.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Най-странните неща които са правили родителите ви..

Кои са най-странните неща които сте виждали да правят родителите ви?? Не открих друга такава тема и реших да пусна. Ако има друга изтрийте тази.
    Аз ще започна:
    Една вечер прибирам се аз към 4 часа и отключвам тихо вратата с надеждата нашите да не ме чуят. Промъкнах се тихо в кухнята и с едно фенерче си святкам да намеря хладилника да си взема нещо да ям и да пълзя към стаята По едно време лампата се святка и аз си викам "Край, умрях!" и очаквам майка да ми се скара че съм закъсняла а тя ми вика: "Не пипай шоколада, на леля ти е!" .. и си легна пак да спи
    FUCK-тически не ме интересувате..

Banned Фен

Re: Най-странните неща които са правили родителите ви..

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Кои са най-странните неща които сте виждали да правят родителите ви?? Не открих друга такава тема и реших да пусна. Ако има друга изтрийте тази.
    Аз ще започна:
    Една вечер прибирам се аз към 4 часа и отключвам тихо вратата с надеждата нашите да не ме чуят. Промъкнах се тихо в кухнята и с едно фенерче си святкам да намеря хладилника да си взема нещо да ям и да пълзя към стаята По едно време лампата се святка и аз си викам "Край, умрях!" и очаквам майка да ми се скара че съм закъсняла а тя ми вика: "Не пипай шоколада, на леля ти е!" .. и си легна пак да спи
    Натрих малко аспирин за майтап в училище уж че е наркотик и те го гепиха и вечерта 2 ч, чувам псувни и кашляне манияци На ругият ден им казах че е аспирин и се разминах само с 1 месец

Град
    around the world !

Аз ще започна:

Ае стига уе, тея вашите наистина те дебнат постоянно за тая пуста храна

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..

Аз ще започна:

Еми видях как баща ми си пее песента на Lady Gaga - Bad Romance
    Вафла..

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ами понякога ми говорят странни неща Най-мразя като почват да ми говорят за секс, момчета и т.н. Понякога пък се държат с мене все едно съм на 5г. Почват да ме прегръщат и да казват нещо от рода "На мама слънчицето", "На тате принцесата" Баща ми пък си пееше неква песен на Риана веднъж, а той по принцип слуша Металика, Скорпиънс, Дийп пърпъл и т.н. Нещо им прещраква от време на време...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Майка ми веднъж сложи солницата в хладилника и после я търси половин час. xD
    Иначе то много зависят нещата. Баща ми някой път като му прищрака и идва и ме хваща за краката и ме обръща надолу с главата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

седя си аз зи глеам ТВ и майка влиза в стаята... усилила съм доста ТВто... тя ми отваря шкафа с простотиите... натискам mute... и викам-ко си въобразяваш че правиш... и тя са стресна и избяга отатака ...седим с една фр като спахме в нас на леглото... към 4 часа... и сестра ми ми се обажда от другата стая... да ни каже да млъкнем...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

С мама, когато гледаме футбол и "наще" вкарат, тя започва да тича,скача,крещи и още какво ли не После съседите идват да се карат на мен
    А и, когато мама чуе Джъстин Бийбър (Justin Bieber)полудява..ВЛЮБЕНА е в него
    Тате танцува и пее на онази "прословута" песен "От икебана дървесата ги боли" Както и имитира всички от MTV
    Просто са ненормални
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Стоя си аз на компютъра и по едно време чувам едно: ЙЕЕЕЕЕЕЕЕСССССССССССССССС СССССССССССССССС!!
    и един дивашки рев от другата стая.
    Отивам аз да видя какво станало , а то..
    майка ми била баща ми на табла!!

Beware MFs!
    I kill for cupcakes! x_x

olee mn qka tema prodaljavaitee

от мен :

Леля като се напи и растрива на калеко ръката и той вика :

- Мале колко червена стаана

И тя вика :

- Аз и други неща кат ги растривам стаат червении

И ние се расцепихме итя викаа :

- Абе носа бее

И вика :

-Аз съм Деса Поетеса . Деса Поетеса след малко ще се наебесаа и после ще повръщесаа

Цитирай Първоначално написано от silvana95
    olee mn qka tema prodaljavaitee

от мен :

Леля като се напи и растрива на калеко ръката и той вика :

- Мале колко червена стаана

И тя вика :

- Аз и други неща кат ги растривам стаат червении

И ние се расцепихме итя викаа :

- Абе носа бее

И вика :

-Аз съм Деса Поетеса . Деса Поетеса след малко ще се наебесаа и после ще повръщесаа

Мега фен Аватара на Mi6inka
    седя си най-спокойно на компа и майка ми нахлува развълнувана в стаята: "Мишеееееее, изтегли ми тая песен.. наняляланяяяя-ляла-нааа ( изтананиква нещо)" -"Мамо, не разбирам коя е песента?!" ... -" Ъ.. П*тка заспала!" и излезе от стаята ...

Веднъж се прибирам и тя пуснала на компа Old scool R'n'B Даже незнам от къде е набара подобни песни

Татко веднъж влиза в стаята ми. Аз тогава слушах тази новата на Би и Лейди Гага- Телефона и моя започна да се кълчи , а уж не харесва такава музика и се води, че слуша рок и пак тате веднъж седи и ми показва среден пръст

Град
    Kyustendil
    Ами баща ми много обича да ми пее една песен, аз много я мраза, ще ви я кажа..
    Криси Дриси, Празна му торбата...
    Или пък си гледаме некой филм той люпи семки и ми вика.. Ти едно големо миризливо лайно ли си ?
    [b][color=black]Espa

не се сещам
    My telephone!
    M-m-my telephone!
    'Cause I'm out in the club,
    and I'm sippin' that bub,
    and you're not gonna reach my telephone!

Цитирай Първоначално написано от Hayashi
    Майка ми веднъж сложи солницата в хладилника и после я търси половин час. xD
    Иначе то много зависят нещата. Баща ми някой път като му прищрака и идва и ме хваща за краката и ме обръща надолу с главата.

и мене баща ми преди ме премяташе както си иска и по някое време почва "на татии котето."

Повече от фен Аватара на sian4eto
    с майка ми отиваме до кауфланд ии аз я питам: мамо може ли Габи да спи в къщи
    мама:да може даже си викнете някой
    Аз:ама ти сериозно ли
    мама:да

направо ии се учудих понякога не мога да я позная позволява ми всичко говори ми странно ии се държи странно ама тва си е мама ии си я обичам
    `only God can judge me!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от yanev4
    Ами баща ми много обича да ми пее една песен, аз много я мраза, ще ви я кажа..
    Криси Дриси, Празна му торбата...
    Или пък си гледаме некой филм той люпи семки и ми вика.. Ти едно големо миризливо лайно ли си ?

на Великден като ходих да обикалям църквата и по едно време баща ми запали на майка ми косата със свещта и почнаха едни писъци....

KarlDionic миналата година и аз направих нещо подобно с майка ми подпалих и якето
    а наще доста често откачат най - често започват да пеят или веднъж баща ми се напи и сиакше да излиза с моите ботуши
    също веднъж ме заляха с кана вода да съм се събудила по - лесно

Супер фен Аватара на zoreto
    Майка ми се качи на гърба на баща ми и татко взе да обикаля целия апартамент

хах.. и моя като чуе на Лейди Гага - bad romance ,, я усилва я до дупка ....

иначе.. преди малко баща ми нещо се закачаше с майка ми с едно шише от сок.. и без да иска я поля .... и тя много се ядоса и му вика педал

аз направо почнах да се смея ужасно много ....... или пък един път когато майками обесняваше кво означава шопинг на баштами и той вика .. ,,ей такова е'' и показва среден пръст и си върти раката.. ;дд и мама вика оф обясни му ти, че само се лигави .. и аз и правя същото и викам ми такова е

незнам родителите ми кво са правили, но баба ми я пере сачмата.. един път ни закара на дискотека и след като ние сме влезли.. тя е питала охраната дали може да влезе да види кво е, че чула там разни работи и те я бяха пуснали без да плаща вход
    не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ^ баба ти рлз
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си