- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-странните неща които са правили родителите ви..
Кои са най-странните неща които сте виждали да правят родителите ви?? Не открих друга такава тема и реших да пусна. Ако има друга изтрийте тази.
Аз ще започна:
Една вечер прибирам се аз към 4 часа и отключвам тихо вратата с надеждата нашите да не ме чуят. Промъкнах се тихо в кухнята и с едно фенерче си святкам да намеря хладилника да си взема нещо да ям и да пълзя към стаятаПо едно време лампата се святка и аз си викам "Край, умрях!" и очаквам майка да ми се скара че съм закъсняла а тя ми вика: "Не пипай шоколада, на леля ти е!" .. и си легна пак да спи
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Натрих малко аспирин за майтап в училище уж че е наркотикПървоначално написано от uBuTo
и те го гепиха и вечерта 2 ч, чувам псувни и кашляне
манияци
На ругият ден им казах че е аспирин и се разминах само с 1 месец
![]()
Първоначално написано от uBuTo
Ае стига уе, тея вашите наистина те дебнат постоянно за тая пуста храна![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от uBuTo
![]()
Еми видях как баща ми си пее песента на Lady Gaga - Bad Romance![]()
Вафла..
Ами понякога ми говорят странни нещаНай-мразя като почват да ми говорят за секс, момчета и т.н. Понякога пък се държат с мене все едно съм на 5г. Почват да ме прегръщат и да казват нещо от рода "На мама слънчицето", "На тате принцесата"
Баща ми пък си пееше неква песен на Риана веднъж, а той по принцип слуша Металика, Скорпиънс, Дийп пърпъл и т.н. Нещо им прещраква от време на време...
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Майка ми веднъж сложи солницата в хладилника и после я търси половин час. xD
Иначе то много зависят нещата. Баща ми някой път като му прищрака и идва и ме хваща за краката и ме обръща надолу с главата.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
седя си аз зи глеам ТВ и майка влиза в стаята... усилила съм доста ТВто... тя ми отваря шкафа с простотиите... натискам mute... и викам-ко си въобразяваш че правиш... и тя са стресна и избяга отатака...седим с една фр като спахме в нас на леглото... към 4 часа... и сестра ми ми се обажда от другата стая... да ни каже да млъкнем...
Първоначално написано от danibebi
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
С мама, когато гледаме футбол и "наще" вкарат, тя започва да тича,скача,крещи и още какво ли неПосле съседите идват да се карат на мен
![]()
А и, когато мама чуе Джъстин Бийбър (Justin Bieber)полудява..ВЛЮБЕНА е в него![]()
Тате танцува и пее на онази "прословута" песен "От икебана дървесата ги боли"Както и имитира всички от MTV
![]()
Просто са ненормални![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Стоя си аз на компютъра и по едно време чувам едно: ЙЕЕЕЕЕЕЕЕСССССССССССССССС СССССССССССССССС!!
и един дивашки рев от другата стая.
Отивам аз да видя какво станало , а то..
майка ми била баща ми на табла!!![]()
![]()
![]()
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
![]()
![]()
![]()
olee mn qka tema prodaljavaitee
![]()
![]()
![]()
![]()
от мен :
Леля като се напи и растрива на калеко ръката и той вика :
- Мале колко червена стаана
И тя вика :
- Аз и други неща кат ги растривам стаат червении
И ние се расцепихме итя викаа :
- Абе носа бее
![]()
![]()
И вика :
-Аз съм Деса Поетеса . Деса Поетеса след малко ще се наебесаа и после ще повръщесаа
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от silvana95
![]()
![]()
![]()
седя си най-спокойно на компа и майка ми нахлува развълнувана в стаята: "Мишеееееее, изтегли ми тая песен.. наняляланяяяя-ляла-нааа ( изтананиква нещо)" -"Мамо, не разбирам коя е песента?!" ... -" Ъ.. П*тка заспала!" и излезе от стаята ...![]()
Веднъж се прибирам и тя пуснала на компа Old scool R'n'BДаже незнам от къде е набара подобни песни
![]()
Татко веднъж влиза в стаята ми. Аз тогава слушах тази новата на Би и Лейди Гага- Телефонаи моя започна да се кълчи
, а уж не харесва такава музика и се води, че слуша рок
и пак тате веднъж седи и ми показва среден пръст
![]()
Ами баща ми много обича да ми пее една песен, аз много я мраза, ще ви я кажа..
Криси Дриси, Празна му торбата...![]()
![]()
![]()
Или пък си гледаме некой филм той люпи семки и ми вика.. Ти едно големо миризливо лайно ли си ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[b][color=black]Espa
не се сещам
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Първоначално написано от Hayashi
и мене баща ми преди ме премяташе както си искаи по някое време почва "на татии котето."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
с майка ми отиваме до кауфланд ии аз я питам: мамо може ли Габи да спи в къщи
мама:да може даже си викнете някой
Аз:ама ти сериозно ли
мама:да
направо ии се учудих понякога не мога да я позная позволява ми всичко говори ми странно ии се държи странно ама тва си е мама ии си я обичам![]()
![]()
![]()
![]()
`only God can judge me!
на Великден като ходих да обикалям църквата и по едно време баща ми запали на майка ми косата със свещтаи почнаха едни писъци....
KarlDionic миналата година и аз направих нещо подобно с майка ми подпалих и якето![]()
а наще доста често откачат най - често започват да пеят или веднъж баща ми се напи и сиакше да излиза с моите ботуши![]()
също веднъж ме заляха с кана вода да съм се събудила по - лесно![]()
хах.. и моя като чуе на Лейди Гага - bad romance ,, я усилва я до дупка ....
иначе.. преди малко баща ми нещо се закачаше с майка ми с едно шише от сок.. и без да иска я поля .... и тя много се ядоса и му вика педал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз направо почнах да се смея ужасно много ....... или пък един път когато майками обесняваше кво означава шопинг на баштами и той вика .. ,,ей такова е'' и показва среден пръст и си върти раката.. ;дд и мама вика оф обясни му ти, че само се лигави .. и аз и правя същото и викам ми такова е![]()
![]()
незнам родителите ми кво са правили, но баба ми я пере сачмата.. един път ни закара на дискотека и след като ние сме влезли.. тя е питала охраната дали може да влезе да види кво е, че чула там разни работии те я бяха пуснали без да плаща вход
![]()
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
^ баба ти рлз![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.