- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много важен въпрос!!!!!
Премахва ли се късото гемче при частично обрязване на вързаст 11-12 години?
Питам, защото не знам нищо по този въпрос....
дали има значение дали ще те обрежат на 10-12 или на 20 години.....
и в двата случая ли махат късото гемче
При частичното не се премахва късото гемче.В НЕ-еректирало състояния главичката е частично покрита.Според мен е по-добре цялостното обрязване.
Успех!!!![]()
Много ли боли когато късото гемче се скъса?
При обрязването си под упойка и няма болка.Мисля,че когато се направи в по-ранна възраст е по-добре.
Първоначално написано от grgrgr
ДАААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААА
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Първоначално написано от grgrgr
ДАААААААА! И може да завърши много зле ако не се оперираш и правиш секс! Главичката ти може да излезе и кожичката да я стегне, хуя няма да може да спадне и ще посинее и ще трябва да ти го отрежат! ТОВА НЕ Е БАЗИК! ИМА ЦЯЛА ТАКАВА ВАЖНА ТЕМА В РАЗДЕЛА: ЗДРАВНИ ПРОБЛЕМИ И БОЛЕСТИ!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
При мен болеше много, защото се обрязвах с ръждясала отвертка (не се пише "отверка").
При мен болеше много, защото се обрязвах с ръждясала отвертка (не се пише "отверка").
Извинявам се за double post-а.