.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

какво ако любовта не идва ?

казват че за всеки влак си има пътници.е,на моя влак не се е качвал никой от около година.излизам често,поддържам добър външен вид,не е като да съм някаква задръстена,зубърка,емо или незнам какво още ... харесам си някой,но той просто ме иска или за приятелка,или е влюбен в друга знам-ще дойде когато най-малко о4акваш,но тази самота ме измъча страшно много.и сякаш нямам сили и желание за нищо и на дискотеки не ми се ходи,нито на екскурзии-не мога така знам,че едва ли може да направите нещо по въпроса,но имах нужда да споделя как се чувствам

Твърде си отчаяна/изнервена/прибързваща/ангажираща в общуването си с момчетата/мъжете около теб и с хората изобщо.
    Нещата няма да потръгнат, докато не промениш нагласата и не разбереш, че един мъж няма да промени кой знае колко положението. Трябва да се научиш да се забавляваш, да намираш радост във всичко, да си имаш занимания, които ти доставят удоволствие, защото не се ли научиш да си прекарваш добре и като необвързана, няма да се чувстваш и кой знае колко удволетворена, когато имаш човек до себе си. Пък и дори и да се чувстваш, надали ще е за дълъг период от време.

Guest
    А на колко си

твоя влак идва, давай снимка и да си ставаме близки!
    [b]Локо Пловдив и тесни пичkи
    every day is like the other keep your fear undercover.
    It

Цитирай Първоначално написано от vesji
    А на колко си
    17

Радвайй се на свободата си, защото като станеш вече за женене .. тогава ще искаш да върнеш времето назад
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Любовта идва точно, когато най-малко я очакваш.. не му мисли много, живей си живота, рано или късно подходящия човек ще се появи

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Любовта идва точно, когато най-малко я очакваш.. не му мисли много, живей си живота, рано или късно подходящия човек ще се появи
    Точно това бих казал и аз. Няма защо да изпадаш в някакви депресии, защото в момента си сама... Живота си тече и няма спиране! Много скоро и на твоята гара, ще спре подходящия влак, но това на сила няма да стане!

"За това живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!"

П.С. - Пък ако се чувстваш много самотна, не бих отказал кореспонденция... И аз в момента съм в подобно състояние...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: какво ако любовта не идва ?

Цитирай Първоначално написано от love_you_boy
    казват че за всеки влак си има пътници.е,на моя влак не се е качвал никой от около година.излизам често,поддържам добър външен вид,не е като да съм някаква задръстена,зубърка,емо или незнам какво още ... харесам си някой,но той просто ме иска или за приятелка,или е влюбен в друга знам-ще дойде когато най-малко о4акваш,но тази самота ме измъча страшно много.и сякаш нямам сили и желание за нищо и на дискотеки не ми се ходи,нито на екскурзии-не мога така знам,че едва ли може да направите нещо по въпроса,но имах нужда да споделя как се чувствам
    вианги има кво да се направи, ама не съм аз човека, който да те пита откъде си, на колко си и т.н. относно самотата - мен лично ми помогна тая... 3 годишна самота... да осмисля някои работи, да разбера какво всъщност искам... и да не казвам голяма дума, ама съм на път да счупя оковите на самотата и да стане сериозно нямаш търпение да дойде рицар на бял кон и да сте яли пили 3 дни... почакай, за всичко си има време... радвай се докато си сама, после няма оттърване

а3 та искам..дай си фейсбука

Голям фен Аватара на FantaMen
    Aз пък да си призная ми е много по добре така.. самичък... можеш да си Усмислиш живота.. имаш си само свойте проблеми не си тровиш нервите излизшно няма да се чудиш къде е сега с кой е... може пък да ми изневерява... няма кой да ми държи сметка кога и къде ходя с приятелите си... Не че щом имам приятелка не трябва да ме разпитва но все пак трябва да си е информирана... Всичко си ми е кеф... аз за никъде не бързам ако някое момиче ме намери съм отворен .. ама аз да търся ... не става
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

като да съм някаква задръстена,зубърка,емо или незнам какво още .
    още от тук си личи,че си комплексирана и тази твоя комплексираност рефлектира върху начина на писане-1во спри да делиш хората на квито и да било групи,второ спри да искаш само некфи ултра гига готини момчета,може да излезеш снякой по-скромен
    и пак ти казвам,докато не спреш да бъдеш комплексирана,оправия няма и е доста лошо
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    То и аз съм сама сигурно ве4е от 2 години,но не се оплаквам.Имам си достатъ4но проблеми 4е да се тревожа и за друг.Радваи се на живота,не вси4ко се върти около това да имаш приятел.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от clockwork
    твоя влак идва, давай снимка и да си ставаме близки!
    тоз пък и той
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Ами при мен "влака" не идваше много време както при теб ,но на една Нова Година стана тя каквато стана и виж сега от колко време сме заедно (подписа ми ) .Така ,че бъде търпелива .. по-добре бавно ,отколкото да сменяш всяка седмица с нов и нов и да търсиш и .... Както една моя приятелка казва .. Очаквай неочакваното ..

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Радвайй се на свободата си, защото като станеш вече за женене .. тогава ще искаш да върнеш времето назад
    Така е наистина...
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Моя го чакам от повече време, така че не се оплаквай...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Niakoitam

Пък даже се и оплакваш. Айде само да не ти казвам на моя влак откога не се е качвала никоя че ще поискаш да си изтриеш веднага темата.

Искаш да си харесвана и сваляна от момчетата или да бъдеш споделено влюбена в някого?
    Самотата понякога не е чак толкова лошо нещо?
    По-добре сама да си си самотна, отколкото с някой друг да се чувстваш така.
    Наслади се на тези си моменти, защото в бъдеще време ще са ти все по-малко..
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Няма да се плашите,много сме сами.И аз съм сам,обаче не ми пука.Ако се намери подходящо момиче намери ако не.Не ми пука.Да гадно ми е да съм на 90 % щастлив и точно тия 10 % да са половинката примерно но такъв в живота гаден

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Точно това бих казал и аз. Няма защо да изпадаш в някакви депресии, защото в момента си сама... Живота си тече и няма спиране! Много скоро и на твоята гара, ще спре подходящия влак, но това на сила няма да стане!

"За това живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!"

Напълно съм съгласна и с двете мнения
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Какво ти пука, че си сама.Понякога така е по-добре.Или се мобилизирай да намериш човек, който да е с теб или просто чакай, той сам ще дойде.Сама си избери, но това са единствените ти алтернативи.

ПП: Не се отчайвай !

Супер фен
    Споко не си само ти така. Когато осъзнаеш самотата ти става малко кофти, ама какво да се прави. След време се свиква. Като видя приятелите си с гаджетата им, малко ми става тъпо, ама какво да се прави... От друга страна е някакво такова спокойно Колкото и да нямаш желание, излзай, разкарвай се с приятели, недей да стоиш като мен у нас и да се садвам

Ранп или късно и ти ще се сблъскаш с любовта;p Има време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си