Не знам на вас какво ви е нивото на чувство за самосъхранение и сигурност,но лично аз никога няма да кажа по телефона на непознат как ми е името.. Особено,ако първо е питал 'уж' за някой друг,а после иска да узнае моето. В случая не е с лоши мисли и планове,но попринцип ...
По темата: Колко позната история,и на мен доста често ми се случва. Но порпицнип просто питам някой наш познат/приятел,който е бил там,когато сме се запознавали,или за когото съм сигурен,че познава момчето/момичето,чието име съм забравила. Но аз не се съмнявам в тях и си знам,че те никога няма да изтърсят пред други как съм забравила името на въпросната личност. Или ако имам съмнения ги предупреждавам и всичко отново е на 6,не съм имала пробеми засега.
Можеш да питаш и за фейсбук (най-елементарно и безобидно). Едва ли ще ти каже само фамилия .. някои хора пишат и съкратеното си име,примерно една моя приятелка се пише Надето М****вска.
Абе,Възможности много,аз винаги сама си намирам някакъв начин. Не е толкова трудно,я.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."