато го притискам и искам да се поправя...
Тъй като съм сантиментална и преди му казах,че ако сърцето ми усети,че наистина е за мен,ще му дам ключа от сърцето си( е може да звучи сладникаво,обаче веднъж след като му се накарах се сетих за това и идеята все още ми харесва).Тогава той каза,че ще се постарае да го заслужи.Вчера вечерта се почувствах ужасно и реших,че скоро трябва да го получи.Всъщност ключето е от една моя гривна и наистина е мъничко,но му сложих една малка панделка иии сега само се чудя,кога да му го дам.Мисълта на всичко това е че нещо толкова малко е много важно,но и лесно може да се изгуби.
Утре ще излизаме и ще ходим на едно много хубаво място,а в сряда правим един месец.Не знам в кой ден е по-добре...След караница или в Онзи важен ден,когато му казах,че искам да съм с него.
Между другото не бях забелязала на коя дата съм приела,но той вчера ми каза "Какво ще правиш в Сряда?Тогава е 23-ти...денят,в който ми каза ДА" .