- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм доста сериозно
Здравейте... така... как да започна... ще гледам да съм по-кратка... Проблемът ми е следният, приятелят ми, ако мога така да го нарека сега, не ми говори от доста време... смисъл не отговаря на смсите ми и тн... Разсърди ми се адската глупост, даже айде ще я кажа... да видим кво ше кажете дали има право да се сърди...Значи той пуши и бях пуснала някаква тема в Кофата да се избъзикам... нали имаше няква статия "Непушачите са по-умни" и аз се избъзиках с тва... а НЕ беше за него и не ме дразни, че пуши...
А той като почна "мислех, че ме обичаш" "слагаш всички под общ знаменател"
Въобще не е така, по едно време исках да ги откаже, за да не се трови, но сега не му се бъркам, а той пак се сърди... за такава ГЛУПОСТ... и не ми говори от 1 месец ебаси
А не мога да го забравя, бяхме разделени преди време и просто НЕ мога, главно, защото НЕ искам... Искам да съм с него, доста сериозно съм хлътнала, а не знам кво да правя вече... Така като гледам май никога няма да ми проговори, та да се откажа ли... смисъл да не му пиша и тн... Проблемът е, че скоро има рожден ден и не мога да не му пиша... а знам, че няма да ми отговори пак и ще ме боли адски много от това... Та кво да правя с тва момче? ОБИЧАМ ГО!
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ами виж сега в една връзка има двама човека две страни.... Ако си мислиш че твоята любов ще стигне да продължите връзката не може и няма да се получи...Не става ти да обичаш и за двамата Живота ме е научил да се бориш до край но бъди сигурна че точно това искаш и няма да се разочароваш още повече..а също и дали си заслужава ...
Успех
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
O.o Според представеното приятелят ти е ебати лиглата,освен ако това с пушенето не е за да замаже някоя друга причина поради която те е оставил.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И аз тва си мислех, между другото... тъпото е, че той не ми и казва обича ли ме, не ме обича ли... не ми говори и не знам къв е проблемът...Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Явно за него просто е свършило щом не те търси...Първоначално написано от mrazqkindergarten
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
1 месец не ти е звънял? мила, според мен (а вероятно и спред него) вече не ходите. :Д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Според мен просто си е търсел извинение да прекъсне всичко и това му е била просто удобна ситуация, не ми се вярва да се сърди 1 месец за нещо толкова .. глупаво и незначително .. не го търси, знам трудно е, но според мен това е най-правилното в момента ..
.. само болката е истинска ..
Еми близо един месец... от 28 февруари... а иначе когато се скараме винаги АЗ му пиша първа, той никога не прави първата крачка... ако не съм аз винаги щях ме да сме като сега, просто преди след хиляди извинения се смиляваше...![]()
Еми честито
бе кво значи ''след хиляди извинения се смиляваше''?! ти едва ли не му се молиш да бъде с теб. нормална ли си? я го остави тоя пикльо и не му тичай след гъза! много ясно, че като всеки път му падаш в краката, ще си мисли, че може да си прави каквото поиска. само малък пример е това, че месец не ти звъни и дори не си прави труда да отг. на твоите обаждания и да ти каже какво става. зарежи я тая работа.Първоначално написано от mrazqkindergarten
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Еми не точно, просто като се разсърди е ужасен... и май предпочита да е сам, ама аз не го оставям... и след тва той в крайна сметка ми отговаряше... така винаги
Извини му се.. кажи че съжаляваш.. целуни го.. кажи че го обичаш и край на историята. А следващият път - или по рано му се извинявай, или изобщо не прави глупости..
![]()
Извиних му се... що да са глупости? Мислех, че ми има достатъчно доверие и заради такова нещо да мисли, че НЕ го обичам...Първоначално написано от vesji
![]()
хахаха, той 1 месец не благоволява 1 смс да й напише, тя ще му скача и ше му се обяснява в любов. кви хора сте вие, бе? и после ревете, че ви тъпчели. ми ще ви тъпчат, като го позволявате.Първоначално написано от vesji
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И аз така мисля :СПървоначално написано от sladur4etyYy
Що се мъчиш с него?
100% не искаш да го чуеш, а и аз не искам да го пиша, но ако той те обичаше до сега щеше да те потърси сам.И най-вече нямаше да се сърди за глупости.
Продължавай без него.Пък то ако трябва, ще се случи нещо.
Пък и някои ден сам ще разбере, че е голям глупак щом те е оставил заради такова нещо.
The blood that binds us ..till death unites us
Казал ти е че мисли че не го обичаш, казал ти е и причината, защо да има нещо съмнително в това? Защо изобщо се замисляш? Ти вярваш ли му?Първоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
Почти 17, защо?Първоначално написано от maistorluk
Еми така е... ама защо да не се замислям, той знае, че не мисля за тия глупости сега и пак...Първоначално написано от vesji
В крайна сметка, дори и да се оправите след тази твоя отвратителна, ужасна постъпка, която е засегнала дълбоко неговата чувствителна душица, след време ще вземеш да се чудиш колко му пука по принцип за теб и колко всъщност той дава във връзката, щом винаги ти го търсиш(а впрочем, ако всеки път реагира като ощипана госпожица на такива шегички, нищо чудно, че винаги ти първа отваряш въпроса за помирение. и все пак, това разменяне на ролите във връзката не вярвам да доведе до нищо добро).Първоначално написано от mrazqkindergarten
Според мен причината да не те търси е друга ..![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Както казаха по-горе, за съжаление той просто си търси причина да се отдръпне.. и мога да ти гарантирам, че не е заради това с пушенето.. колкото и да ти е гадно спри да се занимаваш с него и ако на истина е имало нещо между вас след време той ще те потърси.. ако пък ли не.. Не си заслужава![]()
Според мен за него всичко м/у вас е приключило, няма смисъл да го търсиш повече, с надеждата нещата да се оправят, така само себе си нараняваш.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Според мен приятелят ти те е скъсал, просто не му стиска да ти го каже в очите![]()