- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към жените. Лесно ли свършвате ?
Imam edna fr. koqto ot 2 godini e s gadjeto si i nito vednaj ne e svar6vala, pak i ne e edinstvenata za koqto znam. Kak e pri vas?
me4tata mi e ve4no lqto
Ми винаги свършвам, но колко лесно зависи най-вече от настроението ми.Колкото и смешно да звучи, имало е случаии, в които нещо много ме е тормозило и уж го правим, ама той си ме клати, пък аз се рея в облаците иии.. и нищо !
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Мдаа.. познато и тъпо!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Колежке нима не се пазите за брака?Та вие сте едва 93-ти набор.Първоначално написано от Alexandra93
Първоначално написано от DopeStarsInc
Хахаха тва ме уби....Явно не познаваш нашата звезда!
![]()
![]()
мии не аз не свършвам никак лесно и до сега фр ми е успял да ме доведе до оргазъм само един път (и то по случайност може би
)....иначе почти винаги адски силно се възбуждам, но....само до там,в главата е всичко...трябва да си отпуснат максимално,но е факт,че някой жени свършват мн мн трудно,до като други почти всеки път(силно им блазе на тях)
Вие си я направихте звезда (:Първоначално написано от KASAPA
Ами трябва да го научи твойта приятелка какво и харесва,за да свършва и тя (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Някой май страда от липса на внимание !!!!ХахахахахааПървоначално написано от seduction1mplex
онли стар- ми.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
I`m back![]()
![]()
А сега на темата. Тръгнах си, беше помия, връщам се пак помия
![]()
Шегувам се. Сега вече на темата. Ми възможно е момичето доста дълго време да не свърши. Има много фактори, които могат да доведат до това. Във всеки случай "как ме ебе" е само един от факторите и то не най-значимия.
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
От 9 месеца правим секс с приятеля ми,обаче и аз не съм свършвала(вагинално).Не ,че не ми е хубаво...Не знам на какво се дължи
Адашката рулз ей!!!!Първоначално написано от seduction1mplex
![]()
аа по темата,нямам достатъчния сексуален опит за да ти кажа дали свършвам бързо,но иначе доколкото сама като се оправям съм рпавила рекорди от рода на оргазъм за по-малко от 10 сек мастурбация .. но рпедстави си доо кавко ниво съм била възбудена
аа по темата,нямам достатъчния сексуален опит за да ти кажа дали свършвам бързо,но иначе доколкото сама като се оправям съм рпавила рекорди от рода на оргазъм за по-малко от 10 сек мастурбация .. но рпедстави си доо кавко ниво съм била възбудена
to ina4e i az sama se spravqm, no i gadjeto mi mi se e slu4valo da svar6 po dva pati, ima si period ot meseca na koito mu vikam razgonvane, togava vs. e vazmojno, no me e qd za moqta fr. tq dori iska6e da hodi na lekar milata i vse mi iska savet![]()
ne iskam mn. iskam vsi4ko
me4tata mi e ve4no lqto
От 9 месеца правим секс с приятеля ми,обаче и аз не съм свършвала(вагинално).Не ,че не ми е хубаво...Не знам на какво се дължи
Зависи колко се стараят върху мен![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
A какво мислите за 10 + оргазма по време на акт от страна на момичето ?![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Moля те престани с тези курвенски мнения ... говори като хората ...Първоначално написано от Alexandra93
По темата: значи според мен всичко си е до нагласата.Ако не го правиш с любим човек какъв оргазъм искаш ?
Моята бивша приятелка свърши 3 пъти първият път когато го направихме и след това беше много трудно ... не знам строго индивидуално
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Моята пък редовно е 2 пъти на 1 тек, като от скоро вече и по 3 се случвате па искам и аз така.. получават се някакви съотношения от сорта на 2:4, 2:5, 3:5 за нея
Това за 1 път даже не го броим за бройка вече![]()
И като не го правим 1-2 дни си иска сама свършването както казва![]()
![]()
Тааа, някой урок, нещо.... на добра цена ще е:P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от KASAPA
ххахаха е супер тука се посмях.. тва за звездата хаха (bow) нека нека![]()
![]()
![]()
Клиторен оргазъм всеки път,с вагиналния е малко по-сложно. Не свършвам всеки път,но незнам дали има някое момиче,което всеки път достига до оргазъм. А до 18 годишна не бях получавала (вагинален) оргазъм и чак се бях притеснила,че нещо не ми е наред..добре,че с правилния човек се получиха нещата![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
^ Има, има, всеки път :P (горе съм писал дори, хе-хе-хе)
Моите 15 минути слава, няма само вие да се хвалия, я![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
на александра един негърски кур за да има дни на размисъл в болницата след тва
Ммм брат мойта свършва за има няма 2 минути без даже да влизам в нея...Първоначално написано от Pesenta
нз на какво се дължи
![]()
Издиша,щото се е спукала.Купи си друга кукла.Първоначално написано от InloveSeventeen
![]()