- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-странните неща които са правили родителите ви..
емии един ден с аз, майка ми и баща ми седим и гледаме Комицитее Майка ми вика на баща ми да отиди да намокри един памук и да и го донесе за да си изчисти лицетоо .... ииииии баща ми се връща с намокрен памук ''сервиран'' в капачка от бурканн![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ии майка ми го гледаше кът препарирана коткаа
![]()
![]()
![]()
![]()
Родителите ми попринцип държът на оценките ми и един ден имах 2 по английски и казвам на тати: "Имам 2" а той каза само добре, даже не попита и по како ии аз седя и гледам странно![]()
Също така един път исках хем да изляза хем да науча за контролното по математика което беше на следващия ден и аз викам на мама: "Оф така ми се излиза.." а тя каза: "Бе стига си учила излез пък каквото направиш на контролното това" и аз я гледам учудено![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от KarlDionic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вчера баща ми се прибира и идва направо в моята стая, за да ми каже, че излиза![]()
И спря да се върти за миг земята..
Един ден се прибирам и някой вика от хола "въъъъйййй..въъъъъъъъъъЙЙЙ ЙЙЙЙ...ВВВВВЪЪЪЪЪхххххх...!" и влизам аз да видя кво става и гледам майка си ушила гоблена и го закачила на секцията и се кефи някава...
Баща ми една сутрин си пееше някаква негова си песен за маймуни,банани и палми и си денсаше..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Еми когато беше тоя мач на ЦСКА и ЛЕВСКИ , и тате мн запален по ЦСКА , огромен фен им е ! И като тръгват да играят да не си покрай него .. и като завършиха 0:0 и като ся ядоса и зе телевизора(съвсем обикновен телевизор) и направо през терасата ( на 5-тия етаж сме) и само отдолу се чува нещо "кво си мислиш че праиш ле тъпак"направо се насрах от смях
и на другия ден ходи до технополис и зе една 47 инчова плазма (баси кефа
) и понякога като се прибере от работа и като ми е скучно и почвам да му викам " САААМО ЛЕВСКИ САААМОО ЛЕВСКИ САААМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН !!!! " и тръгва да ме годи из апартамента
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
имаше един период дето мама се събличаше по чорапогащник и танцуваше в коридора, а пък докато караше шофьрски курс междувременно се упражняваше и на нашата кола и един път (бяхме в нашето село) и срещу нея един трактор, тя се уплаши и заби колата в едно дърво...
а пък татко веднъж когато бяхме ходили да метро забрави една чанта на капака на колата и на един светофар някъв му каза и той се осети и я прибра...
такъв образ е баща ми ма като почна да мисля за няква случка и не мога да се сетя![]()
ми снощи отивам в кенефа и някой дърпа вратата - била майка ми
и с баща ми моля ви са
и са хилят ,,, тая да не му прай свирки ;;![]()
![]()
излизат нали
влизам аз и в кенефа мирише на спарено
мия си гъза и майка ми влиза моля ти са "пак да са мий"
странно и баща ми идва да не би да не са се измили добре![]()
-Ае мамо вий колко пъти ш са мийте
-Ми аз сега ще си мия зъбите
а пък беше полу-гола
и ухилена до уши
взе да ми са повръщаколко пъти ще ми праят такива секс сценки
Значи започвам аз![]()
Отиваме с бате аз и мама да купим телевизор за стаята на бате.
И една жена ни показва как работи тв с дистанционното, обаче тя слага батериите вътре и после не ги маркира в ценатаИ ние си тръгваме с телевизора и минаваме покрай вратата и започна да титка, че има нещо откраднато
![]()
И тея викат откраднал си нещо на бате
А бате вика нищо не съм взел
И тея охрана почнаха я мини пак и пак врата титка
и целия магазин се събра да гледа ... срам беше
И Майка като почна Асене кво пак си открадналИ той нищо не съм взел. И мама не го оставя
Голям смях беше
Е накрая всичко се оправи
![]()
Ама целия магазин се събра да гледа![]()
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
моите май не са такива луди ,ще си помисля все пак![]()
![]()
![]()
![]()
Еми аз имам накива да пуша в тоалетната (вместо списание)![]()
ии един ден влизам а тая маика ми на 4 бирички и пищи от вънка:
-Излизай че се напиках маааи тропа по вратата
Аз и викам:
Чакай си реда ма човек един път да влезе в кенефа ти да се опикаш
И излизам аз майка ми се испикала в неква тенджера и го остаила пред вратата![]()
![]()
таа луда се текива ми ги прави
![]()
А баща ми кат се напиие малко вади некаф глас ненормален аз само се хиля с него като на некоя Анимеционна героиняама кефи
![]()
![]()
Първоначално написано от lori4kavd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()