.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от gir
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от travmiriaN
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    и на 12 и на 20 и на 40 все един е отговора - Пари !
    Грубата истина

и хубава кола ! ^
    те жените само тва търсят
    Глупости.Аз като се запознавам с някой да не мислиш ,че го питам имаш ли кола и колко пари имаш в портфейла?Първо гледаш външният вид, ако е симпатичен /не казвам, че трябва да е модел/ вече гледаш характера и тръгвате ако си допадате.Не всички жени са еднакви.По тая логика и аз трябва да кажа, че мъжете търсят по-малки, че да могат да ги лъжат както си искат, руси, с големи гърди, на високи токчета и тн?
    Тц. Мотивацията да си падаш по малки може да е различна. Примерно някои са убедени, че малките са по-чисти (още не са се минали с десетки и стотици мъже) или пък се възбуждат повече от "крехко месце" (т.нар. ХРОНОФИЛИЯ) и т.н.
    Не всеки мъж е лъжец. А да не говорим, че не всяко момиче е искрено и откровено. МОРАЛЪТ няма пол.
    Не смятам че момичетата търсят в момчето пари - Никога не съм се интересувала от това колко пари има , каква кола кара , в какъв апартамент / къща е и т.н. Момичетата за които тези неща са на 1во място просто нз какво да кажа , мисля че си вадите извода 3а тях сами... Най-често това са хубавите напудрени каки с изрусени топирани прически и големи цици ... Ама то в крайна сметка зависи и какво търси мъжа. Аз мисля че може да се преценят и различат използвачките.

И ПО ТЕМАТА - Не си ли малко МЪНИЧЪК ?

Фен Аватара на dominating
    Град
    София
    Срещу теб има някакъв заговор в този форум! Всички те ебават, че си мъничък, а всъщнст почти си изпуснал влака! Почвай спешно да излизаш със съученичките си и да ги хващаш за там където ти имаш клонка с две шишарки иначе ще си умреш девствен!

Град
    Бургас
    Добре де що на некви пикли по 12 13 и ем разрешено да се чукат а на момчетата на по 12 13 не им е разрешено

Град
    Бургас
    Хващай се в ръце момче намери си некоя.

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    и на 12 и на 20 и на 40 все един е отговора - Пари !
    Грубата истина
    Не е това отговора...това ще е отговора, ако сте тъпи и тичате след курви...ама така и не успяхте да поумнеете и да си намерите едно свестно момиче.
    Ние търсим момчета, с които имаме общи интереси и ни е приятно. Момчета, които са мили и въспитани и знаят как да се държат(какво да направим, че повечето лапетата и бедните селяци не знаят как?)

Лично моето гадже не е богат, но за сметка на това си е истински трудолюбив мъж. Като бяхме на вилата вместо баща ми, той ставаше, отиваше в снега наван до бараката, нацепваше дървата и ги носеше до къщата.(повечето от вас ще предпочетат да си седят пред камината с гаджето и да си пият водката). Помага ми момчето като готвим, а не като вас само да вика Женоооо къде ми е яденете?...
    Отговорен е...на теб! Кой ще ти пусне първия път, като си някво бебе на 13? Вземи порасни, покажи отговорност, амбиция да се развиваш, а не да си останеш бедно селянче, понеже жените не винаги мислят за себе си. Понякога те гледат като родят дете да знаят, че то няма да остане на улицата!

Абе не си ли много малък, за да ти се прави секс? Ако вземеш да й направиш бебе, какво ще правиш? Знаеш ли въобще как се слага презерватив?
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

После, защо според вас всички жени са курви...ми вие ги правите такива!!! После ще ми се оплаквате като станете на 17/18 Ох защо няма и една светна жена, която да не е заета и да не е курва...ми заради вас. ДОбро наказание ми се струва...вие ги правите уличници, а после на вас ще ви кръшкат, докато ние си праивм страхотен секс с гаджето си, обичаме си се, не си изневеряваме, правим си заедно вечерята и си огаждаме, ходим на купони заедно и си прекарваме страхотни и всичко е супер..., а на вас ще ви кръшкат! Честито!

Град
    Sofia

Re: Как да си хванеш гадже и да го навиеш да правите секс

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Цитирай Първоначално написано от SEXYmaster
    На 13 съм и назнам
    1 трябва да ти става пишката

2 трябва да си малко по-голям с 5 6г

3 трябва да имаш малко мозък

4 трябва да имаш много мозък
    5 и да нямаш пъпки

Re: Как да си хванеш гадже и да го навиеш да правите секс

Цитирай Първоначално написано от D1esel
    Цитирай Първоначално написано от SEXYmaster
    На 13 съм и назнам
    Ми качваш се в рейса, сваляш полата на някоя госпожица (тя ще се съпротивлява, ама това е нормално) изваждаш онова през което пишкаш и и го пъхаш в това от което пишка тя. Старите хора в рейса може да се възмутят, ама не им обръщай внимание Те просто ще завиждат защото отдавна не са правили това което вие ще правите.

О нее Може ли да си толкова тъп? Вика изваждаш това, през което пишкаш ти и го пъхаш в това през което пишка тя...ти какво в клитора ли ще я ебеш?

Кво са надъхвате на момчето , кво са фукате кви приятели имате и т.н. Що го режете, нормално е на 13 да проявява интерес и някои хора от форума добре са му отговорили, 80% се правят на интересни.

Най-елементарния отговор, който можехте да му дадете е "Ако не знаеш какво е любов почети в раздел "Любов", намери си приятелка, обичайте се и чак тогава мисли за секс, след това прочети в раздел "секс" и се информирай относно безопасност, дефлорацията и тн. "

Какво ми пеете какво сте правили като сте били на 13 , и преди 2 години да е било, пак е много време и сега всичко се е променило и всички са напред с материала бива за добро или за лошо.

Псувайте ме за поста, критикувайте ме, няма да пиша тук за да не спамя.

Трябва желание и от двете страни,както и умения,които предполагам,че щом пишеш тази тема,ти нямаш...

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    ти си син на майка робиня.
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Нямам дори бегла представа...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

малък си! ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

На 13 си! Осъзнай се малко де ..
    Приятелка добре но да мислиш за секс ми се струва малко странно! А и ако си хванеш приятелка ти си на 13 то и тя ще е на 12-13 и дано има малко повече акъл в главата си от теб!
    Бургас

Супер фен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си