- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- забравих името. как да разбера без да питам?
ми кво да ви кажем, запознах се с едно момиче преди няколко дни, всичко точно. само дето и забравих името, щото кат осе запознахме бях много разсеян. сега в телефона ми е под кодово име... много тъпо, ама не искам да кажа "сори ама как се казваше", щото много ме кефи мацката.
дайте съвет как да и разбера името, скайпа и е без име. може би за фейсбук да питам? нямаме общи познати.
ама ако каже "иванова" примерно без да си повтори първото име кво праим![]()
дайте някой трик, че няма и да се докопам скоро до портмонето и
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Кажи на някой друг да й пише смс и да я пита как се казва просто.Сигурно ще отговори.Или да й звънни и да каже някво име и като каже грешка да каже а ти коя си, може да отговори.И на мен ми се е случвало, много е шибано знам хахаУспех.
Питай за фейсбук.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Казваш на някой твой приател да и звънне на телефона да и каже "ало петя ли е на телефона? " като каже "не" питаш "ами кой е на телефона" накрая като си каже името трясваш телефона и всичко е 6.
абе ви чувате ли се кви ги говорите![]()
как въобще ще и забравиш името след като те кефи![]()
?!
питай за фейсбук, най-лесно и няма да разбере,че си и забравил името![]()
и на мен често ми се случва да забравям имена,даже бъркам хората пред тях![]()
![]()
![]()
Не знам на вас какво ви е нивото на чувство за самосъхранение и сигурност,но лично аз никога няма да кажа по телефона на непознат как ми е името.. Особено,ако първо е питал 'уж' за някой друг,а после иска да узнае моето. В случая не е с лоши мисли и планове,но попринцип ...
По темата: Колко позната история,и на мен доста често ми се случва.Но порпицнип просто питам някой наш познат/приятел,който е бил там,когато сме се запознавали,или за когото съм сигурен,че познава момчето/момичето,чието име съм забравила.
Но аз не се съмнявам в тях и си знам,че те никога няма да изтърсят пред други как съм забравила името на въпросната личност. Или ако имам съмнения ги предупреждавам и всичко отново е на 6,не съм имала пробеми засега.
Можеш да питаш и за фейсбук (най-елементарно и безобидно). Едва ли ще ти каже само фамилия .. някои хора пишат и съкратеното си име,примерно една моя приятелка се пише Надето М****вска.
Абе,Възможности много,аз винаги сама си намирам някакъв начин. Не е толкова трудно,я.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
темите ти винаги ме развеселяват![]()
не я питай за фейсбук, направо й дай твоя и тя като ти прати request ще разбереш![]()
О.о Тва ебавка ли е? (както всяка друга твоя тема xD)
hating you makes me all warm inside : )
еми ще питам за фейсбук. ще е лошо ако каже че не я кефи и няма..
а когато се запознахме бяхме само двамата, няма кой да питам за нея, защото никой не я познава... нищо де, може да я срещна неволно с някой познат и кат осе запознават да си каже, защото не запознавам хората като по филмите като ги представям един на друг
пп. не, не е ебавка! тва е сериозно, за първи път ми харесва някоя мацка след 1,5 години прекарани в мимолетни закачки. готена е![]()
Най-безобидно, може да я питаш как й викат на галено. Или пък започни някаква тема, че не си харесваш името и нещо такова и я подмами да ти го каже.
а, е тва ще свърши работа!Първоначално написано от Heidy
Да, ама ако ти е куца съдбата, или тя ще те помоли първа да я намериш у фейсбук, или като започнеш яката тема, тя ще те попита каво мислиш за името и.
той ще каже,че го харесва и ако тя не го харесва сигурно ще каже нещо от сорта "ти мислиш,че *****(името й) е хубаво име" и после да се оправа както намери за добреПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Най-харабежно е да си покажеш личната ката, за да ти се посмее на снимката и после да искаш същото от нея.
Няма грешка тая тактика, 2 пъти съм я прилагал.
И аз съм за тва да я питаш как да и викаш ..![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
хъх..аз май съм по същия начин. Като се запозная с някой веднага щом си каже името го забравям...или просто май не се старая да се вслушам,в тва което ми казва,просто гледам в една точка и казвам механично "Приятно ми е"
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
бате да ви имам проблемите ....дай си своя фейсбук...нещо от сорта на
-имаш ли фейсбуук
-да
-ето ти моя намери ме ...т така нататък...
леле но комент.... бате или са супер дъмассес в тоя форум или просто си някои на 10 лол
Фейсбук мойски![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Викат му краткотрайна загуба на памет![]()
![]()
ти имаш мойта болест, аз имена хич не помня... ходя от 2 месеца на урок с една пичка и преди няколко дена запомних как се казва...
пък и за кво ти е името и, нали за тва за измислени "коте, дупе, курвo"![]()
[b]Локо Пловдив и тесни пичkи
every day is like the other keep your fear undercover.
It
еми питай я първо за имената за да я намериш в facebook .. ако не ти каже първо име ... кажи, че не си успял да я намериш и я помоли да ти прати линк бе пичУспех !
за по-лесно питай я как й харесва да я наричат или как най-често и викат приятелите йуспех
![]()
Ам не съм чела цялата тема, затова не знам дали са ти го предложили, но защо не я питаш как обичат да и викат на галено. Галеното име често подсказва за цялото, а ако е по нестанартно и викай така без да знаеш цялото.Има и друг вариянт.. да я запознаеш с някой твой познат и тя катио си каже името се постарай да го запомниш. Можеш да кажеш на някой твой приятел да я пита или да и искаш фейсбук. кажи и направо да ти прати линк, за да ен ти каже само фамилията ;д
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
И аз съм така..хъх..аз май съм по същия начин. Като се запозная с някой веднага щом си каже името го забравям...или просто май не се старая да се вслушам,в тва което ми казва,просто гледам в една точка и казвам механично "Приятно ми е"
_________________![]()
Но.. винаги успявам да се престраша.. Е, разбира се, ако вмъкнеш малко самоирония, става по-друго.
Примерно.. Последнич път, в който ми се случи (( а то всеки, ама всеки път се случва..Дори бях забравила името, на едно момиче, което беше с 3 букви..
Ужас..
)) казах: ''Извинявай, би ли ми казал как се казваш, отново, защото помня точно 2 минутки.. "
---Започна да се подхилква и сподели..
Айде, успехчета !!!
( И не ги мисли много нещата. ) :P
Колко прекрасно нещо е простотата [!]