.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Counter-Akne!

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

Counter-Akne!

Добър ден,открих много ефективен метод за справяне с акне и петна от акне. Преди да ви го кажа, ще споделя някой "Тайни":
    1: Акне (във всякаква форма) НЕ БИВА да се чопли, изстисква, излющва, изтърква... или там каквото ви е хрумнало да го правите, чрез физическо насилие.
    2: Избягваите допир на засегнатите участъци с каквото и да било!
    3:НИКОГА, не мийте лицето си със сапун! (Освен ако не е за Акне, какъвто ще препоръчам след малко.)
    4: Не е необходимо да пазите, каквито и да било диети (да можете да се удавите в течен шоколад). Това че не трябвало да се яде шоколад, да се пие мляко и каквото и да било съдържащо въглехидрати е МИТ! Все пак имате акне а не шарка

Сега да пристъпим към медикаментите за излекуването на акнето:
    I.Необходими съставки:

1:Сапун против акне IMEX
    2:Далацин Т 1%
    3:Акне БП 5

II.Приложение:

1:Сутрин и вечер измиваите лицето със сапуна, след което не се избърсвайте в кърпата за ръце(Ако имяте навика да го правите), сдобийте се с ваша ЛИЧНА (Такава която само вие си използвате. Съжалявам но не всички знаят какво е лична кърпа, ако ме разбирате.)
    2:Мажете ЦЯЛОТО лице с Далацин Т (много е важно да НЕ мажете САМО засегнатите участъци а ЦЯЛОТО лице, при лечение на Акне! В листовките за употреба пише, да се мажат само засегнатите участъци но това не е правилно, доверете ми се!)
    3: След попиването на Далацин Т, намазвате с Акне БП 5 (Да цялото лице!)

Още информация:
    -Тази комбинация от медикаменти е изключително ефективна за всички форми на Акнеична кожа (Лека, Средна, Средоно Тежка, Тежка).
    -Медикаментите стуват към 28 лв. общо.
    -Резултата може да се забележи след 2-4 седмици, което е бързичко имайки в предвид, че става дума са лечение на Акне.
    -Решението дали да ми се доверите остава ваше. Аз нито печеля нито губя от тая работа, просто знам какво е да си с Акне ама баш Акне. Баща ми не е Аптекар, че да ви карам да си копувате тея неща! Те найстина помагат.

Надявам се да съм помогнал, Успех![/quote]

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Третото нещо,което си препоръчал ти (Акне БП5) и аз го препоръчвах в доста теми,когато го ползвах ...Само където не при всекиго помага.. ! Различна кожа,различни пъпки,различно средство за лечение...
    Най-добре за акне и такива очевидни проблеми по лицето да се посети дерматолог, той най-добре си знае работата - 'акнетата' и най-доброто им средство ..

Браво полезна темичка.

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:P

А с черните точки как се справи?
    И малко се съмнявам, че кожата ти си е гладка и чиста както преди да ти се появи акнето..
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Град
    in the middle of nowhere
    аз съм пробвала толкоз неща и не помагат, но сега използвам едно кремче и един сапун и не толкоз редовоно ама ефекта е очевиден. знам че не бива да се чоплят ама майка ми не ги търпи и като ме подгони да ги стиска, вече и аз се научих от нея и ги махам щото просто немога да ги тъпя някои също и черните точки. първоначално ползвах само кремчето редовно, сега само сапуна през ден (тоест наполовина както е казано или пък трябваше сутрин и вечер) щото крема ми свърши и скоро ще зема нов - видим ефект. На LR сребърните (то няма други) срещи акне. Ако искате ги пробваите

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Най-добре за акне и такива очевидни проблеми по лицето да се посети дерматолог, той най-добре си знае работата - 'акнетата' и най-доброто им средство ..
    Тук изобщо не съм съгласен, ама никак. Отиваш при него, изписва ти някакви мазила, сапуни, антибиотици, изписват ти некфи схеми, графици за пиене, хвърляш 200 лв в рамките на няколко месеца и след това всичко си е по старо му.

акне б5 наистиан е добро, но то и изсушава доста кожата, но помага

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от xterm
    Тук изобщо не съм съгласен, ама никак. Отиваш при него, изписва ти някакви мазила, сапуни, антибиотици, изписват ти некфи схеми, графици за пиене, хвърляш 200 лв в рамките на няколко месеца и след това всичко си е по старо му.
    какви ти 200 лв бе човек..
    Аз дадох за сумати неща 70-80 лв.. и ефекта беше видим още след броени седмици.. пф..

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от xterm
    какви ти 200 лв бе човек..
    Аз дадох за сумати неща 70-80 лв.. и ефекта беше видим още след броени седмици.. пф..
    зависи от дерматолога.
    аз имам приятелка, която хвърли сумати пари и лицето и стана дори по - зле.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Re: :P

Цитирай Първоначално написано от sHaDy_sOuL

+1 ? черните пъпки са ми проблема на мене целия ми нос е в такива.....

нещо да отбележа ако имате пъпки по челото повечето пъти са от бритон-а защото се запарва лятото и кожата не може да диша и ето ги пъпките...

Град
    Sofiq

Re: :P

Цитирай Първоначално написано от sHaDy_sOuL
    И малко се съмнявам, че кожата ти си е гладка и чиста както преди да ти се появи акнето..
    От Автора:
    Значи вижте сега, понеже някой беше написал, че много изсушавали кожата, трябва да кажа че найстина е така, но не пречи да комбинирате с хидратиращо кремче(все пак не го препоръчвам, защощо забавя ефекта на възтановяване на възпалението(Акнеичната област)).
    За да се оправите ще трябва да се полющите малко, няма как, това е самата цел на метода на лечение да се излющи засегнатото място!
    Ааа ,да отговоря на sHaDy_sOuL, значи виж сега след като се олющи кожата ,в АКНЕ БП 5 има такива съставки, който възтановяват и "Новата Кожа" и след продължителна употреба нищо няма да ви личи че сте имали акне, освен, ако не сте си ги чоплили и изстисквали, поради което, ще ви останат белези до живот!
    И както каза момичето по-горе (извинете ме, не запомних ника) при всеки човек действието е индивидуално, но с постоянство щe постигнете резултат!
    Допълнение за употребата на Акне БП 5:
    Възможно е зачервяване на третираната зона, но това не е повод за паника, просто ефект ,докъто кожата привикне с кремчето, така че яко се "Вдоматите", ограничете употребата му и мажете през ден, ако до 2 седмици зачервяването не отмине или не се успокой, прекратете употребата на АКНЕ БП 5! Ако отмине(което е много по-вероятно) преустановете всекидневната му употреба.

Черни Точки: Акне БП5 и с тях се занимава.

Успех, надявам се да помогна поне на един/а от вас, ще съм много доволен.

Излизат пъпки от шоколада, поне на мен. Иначе относно сапуна си мия лицето всеки ден със сапун и честно да си кажа съм доста доволна. Нямам никакви проблеми, колкото и да е "вредно".

аз пък не съм използвала другите два продукта и може да пробвам 3те заедно
    макра да не вярвам в дълготрайния ефект пък и то не само лицето ми е проблема

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit19
    аз пък не съм използвала другите два продукта и може да пробвам 3те заедно
    макра да не вярвам в дълготрайния ефект пък и то не само лицето ми е проблема
    Сапуна става и за тяло, но не трябва да се миеш с обикновен сапун, опитай ,ще останеш доволна

никога не съм използвала сапун нито за тяло нито за лице

ще пробвам няма да ми анвреди със сигурност а и акне б5 ми го е предписвал дерматолог така че

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си