.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от Muddled
    а наще доста често откачат най - често започват да пеят или веднъж баща ми се напи и сиакше да излиза с моите ботуши
    също веднъж ме заляха с кана вода да съм се събудила по - лесно

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    емии един ден с аз, майка ми и баща ми седим и гледаме Комицитее Майка ми вика на баща ми да отиди да намокри един памук и да и го донесе за да си изчисти лицетоо .... ииииии баща ми се връща с намокрен памук ''сервиран'' в капачка от бурканн ии майка ми го гледаше кът препарирана коткаа

Повече от фен Аватара на prinncess
    Родителите ми попринцип държът на оценките ми и един ден имах 2 по английски и казвам на тати: "Имам 2" а той каза само добре, даже не попита и по како ии аз седя и гледам странно

Също така един път исках хем да изляза хем да науча за контролното по математика което беше на следващия ден и аз викам на мама: "Оф така ми се излиза.." а тя каза: "Бе стига си учила излез пък каквото направиш на контролното това" и аз я гледам учудено

Цитирай Първоначално написано от KarlDionic
    на Великден като ходих да обикалям църквата и по едно време баща ми запали на майка ми косата със свещта и почнаха едни писъци....

Мега фен Аватара на xoxi
    Вчера баща ми се прибира и идва направо в моята стая, за да ми каже, че излиза
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    ^ баба ти рлз

Град
    In the middle of Nowhere
    Един ден се прибирам и някой вика от хола "въъъъйййй..въъъъъъъъъъЙЙЙ ЙЙЙЙ...ВВВВВЪЪЪЪЪхххххх...!" и влизам аз да видя кво става и гледам майка си ушила гоблена и го закачила на секцията и се кефи някава...
    Баща ми една сутрин си пееше някаква негова си песен за маймуни,банани и палми и си денсаше..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Еми когато беше тоя мач на ЦСКА и ЛЕВСКИ , и тате мн запален по ЦСКА , огромен фен им е ! И като тръгват да играят да не си покрай него .. и като завършиха 0:0 и като ся ядоса и зе телевизора(съвсем обикновен телевизор) и направо през терасата ( на 5-тия етаж сме ) и само отдолу се чува нещо "кво си мислиш че праиш ле тъпак"направо се насрах от смях и на другия ден ходи до технополис и зе една 47 инчова плазма (баси кефа ) и понякога като се прибере от работа и като ми е скучно и почвам да му викам " САААМО ЛЕВСКИ САААМОО ЛЕВСКИ САААМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН !!!! " и тръгва да ме годи из апартамента
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от edelweiss96
    Цитирай Първоначално написано от KarlDionic
    на Великден като ходих да обикалям църквата и по едно време баща ми запали на майка ми косата със свещта и почнаха едни писъци....
    АА НЕ

Град
    Пловдив
    имаше един период дето мама се събличаше по чорапогащник и танцуваше в коридора, а пък докато караше шофьрски курс междувременно се упражняваше и на нашата кола и един път (бяхме в нашето село) и срещу нея един трактор, тя се уплаши и заби колата в едно дърво...

а пък татко веднъж когато бяхме ходили да метро забрави една чанта на капака на колата и на един светофар някъв му каза и той се осети и я прибра...

такъв образ е баща ми ма като почна да мисля за няква случка и не мога да се сетя

мм

ми снощи отивам в кенефа и някой дърпа вратата - била майка ми
    и с баща ми моля ви са
    и са хилят ,,, тая да не му прай свирки ;;
    излизат нали

влизам аз и в кенефа мирише на спарено
    мия си гъза и майка ми влиза моля ти са "пак да са мий"
    странно и баща ми идва да не би да не са се измили добре
    -Ае мамо вий колко пъти ш са мийте
    -Ми аз сега ще си мия зъбите
    а пък беше полу-гола
    и ухилена до уши
    взе да ми са повръщаколко пъти ще ми праят такива секс сценки

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Значи започвам аз

Отиваме с бате аз и мама да купим телевизор за стаята на бате.

И една жена ни показва как работи тв с дистанционното, обаче тя слага батериите вътре и после не ги маркира в цената И ние си тръгваме с телевизора и минаваме покрай вратата и започна да титка, че има нещо откраднато И тея викат откраднал си нещо на бате А бате вика нищо не съм взел И тея охрана почнаха я мини пак и пак врата титка и целия магазин се събра да гледа ... срам беше

И Майка като почна Асене кво пак си откраднал И той нищо не съм взел. И мама не го оставя Голям смях беше Е накрая всичко се оправи

Ама целия магазин се събра да гледа

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Еми когато беше тоя мач на ЦСКА и ЛЕВСКИ , и тате мн запален по ЦСКА , огромен фен им е ! И като тръгват да играят да не си покрай него .. и като завършиха 0:0 и като ся ядоса и зе телевизора(съвсем обикновен телевизор) и направо през терасата ( на 5-тия етаж сме ) и само отдолу се чува нещо "кво си мислиш че праиш ле тъпак"направо се насрах от смях и на другия ден ходи до технополис и зе една 47 инчова плазма (баси кефа ) и понякога като се прибере от работа и като ми е скучно и почвам да му викам " САААМО ЛЕВСКИ САААМОО ЛЕВСКИ САААМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН !!!! " и тръгва да ме годи из апартамента

моите май не са такива луди ,ще си помисля все пак
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Еми аз имам накива да пуша в тоалетната (вместо списание) ии един ден влизам а тая маика ми на 4 бирички и пищи от вънка:
    -Излизай че се напиках мааа и тропа по вратата
    Аз и викам:
    Чакай си реда ма човек един път да влезе в кенефа ти да се опикаш
    И излизам аз майка ми се испикала в неква тенджера и го остаила пред вратата таа луда се текива ми ги прави
    А баща ми кат се напиие малко вади некаф глас ненормален аз само се хиля с него като на некоя Анимеционна героиня ама кефи

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от lori4kavd
    Еми аз имам накива да пуша в тоалетната (вместо списание) ии един ден влизам а тая маика ми на 4 бирички и пищи от вънка:
    -Излизай че се напиках мааа и тропа по вратата
    Аз и викам:
    Чакай си реда ма човек един път да влезе в кенефа ти да се опикаш
    И излизам аз майка ми се испикала в неква тенджера и го остаила пред вратата таа луда се текива ми ги прави
    А баща ми кат се напиие малко вади некаф глас ненормален аз само се хиля с него като на некоя Анимеционна героиня ама кефи
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си