- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отмъщение
Моята история е такава... Преди мн време се запознах с едно момче в сайт за запознанства. Аз му писах понеже си търсех приятел а той беше просто момчето ми мечта. Излишно е да казвам че бях ЛУДА по него... не спирах да мисля за него денонощно. Писахме си той тъкмо беше скъсал с приятелката си. Прекарвахме си много добре, но не бяхме официално заедно. Тогава дори не подозирах, че всъщност съм била поредния му отчаян опит да забрави бившата си... Но все пак бях силно влюбена и дори не исках и да си помислям, че той си играе с мен. Звънях му писах му СМС-и, и то винаги аз поемах инициативата да се срещнем или да започнем разговор. Но все пак си мислех че всичко е наред и се молех да не свършва никога, та нали бях с момчето мечта за мен пишехме си смяхме се излизахме всичко беше идеално.. но само на пръв поглед. Естествено, че след као е виждал че аз му ходя след гъза (с извинение) му е било безинтересно била съм лесна и скучна. След време сичкия този прекрасен театър приключи... Спрея да ми пише, спря да ми вдига телефона, спря да ми отг на СМС-ите и всичко приключи по възможно най ужасния начин. Дори нямаше смелоста да ми каже в очите, че ме зарязва. Естествено аз се чуствах ужасно, особено след като разбрах, че се е върнал при нея. Нима аз съм била просто играчка в ръцете му, с която да се опита да я забрави? Почусвах се ужасно той нито ми каза защо ме напуска нито нищо просто спря да ми пише. В мен останаха въпросите "къде сгреших? аз ли съм виновна? какво стана? " Опитах се да поговоря с него но .. никакъв резултат ... Плаках дълго, бях сама и изоставена, не спах а когато заспивах сънувах него и се събуждах с тази мисъл... Намерих сили да продължа казах си, че ще го забравя. После разбрах че е вярна поговорката - "Това което не ни убива ни праи по силни" Вярно е! Никога вече не бих си позволила на някой да си играе с мен! Станах по силна и се научих да понасям ударите на съдбата и любовта. И когато вече го бях забравила .. той се върна. Писа ми .. Но ролите се размениха сега не аз тичам след неговия задник! Сега той ме иска безумно! Научих значението и на друга много вярна поговорка ... "Покажи на някой, че можеш без него и той ще се върне!" Сега не аз му звъня денонощно! Сега той ми пише СМС-и! Скъсал с онова момиче и си мисли че може да се върне при мен! Наистина съм го обичала, но след всичко което ми причини не бих му позволила толкова лесно да ме спечели обратно. Не съм вече толкова лесна и наивна. Всеки път когато той ми звъни а аз не му вдигам (а когато му вдигна се оправдавам с нещо ужасно нелепо) се моля да се чувства така както се чувствах аз тогава! Моля се поне веднъж да усети болката ми и да разбере как съм се чувствала! Защото сега единствено отмъщението лекува старите рани. Нека сега той страда както страдах аз!
Просто исках да споделя, може ако искате да споделите мнението си дали според вас постъпвам правилно... ще съм ви благодарна![]()
"..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
но от нещастните си гърди ще те изтръгна
и даже спомена за теб ще удуша.."
Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам..
И след като натрупа толкова колосален житейски опит, който успя да опишеш в 2 от най-клишираните поговорки, така ли не осъзна, че отмъщението е присъщо само на хората, които са жалки до мозъка на костите си?
това показва как всички са егоисти малко или много - веднъж поне замисли ли се какво му е било на него?! Да - за теб може да е бил момчето-мечта, но казвала ли си му го? А той дали е мислел, че сте заедно, че да ти е длъжен да отговаря дали се разделяте или не?! Аз поне не намирам смисъл в това ти "отмъщение"...
иначе ако искаш да го накараш да съжалява, с неговите камъни няма да го заболи... най-добре му кажи, че няма как да стане, защото той не е мислил когато е оставил тебе... ако искаш все пак да сте заедно - накарай го да осъзнае грешката си...
Аз преди се занимавах с едно такова момче и аз най-накрая бях като теб прецакана .. и при мен нещата се обърнаха и той почна да ме търси ,но аз никога не погледнах назад !Пък и правилно съм направила .. после историята се повтори с още няколко момичета .. той просто си е такъв като му омръзне или се ядоса на приятелката си и почва да ходи по други ...
Вече почвам да си мисля, че става въпрос за моя човекПървоначално написано от Diva4e
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Бъди честна и му кажи всичко, а не му отмъщавай. Истината боли най-много.
Спести му нервите и предай се лесно...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Айде сега. Отмъщението е най-сладко в такива случаи. И аз съм научила също някои неща от живота,и едното е: на лошото - с лошо.Игнорирай го,прави се,че не съществува,като стане на въпрос за него казвай,че не го познаваш. Прави се на луда,бе.
Колкото и злобно да прозвуча... Давай в същия дух и НЕ му прощавай!![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Жените са станали големи кучки,а си мислех,че момчетата сме били лошите
![]()
Първоначално написано от ubuntureload
нормално е да искаш да му отмъстиш все пак си страдала за него! но, ако сега искаш да си с него, няма смисъл от отмъщение, че ще го загубиш пак.а ако вече си го преодоляла, просто продължи напред и не се занимавай с него, за да не си позволиш да страдаш пак. не мисля, че отмъщението помага- все пак той никога няма как да усети какво си чувствала, все пак всеки изживява различно нещата. а и едвали се чувстваш добре, като знаеш, че той страда !
разни хора, разни идеали...
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от SoStarstruck
Нека му е гадно
![]()
Т'ва с отмъщението го правят само най-злобните кифли и кифлондери.
Никога не съм го разбирала...
Наранали са те, наранили са те. Голям праз. То, ако нямаше и такива моменти, как щяхме да се наслаждаваме на щастливите? Щяхме да ги приемаме с апатия и досада и изобщо нямаше да ги оценяваме.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ти си била страшно страшноо досадна човек...а след това (частта с отмъщението)...ми ако бях някое момче нямаше да те погледна Оо
Толкова си му досаждала в началото и то след като е скъсал с бившата си.. Мислиш,че ще те заобича и ще ти се лигави ли? Буу горкото момче. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Пф...леле О.О Нали отмъщението е..проява на чувства...вместо да не и пука вече както казва и да и е безразлично,тя ще му отмъщава (лееле какви филми човечее ^^!) като това показва,че има (без значение какви) чувства към него.Първоначално написано от SoStarstruck
Детски работи прави. Точно детски,несериозни...и...пост пка на един НЕ зрял човек...Авторке говориш като някоя от онея сапунените сериали. Ного са ми тъпи тея. Даже...не добре с психиката. Живей в реалността. Оо
4XCOKИ
woww! О колко мъдро,възвишено и красиво! и глупавоПървоначално написано от SoStarstruck
4XCOKИ
Triple posting ftw.
Щруделчето не разбира май, че все пак това е форум за тийнове, които са най-егоцентричните същества на земята.
Така е, не спорете.
Не знам дали може да се нарече точно отмъщение от твоя страна. Според мен във ващия случай е вярна поговорката - "Всичко на този свят се връща". Не знам и дали ще се върнеш при него и т.н, но според мен е безсмислено.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
К'ви сте... ъм, тесногръди.Първоначално написано от DevilWish
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
w0sh...прав си ама... wow O.o Все пак такива постъпки са крайно ненужни дори за един тийн. Не знам...ако някой човек застане пред мен и почне да ми говори за отмъщения ще стоя и ще го гледам на Х Оо Може даже и да се уплаша заради психичното му състояние. Оо
4XCOKИ
Тесногръдството какво общо има пък ??Първоначално написано от onestar
Щрудел - много е мъдро и възвишено,да. Всеки с житейските си уроци,и аз съм си с моите. Изобщо четеш ли какво пиша?! Да го игнорира,да се прави,че не съществува - ето,че точно това е най-доброто отмъщение. Да покаже,че не й пука вече,както ти предлагаш.
Е*ати хората сте,честно ...
Обмисляйте си постовете малко и тогава скачайте! И моето мнение е същото като вашето - да не му прощава. И това е отмъщението,което й предлагам. Нито съм казала да прави някакви абсурдни детски действия,нито... пфф,абе изобщооо ..![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
^^ Май само аз ти разбрах поста и се съгласихДано сега след пояснението са те разбрали.
Дано,наистина.Първоначално написано от DevilWish
'Щото някои хора едва ли си препрочитат после мненията,ами веднага ги постват,и не виждат колко абсурдно звучат (в много теми съм го виждала т'ва) ..
Достатъчно offtopic.![]()
Ама вие го приемате точно като отмъщение бе човек. И защо да не му прощава? Какво толкова непростимо е напрвил? Скъсал е с бившата си,авторката му е досаждала веднага след това,а той още я е обичал. Всичко се прощава. Разбира се след прошката не е задължително нещата да са в добра посока. Просто прощава и продължава без мисли за отмъщения и подобни простотий. Ако очаква да оцени прошката й защо изобщо ще прощава да... Не разбирате смисъла на прошката... Човек прощава първо заради себе си и след това на когото и да е.
Има разлика:
*Не му отговаря,не го търси,не се итересува от него (нарочно!) Като си мисли,че така ще му отмъсти
*Не му отговаря,не го търси,не се интересува от него (не нарочно) Забравя и продължава напред без да мисли дали му е гадно или не. Не го прави осъзнато,а просто не я вълнува вече този човек.
буу
4XCOKИ
Е тя не може да няма капка чувство към него.Все пак го е ОБИЧАЛА.Това не се забравя просто така.И питаш какво толкова е направил.Нима не е достатъчно ,че си е търсил заместник на другата, само колкото да не е сам?Първоначално написано от ShtrudeL
О я стига! Сега пък сме неразбрали.
Значи
не е злобно и изобщо не засяга темата за отмъщението?!Нека му е гадно
4XCOKИ