- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Би ли пуснал езиче на предишния /вол.4/
Първоначално написано от Neon
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Първоначално написано от Neon
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Първоначално написано от Kandrobs
Първоначално написано от ByK
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Първоначално написано от MaLty
мммне
мне знам![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ммм да![]()
![]()
Първоначално написано от girlche
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
нем![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Може би.
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
мне знам
Устните и ще изпия като гроздова ракия![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
лол , а аз ако не дам![]()
не знам![]()
Мислиш ли че ще те питамПървоначално написано от girlche
![]()
FUCK RULES !!!
Ми аз не те питам дали ще ме питаш беПървоначално написано от yamaha436
![]()
![]()
![]()
пт: Не знам
E ся ше разбереш![]()
FUCK RULES !!!
не
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
мда ^^![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (: