.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Не мога да включа телефона...

Хора спешноо ее направоо ще сеее гръмммнаа : значи исках БГ меню за sony ericsson c902 и изтеглих там едни файлове пуснах програмата a2uploader и ги зложих там в посочените директории и дръпнах кабела но забравих да изключа програмата и сега не мога да пусна телефона.. зарежда и след като минат там тияя сони ериксон водафон ииииии ЧЕРЕН ЕКРАН направооо откачам МОЛЯ ВИ СПЕШНО Е!!!!! помогнете някак :X

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Не мога да включа телефона...

Цитирай Първоначално написано от r0r0
    Хора спешноо ее направоо ще сеее гръмммнаа : значи исках БГ меню за sony ericsson c902 и изтеглих там едни файлове пуснах програмата a2uploader и ги зложих там в посочените директории и дръпнах кабела но забравих да изключа програмата и сега не мога да пусна телефона.. зарежда и след като минат там тияя сони ериксон водафон ииииии ЧЕРЕН ЕКРАН направооо откачам МОЛЯ ВИ СПЕШНО Е!!!!! помогнете някак :X
    Преинсталирай софтуера ... не е трябвало да дърпаш кабела веднага ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Re: Не мога да включа телефона...

Цитирай Първоначално написано от r0r0
    А не е ли възможно тези файлове дето си качила на телефона да са прецакали нещо?!?!

Свържи пак телефона с кабела към РС-то, изтрии всички качени от теб файлове и пробвай пак да пуснеш телефона...

П.С. - Ако не стане, ще трабва да преинсталираш софтуера предполагам. Виж в страницата на http://www.sonyericsson.com/cws/supp...02?cc=bg&lc=bg

Голям фен Аватара на Ospi
    Не би трябвало да са те защото тези файлове дето и са дали сигурно са били тествани

файловете ги истрих а да видя да не би да е от това но не е .... а вече преди това съм инсталирала последния ъпдейт и не ми дава да го ъпдейтна софтуера отн

Голям фен Аватара на Ospi
    http://forums.se-nse.net/topic/39748...th-a2uploader/

можеж да го флашнеш по тоя начин. Преведи го с google translate.

layout.xml оригинаалния за sony ericsson c902 някой може ли да ми ньмери?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си