- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как да отслабна ?
В момента съм на 13 години 163 см. 57 килограма ... за мен това не е нормалноКажете някаква диета ... неща никакви хапчета и такива простотии
![]()
Ако се поровиш тука, ще намериш такива теми. Иначе ти тепърва влизаш в пубертета, не мисля че точно сега ти е нужно да отслабваш. С времето, като почнеш да растеж, може да отслабнеш. Иначе спортувай - мисля, че това ще ти помогне най много. Бягай всеки ден, прави коремни преси и така. Диетата е най тъпото нещо - така ще вземеш да пишеш що ти е лошо - защото не ядеш. Избягвай просто мазните храните, но не гладувай.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
абе да ти кажа 163см на 13 години 57 килограма си е нормално .. но ако все пак си решил да отслабваш виж тук http://dietite.com/ ! може и да ти помогне !
мини на лимонена диета
2 резена лимон за закуска
1 за обяд и сокът му за вечеря
С времето всичко ще се оправи не ти трябват диети още от тази възраст.Можеш да започнеш да тренираш нещо.
пич въобще не си дебел ... та ти си още на 13 години, но пък ако се чувстваш дебел започни да тренираш футбол,волейбол или пък просто тичай и прави упражнения (лицеви опори,коремни преси,кофички)
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
незнам кво ще струвам кво ще прая ама ... до юни месец трябва да съм най-малко 40 килограма... да махна корема и да имам поне малко плочки![]()
Тичане и строга диета ... времето не ти е много за това ...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Преса не се прави за 1-2 месеца а за година или две.С правилна диета(това не значи да гладуваш) и ако бягаш малко,ще свалиш.
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!