- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на триъгълника!
а какви са горе доло цените![]()
аз не мога да се оправя с подкожните косъмчета и нз какво да правя иначе използвам епилатор за венереното хълмче и бръсначка за по надолу
![]()
![]()
Честно казано не виждам смисъл в това защото тя и без това ще ти види всички части.. Така че наведъж или по отделно е все едно... само ще си оцапаш гащитеПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Мене ми взимат 15 лева..
Fuck is good,
Fuck is funny,
A lot of people fuck for money,
If you think the fuck is funny,
Fuck yourself and save your money!!!
да ама е голяма играчка кои зн колко часа ги махаш с пинсетка![]()
Първоначално написано от SixthSense
Аз пробвах веднъж,един косъм ...
скъсах се да рева![]()
![]()
Аз мисля да пробвам тази топлата кола маска ,която едно момиче по-горе с аватар на Хейли я спомена..,че не ми се чекне там![]()
Пък и да си пищя спокойно в нас...кво по-вълнуващо от тва' ?![]()
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Всичко без кола маска при козметик и депилатор съм пробвала.
С пинсета не боли, нито с епилатор. С лентите почти нищо не стана, но аз съм си леко зле с тези неща, пък и получих гърбица, докато гледах къде и какво правя. :д Със самобръсначка става най-бързо, но след 3 дни пак трябва. И има кръв. Започнах в шести клас.
Saatana! Vittu! Perkele!
а я даите някои съвет за подкожните косъмчета че те са ми много проблемни![]()
![]()
Are you crazyПървоначално написано от rammstein123
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
аз си бях взела един лосион за лице от аптеката,на които пише,че мойе и да се ползва след епилация,то не съм много сигурна дали е добра идея на триъгълника,защото има спирт.Казва се ,,AcneOut".Ползвала съм го само на краката след епилация,но то там така или инъче не ми излизат подкожни.Ако искасх питай в аптеката ..ако не те е срам деПървоначално написано от kis4etyyy
..
А аз да питам:Как се справяте с косъмчетата по-надолу?Смисъл,с епилатор става ли,въпреки болката?На козметик не искам да ходя,защото и аз не ща да се чекна пред непознати![]()
Don't grumble-ther's awlays tomorrow!
My age is a mystery...
Гъърл, това чудо е против пъпкиПървоначално написано от DevilLoveAngel
![]()
Пише, че може да се изпоузва след епилация, защото може да се изпоузва след епилация(който не фана, че ако си махаш мустачето например може след това да се изпоузва), а не, че е за това.
Сори ако бъркам, не всеки се е родил научен и ще си приема грешката, ама го имам и никъде не пише, че е за подкожни косми. И е за лице забога, защо го изпоузваш на краката.
По надолуу иначе, става естествено, ама боли адски много с епилатор. Най-добрата идея си е козметик, защото е много трудно да се навеждаш, че то мястото толкова изкилиферчено, че да се чудиш как да го минеш.
kis4etyyy можеш да ексфолираш с скраб и луфа, а врастналите косъмчета ги вади лекичко с остра клечка за зъби и после ги минаваи с каквото минаваш.
+ има крем Керапил за след епилация. Не знам дали помага, но е прехвалян сред приятели .. 12-15 лв някъде.
+ или съм чувала, че в банята с някаква по твърда гъба, най-хубави са гъбите от морска гъба(или пък с кирката) ии с кръгови движения търкаш. И задължително после с Крем и то по-мазен, чее ще заприличаш ти на кирка
.
Иии без грубости и такива работи. Кожата ви си е само една все пак.
-You, obviously. *smile*
_________
На мен не ми се прави нова тема затова ще попитам тук!!
Амм аз само съм подстригвала връхчетата с ножичка ..![]()
но все пак на мойте години не са много ..13 ..
но за по натам ..![]()
Аз прочетох цялата тема и се спрях на кола маска .. с епилатор направо страх ме хваща .. с самобрасначка не искам да стана като оранготан ..![]()
Тая с пинсетата май не е у ред ..
Няма да се занимавам цял ден ..
А и както знам колко ме боли на веждите ..
имаше 1 косъмче което много ме дразнеше, на мен не ми се налага да използвам пинсета [веждите са ми като иписани .. :P ] апък на козметик ..
![]()
направо няма да съм изпитвала такъв срам през живота си .. а и ще се попикам от смях ..
![]()
![]()
Амм и вие ли ми препоръчвате маската и ако да каква да е .. смис аз не разбирам от тези неща ..![]()
![]()
1, 2, 3 душата ми вземи ... 4, 5, 6 навеки злочест... 7, 6, 5 ще те обвия в лед... 3,2, 1 ще режа до месо... 8, 9, 10 дори да ме обесят... (devil)
^Топлата на Жанкар.
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Gabi7u, защо си толкова учудена? :д
Simonetkaa, по-добре не си прави кола маска сама. Особено ако ти е за пръв път...
мс мн ще пробвам с крема![]()
а колкото до другото
![]()
![]()
предпочитам да остана СЪС кожа
![]()
![]()
Я кажете според вас най - добре на каква възраст да започна да се бръсна .Аз съм на 12 ,и мисля че ми е рано ... поне на 13 да стана ама нз.Смисал то си е за собствена хигиена и конфорт ,ама аз не мисля че ми пречат на хигиената ,мия си се и те са си чистичкиНяма да почвам сега но оринтировачнода знам как сметата ,на колко горе - долу
Искам да разруша този мит, като кажа, че де факто жената е родена с косми там, за да я предпазват.
Да, на 12 може би ти е още рано. А и в случая космите нямат нищо общо с хигиената. Ти като се обезкосмиш няма да се къпеш по-малко, само защото си без косми и обратнотоОбезкосмяването се прави от чисто естетическа гледна точка. Имаш време, тепърва ще се занимаваш с обезкосмяване, а това не е хич забавно. Така че си почивай и си свиркай
![]()
Първоначално написано от shmatity
Попринцип когато си решиш. Ся не е комфортно например да ти излизат космите около банския, така че може да ги махнеш. Не ти препоръчвам да се бръснеш все пак. По добре направо да започнеш с кола или епилатор. Иначе според мен е нормално на 12 - 13. Що не..
даа даа. Да я предпазват. .. Има си гащи за тая работа.Първоначално написано от cyclops
Имат общо. Не е приятно да се изпотиш (следователно и те ще се изпотят ) и ще започне една миризма ..
Тогава като сме родени с тях дай да не ги махаме и под мишниците и по краката..
-You, obviously. *smile*
_________
И аз до сега само със самобръсначка съм си ги махала,но съм решена да пробвам както и топлата кола маска ,така и някакъв крем депилатор..Така че бихте ли ми препоръчали някаква друга кола маска освен тази на Жанкар и евентуално други кремчета![]()
искам да попитам за тази топлата кола маска,за която се говори от много хора в предните коментари ... в аптеката ли да я потърся или някъде из големите супермаркети![]()
![]()
навсякъде я има: парфюмерии, супермаркети... що не отидете да проверите на място, ми питате по форумите като мишки? продавачките не хапят(повечето).
щом за едни лентички толкова срам берете, какво ли е като си купувате превръзки? ами, когато един ден ще трябва да купите презервативи?![]()
много искам да пробвам с кола маска но при козметик защото сама няма да се справя не ме спира болката или срама а по скоро това че нямам много свободно време
![]()
![]()
и аз от кога си викам ще отида ще отида... да ще отида ама другия път... страх ме е от болкатаПървоначално написано от Dopeass
![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Първоначално написано от gabi7u
аз пък имам страшно много подкожни косми,даже стават на гнойни пъпки![]()
![]()
![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Искам да попитам
Защо не сама да е правя колата маска за козметик в моя град точно за това не съм чувала сигурно има нэ и ми изглежда скъпо 15-20 лева няма кои да ми ги даде.Даите някои савет за 1 път болката ми е ясна![]()
Стана ми интересноВсе пак съм момиче и трябва да се поддържам. До сега се епилирах, но страшно много боли първите 5-6 пъти ..
![]()
Искам да попитам дали мога да пробвам с лентички ? .. Дева.. ? Чувала съм че Вийт не са добри, пък и са на "добри" цени. Аз с лентичките на Дева си махам косъмчетата на краката и съм доволна, не знам дали ще вършат същата работа и за там долу
Благодаря предварително!
![]()
Не съм се обезкосмявалавсе пак не ме гледа всеки там
![]()
26.05.10