- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Решаване на двугодишния въпрос!
Здравейте както виждате това ми е първото мнение.Регистрирах се спецялно за да питам нещо хората с повечко опит в любовта!
И така едно момиче доиде в четвърти клас в моя клас и седна до мен!
Тогава не я харесвах.
Нов 5клас много сериозно се бях влюбил!
Влюбен съм и сега аз съм 6 клас!
Тя някой пут ми подсказва на контролните като ме види ако тръгна да и кажа нещо друго тя за каквото и да и кажа доста често се хили но не така както с приятелите си!
Еми просто не искам да я поканя без да съм сигурен че няма да ме отреже и да разпространи че съм я канил да излезем!
Моля ви кажете дали това е някакъв признак и дали наистина трябва да действам!
ЗА БОГА, момче, в шести клас си !!! Не ти е време да каниш момичета някъде си.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
покани я да гледате филм брат![]()
[b]Локо Пловдив и тесни пичkи
every day is like the other keep your fear undercover.
It
Сядай си на дупето и спри да преписваш на контролни. А и не се навивай за дивотии. Рано ти е още.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
еми кажи й че я хар или пък я покани на разходка
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
почвай да й пееш "ти си само шести клааас а какво направи с меен" абе аз в шести клас си учих уроците и играех пред блока![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
Тичай за Durex братле, в кърпа ти е вързана.
Следвай сърцето си
ти изобщо знаеш ли какво чувство е любовта, че да твърдиш такова нещо? Да - тя те харесва, може би, едва ли не, но сте от 1 клас, а в 6ти клас едва ли ше продължи цялата работа дълго... и си представи как като скъсате ше се гледате на кръв и няма да се търпите в една стая... а и както те е страх да не разберат другите за твоите подвизи.. представям си като тръгнете или като скъсате кво ше стане... ти си решаваш в крайна сметка, ние само даваме акъл (някои дори и това пропускат)...Първоначално написано от ViPeRsA
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Добре де, какво като е 6 класСпоред него е влюбен и това е важното.Нали уж за любовта нямало граници
Стига сте му се карали на момчето, той пита сериозно.Да не е искал да се влюби-то това не пита..
По темата: Никъде не я кани, да не стане гафПокажи и, че я хапесваш, чакай отговор и чак тогава кани
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Ами почни ПО-ОТДАЛЕЧЕ. И, НЕ БЪРЗАЙ!...За начало - разменете си мейлчета, скайпчета... и там початете, опознайте си..., па, ако вярно ти е навита, то ще си проличи...Първоначално написано от ViPeRsA
Може и тя да те покани първа.
Просто на прав път си, ама намали темпото... и сам ще разбереш тя иска ли или не иска.
Нали най-важното е да вървят нещата добре и за двете страни?
Good luck, Bad luck, Luck...
+1Първоначално написано от annabelJB
БРАВО! Все повече и повече умни хора в тоя форум! Поздравления!!!
Good luck, Bad luck, Luck...
Точно че са деца,к'ва любов,к'ви 5 лева.Първоначално написано от tonitta
Така.. нека започнем към това за което никой не се е замислил може би.. Според вас авторът на темата 100 % ли е 6ти клас? Наистина доста тежък въпрос ако се зачете по-внимателно човек и се размисли. Все пак не сме частни дедективи и е нормално да се прискачат някой факти.
Това няма значение. Просто ми се стори очевадно и реших да го напиша след като всички използвахте факта "6ти клас". И така- отговор на въпроса: Всичко с времето си. Може да има хора които искат отново да са на тая възраст но със същия (сегашен) акъл но това е като да използваш чиитове12 годишната възраст е странно нещо не се преживява
![]()