- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет от момичета
значи страшно съм влюбен в едно момиче на моята възраст ... ходихме 2/3 пъти1вия път се получи както и втория но третия нещо ... хвана ме срам незнам защо така
Та мисля пак да и предложа ... някои може ли да ми каже как да подходя ? как да преодолея шибания срам.От едно даскало сме ... бяхме в 1 блок
Тогава бях спокоен уверен в всичко ! Но оттогава не върви... помощ.Cъщо така съм забравил как се целува ... абе с 1 дума ... неставам за нищо
![]()
Еми преди бях цар в това,но :d не съм ходил с нито едно момиче вече има няма 2 годиниПървоначално написано от Diva4e
и ... може и да мога :Д не съм пробваЛ за сега
Когато искам да говоря с нея се паникьосвам и незнам кво да и кажа ..
![]()
И на мен ми е странно как ще си забравил да се целуваш,а преди това си бил цар в това![]()
Не знам какво да ти кажа относно това как да подходиш,разкажи малко повече за връзките ви и на колко сте години?
ако си спомниш и как се целува може да имаш късмет и на петото ходенеПървоначално написано от nymphadora
![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
начи ти си ходил с това момиче 3 пъти и ся те е срам да и предложиш за 4-ти път ?! странно ми е
еми поговори с нея, кажи и че още имаш чувства и се чудиш дали и тя има .. и и предложи на 04.04 може да извадиш късмет![]()
![]()
Много ми е странно, какво разбирате под "ходим"?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last