- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Би ли пуснал езиче на предишния /вол.4/
да
По скоро ше умра от удавяне в кенефа
Може би![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
даааааааааааааа
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
дааааааааааа ;cry:
Даа...![]()
спам.................
ььмм... спамммммммммммммммммммммм
тинчеее ;д ти се сети да ме посетиш в сайта, ама не и да ми пишеш ;с
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
пхахаха, по скайпа ли бе? Що пък аз да пиша, пиши ти, аз не се сещам за тебе бе АДО :Д
awerw♥
...................
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
шшшт, да не ти пусна езиче![]()
sapphire5![]()
ХАХАХАХАХАХАХ, къде ще пуснеш тва езиче?
awerw♥
много искаш да знаеш![]()
sapphire5![]()
аз всичко трябва да знам, нали ме знаеш :Д
awerw♥
ехх ;д да речем че знам, ама тези неща не са за тук ;дд така де, вече ти споделих, ще ти пускам![]()
sapphire5![]()
АХЙХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАА хахаахахахах :ЛД:Д:Д:Д
awerw♥
тцъъъъъъъъъъъъъ