Въпросчето ми е.... мога ли да намеря някакъв файл с вирус по възможно Троянско кон-че, който файл да не го отварям и да нямам вируса, но ако го пратя на някой, като отвори файла и да му се наръга компа с кон-чето?
Как да направя хак, който когато го отвориш да ти се ресва компа около 10-20 пъти?
It's too late...
Не мисля че някой ще ти каже![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ест, че има данин да си направиш нещо като вирусче-ест ако го пратиш на някой, който не разбира от компове няма да поже да го спре и ще се шашне![]()
http://www.youtube.com/watch?v=YX4P-KS-j6c
като го пратиш на някой и като го натисне компа му ше се спре след определено време и ще му изкачат някви грешки и ще изглежда като вирус
разгледай и тук
http://www.youtube.com/results?searc...jan+virus&aq=0
Хах, сещам се за един много бясен трик. Пишеш един .бат файл с код който рестартира пс-то. Хакаш го в един .рар архив и след тва наместваш архива да разархивира точно тоя файл в стартЪП папката на уиндоус и край!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Айде на хакера да се радва http://rshack.hit.bg/hack.htm
късмет с кон-ЧЕТО ахахаххаха :![]()
![]()
![]()
![]()
Предполагам осъзнавате, че той не може да си служи с тези неща..? Когато му отговорих в скайпа, че ми е писнало от такива бебешкиработи и че са глупости, рекох че се е отказал - да ама не.
Докато решавах дали да му дам линк с rar, който при отваряне популира компютъра с гадинки, пълен с вируси, които да му потрошат софтуера+хардуера или пък keyloger - да му отмъкна всичките пароли, осъзнах че съм в добор настроение и не ми се занимава с такива простотии![]()
+ това в най скоро време ще има КЛЮЧ
Lexynnka
Аз съм се отказал отдавна... просто темата съм я пуснал преди 2 дена мисля.... но интернета ми бепе бавен и съм цъкал много пъти върху Бутона Прати, затова се е изпратила 2 пъти....
It's too late...
ЕЕ ако бяхте сега в америка всичките щяхте да сте на разпит, всепак в цивилизованите държави това е незаконно.Да правиш и разпространяваш такива неща .
Пич, потърси 2 думи в Google: offensive security
Като видиш за какво иде реч, и че ще ти трябват минимум 2 години, за да можеш да 'хакваш', набързо ще се откажеш.
седни научи PHP/MySQL/C/C++ и ще можеш да хакваш всичко![]()
Първоначално написано от loveUpeps4o
Second.
А да забравих, че аудиторията в този форум са лапетии предимно на 12-14 години, моя грешка
Какво общо имат PHP и MySQL с "хакване"?Първоначално написано от Cybershot
Кажи ми да ти кажа...Първоначално написано от SolusChristus
![]()
![]()
![]()
С PHP и МySQL се прави counter за wannabe crackers.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Може би говори за някъв SQL Injection? Трябва да го схващаш SQL-то, че а можеш да правиш SQL injection на незащитени сайтове...
Lexynnka
Глупости на търкалета. Няма ли някой да lock-не темата? Няма да получиш това, което търсиш тук :]
именноПървоначално написано от L0ST
даже не съм си правил труда да чета какво иска да хакне потребителя.
Всеки сайт се състои от бази данни и целта за да го "хакнеш" е да се докопаш до тази база данни и там да редактираш/изтриеш и т.н. което искаш. Има и по-лесни начини от сорта на готов експлойт, там малко Perl ти трябва
Както при математиката. Ако не знаеш таблицата за умножение, не можеш да продължиш!
именноПървоначално написано от L0ST
даже не съм си правил труда да чета какво иска да хакне потребителя.
Всеки сайт се състои от бази данни и целта за да го "хакнеш" е да се докопаш до тази база данни и там да редактираш/изтриеш и т.н. което искаш. Има и по-лесни начини от сорта на готов експлойт, там малко Perl ти трябва
Както при математиката. Ако не знаеш таблицата за умножение, не можеш да продължиш!
Бая работи ХАхаХХАхАХПървоначално написано от SolusChristus
![]()
![]()
![]()
![]()