.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Решаване на двугодишния въпрос!

Здравейте както виждате това ми е първото мнение.Регистрирах се спецялно за да питам нещо хората с повечко опит в любовта!

И така едно момиче доиде в четвърти клас в моя клас и седна до мен!
    Тогава не я харесвах.
    Нов 5клас много сериозно се бях влюбил!
    Влюбен съм и сега аз съм 6 клас!
    Тя някой пут ми подсказва на контролните като ме види ако тръгна да и кажа нещо друго тя за каквото и да и кажа доста често се хили но не така както с приятелите си!
    Еми просто не искам да я поканя без да съм сигурен че няма да ме отреже и да разпространи че съм я канил да излезем!
    Моля ви кажете дали това е някакъв признак и дали наистина трябва да действам!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ЗА БОГА, момче, в шести клас си !!! Не ти е време да каниш момичета някъде си.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

покани я да гледате филм брат
    [b]Локо Пловдив и тесни пичkи
    every day is like the other keep your fear undercover.
    It

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Сядай си на дупето и спри да преписваш на контролни. А и не се навивай за дивотии. Рано ти е още.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми кажи й че я хар или пък я покани на разходка
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Roma, Italia
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Ми ти си само 6 клас .. май ти е рано още за такива неща ..

почвай да й пееш "ти си само шести клааас а какво направи с меен" абе аз в шести клас си учих уроците и играех пред блока
    LoVe iS tHe aNsWeR

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Тичай за Durex братле, в кърпа ти е вързана.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Guest
    Следвай сърцето си

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Решаване на двугодишния въпрос!

Цитирай Първоначално написано от ViPeRsA
    Здравейте както виждате това ми е първото мнение.Регистрирах се спецялно за да питам нещо хората с повечко опит в любовта!

Тогава не я харесвах.
    Тя някой пут ми подсказва на контролните като ме види ако тръгна да и кажа нещо друго тя за каквото и да и кажа доста често се хили но не така както с приятелите си!
    Еми просто не искам да я поканя без да съм сигурен че няма да ме отреже и да разпространи че съм я канил да излезем!
    ти изобщо знаеш ли какво чувство е любовта, че да твърдиш такова нещо? Да - тя те харесва, може би, едва ли не, но сте от 1 клас, а в 6ти клас едва ли ше продължи цялата работа дълго... и си представи как като скъсате ше се гледате на кръв и няма да се търпите в една стая... а и както те е страх да не разберат другите за твоите подвизи.. представям си като тръгнете или като скъсате кво ше стане... ти си решаваш в крайна сметка, ние само даваме акъл (някои дори и това пропускат)...

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Тичай за Durex братле, в кърпа ти е вързана.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Нема ти се верва

Добре де, какво като е 6 клас Според него е влюбен и това е важното.Нали уж за любовта нямало граници Стига сте му се карали на момчето, той пита сериозно.Да не е искал да се влюби-то това не пита..

По темата: Никъде не я кани, да не стане гаф Покажи и, че я хапесваш, чакай отговор и чак тогава кани
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Re: Решаване на двугодишния въпрос!

Цитирай Първоначално написано от ViPeRsA

Тогава не я харесвах.
    Ами почни ПО-ОТДАЛЕЧЕ. И, НЕ БЪРЗАЙ!...За начало - разменете си мейлчета, скайпчета... и там початете, опознайте си..., па, ако вярно ти е навита, то ще си проличи...
    Може и тя да те покани първа.
    Просто на прав път си, ама намали темпото... и сам ще разбереш тя иска ли или не иска.
    Нали най-важното е да вървят нещата добре и за двете страни?
    Good luck, Bad luck, Luck...

Цитирай Първоначално написано от annabelJB
    Добре де, какво като е 6 клас Според него е влюбен и това е важното.Нали уж за любовта нямало граници Стига сте му се карали на момчето, той пита сериозно.Да не е искал да се влюби-то това не пита..

По темата: Никъде не я кани, да не стане гаф Покажи и, че я хапесваш, чакай отговор и чак тогава кани
    +1
    БРАВО! Все повече и повече умни хора в тоя форум! Поздравления!!!
    Good luck, Bad luck, Luck...

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от tonitta
    оставете децата да се обичат, хиени.
    Точно че са деца,к'ва любов,к'ви 5 лева.

Така.. нека започнем към това за което никой не се е замислил може би.. Според вас авторът на темата 100 % ли е 6ти клас? Наистина доста тежък въпрос ако се зачете по-внимателно човек и се размисли. Все пак не сме частни дедективи и е нормално да се прискачат някой факти.

Това няма значение. Просто ми се стори очевадно и реших да го напиша след като всички използвахте факта "6ти клас". И така- отговор на въпроса: Всичко с времето си. Може да има хора които искат отново да са на тая възраст но със същия (сегашен) акъл но това е като да използваш чиитове 12 годишната възраст е странно нещо не се преживява

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си