- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Counter-Akne!
Добър ден,открих много ефективен метод за справяне с акне и петна от акне. Преди да ви го кажа, ще споделя някой "Тайни":
1: Акне (във всякаква форма) НЕ БИВА да се чопли, изстисква, излющва, изтърква... или там каквото ви е хрумнало да го правите, чрез физическо насилие.
2: Избягваите допир на засегнатите участъци с каквото и да било!
3:НИКОГА, не мийте лицето си със сапун! (Освен ако не е за Акне, какъвто ще препоръчам след малко.)
4: Не е необходимо да пазите, каквито и да било диети (да можете да се удавите в течен шоколад). Това че не трябвало да се яде шоколад, да се пие мляко и каквото и да било съдържащо въглехидрати е МИТ! Все пак имате акне а не шарка
Сега да пристъпим към медикаментите за излекуването на акнето:
I.Необходими съставки:
1:Сапун против акне IMEX
2:Далацин Т 1%
3:Акне БП 5
II.Приложение:
1:Сутрин и вечер измиваите лицето със сапуна, след което не се избърсвайте в кърпата за ръце(Ако имяте навика да го правите), сдобийте се с ваша ЛИЧНА (Такава която само вие си използвате. Съжалявам но не всички знаят какво е лична кърпа, ако ме разбирате.)
2:Мажете ЦЯЛОТО лице с Далацин Т (много е важно да НЕ мажете САМО засегнатите участъци а ЦЯЛОТО лице, при лечение на Акне! В листовките за употреба пише, да се мажат само засегнатите участъци но това не е правилно, доверете ми се!)
3: След попиването на Далацин Т, намазвате с Акне БП 5 (Да цялото лице!)
Още информация:
-Тази комбинация от медикаменти е изключително ефективна за всички форми на Акнеична кожа (Лека, Средна, Средоно Тежка, Тежка).
-Медикаментите стуват към 28 лв. общо.
-Резултата може да се забележи след 2-4 седмици, което е бързичко имайки в предвид, че става дума са лечение на Акне.
-Решението дали да ми се доверите остава ваше. Аз нито печеля нито губя от тая работа, просто знам какво е да си с Акне ама баш Акне. Баща ми не е Аптекар, че да ви карам да си копувате тея неща! Те найстина помагат.
Надявам се да съм помогнал, Успех![/quote]
Третото нещо,което си препоръчал ти (Акне БП5) и аз го препоръчвах в доста теми,когато го ползвах...Само където не при всекиго помага.. !
Различна кожа,различни пъпки,различно средство за лечение...
Най-добре за акне и такива очевидни проблеми по лицето да се посети дерматолог, той най-добре си знае работата - 'акнетата' и най-доброто им средство..
Браво полезна темичка.
А с черните точки как се справи?
И малко се съмнявам, че кожата ти си е гладка и чиста както преди да ти се появи акнето..
Sve sto je srcu drago daleko je..
аз съм пробвала толкоз неща и не помагат, но сега използвам едно кремче и един сапун и не толкоз редовоно ама ефекта е очевиден. знам че не бива да се чоплят ама майка ми не ги търпи и като ме подгони да ги стиска, вече и аз се научих от нея и ги махам щото просто немога да ги тъпя някои също и черните точки. първоначално ползвах само кремчето редовно, сега само сапуна през ден (тоест наполовина както е казано или пък трябваше сутрин и вечер) щото крема ми свърши и скоро ще зема нов - видим ефект. На LR сребърните (то няма други) срещи акне. Ако искате ги пробваите
Тук изобщо не съм съгласен, ама никак. Отиваш при него, изписва ти някакви мазила, сапуни, антибиотици, изписват ти некфи схеми, графици за пиене, хвърляш 200 лв в рамките на няколко месеца и след това всичко си е по старо му.Първоначално написано от ELiTyYy
акне б5 наистиан е добро, но то и изсушава доста кожата, но помага
какви ти 200 лв бе човек..Първоначално написано от xterm
![]()
Аз дадох за сумати неща 70-80 лв..и ефекта беше видим още след броени седмици..
пф..
зависи от дерматолога.Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
аз имам приятелка, която хвърли сумати пари и лицето и стана дори по - зле.![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Първоначално написано от sHaDy_sOuL
+1 ?черните пъпки са ми проблема на мене целия ми нос е в такива.....
нещо да отбележа ако имате пъпки по челото повечето пъти са от бритон-а защото се запарва лятото и кожата не може да диша и ето ги пъпките...
От Автора:Първоначално написано от sHaDy_sOuL
Значи вижте сега, понеже някой беше написал, че много изсушавали кожата, трябва да кажа че найстина е така, но не пречи да комбинирате с хидратиращо кремче(все пак не го препоръчвам, защощо забавя ефекта на възтановяване на възпалението(Акнеичната област)).
За да се оправите ще трябва да се полющите малко, няма как, това е самата цел на метода на лечение да се излющи засегнатото място!
Ааа ,да отговоря на sHaDy_sOuL, значи виж сега след като се олющи кожата ,в АКНЕ БП 5 има такива съставки, който възтановяват и "Новата Кожа" и след продължителна употреба нищо няма да ви личи че сте имали акне, освен, ако не сте си ги чоплили и изстисквали, поради което, ще ви останат белези до живот!
И както каза момичето по-горе (извинете ме, не запомних ника) при всеки човек действието е индивидуално, но с постоянство щe постигнете резултат!
Допълнение за употребата на Акне БП 5:
Възможно е зачервяване на третираната зона, но това не е повод за паника, просто ефект ,докъто кожата привикне с кремчето, така че яко се "Вдоматите", ограничете употребата му и мажете през ден, ако до 2 седмици зачервяването не отмине или не се успокой, прекратете употребата на АКНЕ БП 5! Ако отмине(което е много по-вероятно) преустановете всекидневната му употреба.
Черни Точки: Акне БП5 и с тях се занимава.
Успех, надявам се да помогна поне на един/а от вас, ще съм много доволен.
аз пък не съм използвала другите два продукта и може да пробвам 3те заедно
макра да не вярвам в дълготрайния ефект пък и то не само лицето ми е проблема
Сапуна става и за тяло, но не трябва да се миеш с обикновен сапун, опитай ,ще останеш доволнаПървоначално написано от TeenSpirit19
никога не съм използвала сапун нито за тяло нито за лице
ще пробвам няма да ми анвреди със сигурноста и акне б5 ми го е предписвал дерматолог така че
![]()