.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Много важен въпрос!!!!!

Премахва ли се късото гемче при частично обрязване на вързаст 11-12 години?

Питам, защото не знам нищо по този въпрос....
    дали има значение дали ще те обрежат на 10-12 или на 20 години.....
    и в двата случая ли махат късото гемче

При частичното не се премахва късото гемче.В НЕ-еректирало състояния главичката е частично покрита.Според мен е по-добре цялостното обрязване.

Успех!!!

Много ли боли когато късото гемче се скъса?

При обрязването си под упойка и няма болка.Мисля,че когато се направи в по-ранна възраст е по-добре.

Голям фен Аватара на dimi93

Re: Много важен въпрос!!!!!

Цитирай Първоначално написано от grgrgr
    Премахва ли се късото гемче при частично обрязване на вързаст 11-12 години?

ДАААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААА
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от grgrgr
    Много ли боли когато късото гемче се скъса?

ДАААААААА! И може да завърши много зле ако не се оперираш и правиш секс! Главичката ти може да излезе и кожичката да я стегне, хуя няма да може да спадне и ще посинее и ще трябва да ти го отрежат! ТОВА НЕ Е БАЗИК! ИМА ЦЯЛА ТАКАВА ВАЖНА ТЕМА В РАЗДЕЛА: ЗДРАВНИ ПРОБЛЕМИ И БОЛЕСТИ!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Guest
    При мен болеше много, защото се обрязвах с ръждясала отвертка (не се пише "отверка").

Guest
    При мен болеше много, защото се обрязвах с ръждясала отвертка (не се пише "отверка").

Guest
    Извинявам се за double post-а.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си