- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отмъщение
Първоначално написано от DevilWish
Тя е знаела,че той обича още бившата си,но въпреки това се е бутала при него. О.о
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Бутала?Никъде не съм чула той да я отблъсквал ..Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Но е знаела,че той все още обича бившата си и все пак се е надявала,че ще стане нещо? ОоПървоначално написано от DevilWish
4XCOKИ
Любовта е сляпа. (която обяснява 'тичането след гъза') Не си се влюбвала или какво,не те ли е боляло от любов,та си едва ли не 'светица' като се опре до тая тема?!Първоначално написано от ShtrudeL
Еми не,защото веднага нападате! За к'во питаш мен защо да не му прости? За това вече се обръщай към авторката,все пак ние повдигнахме друга тема - тази за отмъщението,за прошка изобщо не ставаше и на върпос. Но щом трябва авторката все да бъде добрата и смирената,която прощава всичко и всички,нека я мачкат.Ако това ти е препоръката. И дано и ти не си такава 'добра душица',защото май малко си страдала досега .. И май ще страдаш още много.
За момичето е било непоносимо,много я е боляло,за вас като не е голяма работа - за нея е! Щом тя е преценила,че няма прошка - няма прошка и т'ва е (подкрепям напълно!!).
Плюс т'ва той откъде ще знае тя нарочно ли го е забравила или не нарочно. Каквато и да е причината,рано или късно ще й стане безразлично така или иначе,и няма да има огромно значение отмъщение ли е искала в началото или не.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Отмъщение?Чак толкова ли лошо е било бе момиче.Те го казаха знаеш ли в момента какво му е било.Ей заради такива момиче момчетата се държат така резервирано и като натегачи.Хвани и прочети "Дервишово семе" на Николай Хайтов и след това, погледни назад и си помисли какво си направила.Ако си добра, а не зла - дай му шанс, но с едно на ум за него.
Oo Ама защо той трябва да знае? Оо Ако не иска отмъщение и е безразлична няма значение той какво мисли. Оо ^^Плюс т'ва той откъде ще знае тя нарочно ли го е забравила или не нарочно. Каквато и да е причината,рано или късно ще й стане безразлично така или иначе,и няма да има огромно значение отмъщение ли е искала в началото или не.![]()
И да...аз съм добричко ^^ и прощавам и в никакъв случай не ме тъпчат заради това. Нито пък ми е кофти,че съм простила. А ти не можеш да знаеш по това дали ми е било гадно до сега или не. Имала съм тежки периоди...всъщност един най-голям,който не може да се сравни с нито един "проблем" от този раздел...даже не е любовен......Това тук не е нищо. Доза злоба...каприза на едно момиченце.
4XCOKИ
Не знам колко си добричка всъщност (и ми е трудно да повярвам),защото не си така мила със съфорумниците си .. но както и да е.
Ами хубаво,щом момчето няма да знае какво си мисли авторката и дали го прави нарочно или не - всичко е ОК. Защо изобщо повдигна темата за нарочното и не нарочното забравяне и там .. бла бла ?! Whateva...
И изобщо не съм гадаела какво ти се е случвало. 'Гадая' (ако това е гадаене,то си е неразделна част от живота направо),че ще ти се случат много кофти неща тепърва. Злите и отмъстителни хора (като мен и DevilWish, i guess) преживяват лоши моменти,пък камо ли 'добрите',като теб. Не знам какво си преживяла и си е твоя работа. Явно милостта ти не е била замесена,но и от нея ще патиш тепърва. Е,живота си е твой ест,живей си го както искаш.
А колкото до "Дервишово семе" ... Силна творба,наистина. И още съм без думи като се сетя за нея...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Aз преди прощавах всичко и на всеки.Научих се, че така ме тъпчат.Сега вече не прощавам просто такаАко един път и ти ревеш дълъг период от време и ти ще почнеш да имаш страх да прощаваш
![]()
Тъпчат ви, защото нямате самоуважение, а не защото сте простили.
А хората, които отмъщават си просят да бъдат натъпкани в калта на живота, където да се удавят в собствената си безпомощност и злоба.
Така е.
Растете, помъдрявате и идвате на моя акъл.
Офф: "сладурчо", не мога да разбера какво те влекат тея бебета толкова. Показваш на съфорумките, че харесваш бебета и искаш да им направиш такива?
АХахАхАхАхаХаХАХхПървоначално написано от w0sh
![]()
Ми не, просто ме кефят. Бебетата де.
И, не съм помдърял, нито порастнал от последния път в който си писал и не съм бил съгласен с теб, но както и да е.![]()
Може и да си прав .. Ама май не си.Първоначално написано от w0sh
Пак не разбрахте (тцтц) - не отмъщаваме със злоба и гадни постъпки,а със забравяне. Това е най-доброто отмъщение! И съм съгласна с DevilWish - ще претръпнете и вие от страх да се доверявате и да прощавате на всеки .. Или сте мазохисти (kind of..) Oще веднъж: Ваш проблем.![]()
Защо пък тя трябва да му спестява нервите?Да не би той да й ги е спестил?Първоначално написано от fenastz
според мен ако нямаш вече чувства към него,трябва да го отрежеш,а ако имаш да си помислиш дали искаш да поемеш риска той пак да те зареже,тъй като е почти сигурно,че ще стане така.Ами какво ако той пак иска да му ходиш по г**а?
може би точно това цели....
иии не се заяждам нарочно с теб просто така ми се получава винаги...![]()
апфу О.о Вие сте точно от тези,които искат да им кажат едва ли не "евала!" че са простили. Вие искате прошката ви да бъде издигната (морското ми прасе ми яде пижамата >.<) в култ и да ви паднат в краката след като простите. Еми защо прощавате тогава? Оо О колко сте изстрадали/излъгани и наранени до толкова,че не можете да простите. Оо И да...тук мога да се държа както си искам,но на живо съм съвсем различен човек. <3 (Обичам се и в двата си варианта)Първоначално написано от SoStarstruck
А отмъщението не е ли вид злоба? Не отмъщавали със злоба...глупости Оо Ще претръпна от страх да се доверявам? Стига бе...Аз и сега не вярвам на никого,не защото съм претръпнала от страх Оо И това никак не ми пречи.
4XCOKИ
Не съм ти искала отчет,дадох съвет на авторката. И да - искаме в култ да ни бъде издигната прошката,почести,аплодисме нти всичко .. пфф. Нищо не разбираш,ама нищичко.Първоначално написано от ShtrudeL
Хах .. Къде видя злобата тогава?? За пореден път: казахме й,че забравянето е най-доброто отмъщение. Злоба?? Аз злоба не виждам .. Пиши на ЛС ако имаш голяма нужда да се оправдаваш пред някой каква си и колко хубаво е да си такава .. Дадох си съвета на авторката,аргументирах се,опитах се да обясня (неуспешно,явно) и преключвам.
О.О Защото ако го "забрави" нарочно,ще е точно отмъщение.Първоначално написано от SoStarstruck
Ако го забрави наистина и не се интересува от него - не.
Oh God! O.o
4XCOKИ
Ами авторката чувства всичко като едно отмъщение и без товаа,затова е кръстена темата така. Тя така или иначе ще възприема това забравяне като лична разплата,докато както казах вече не й мине и не го забрави наистина .. Всичко с времето си,влюбена е била и не може да го забрави ей така,без чувства веднага.Първоначално написано от ShtrudeL
К'ва е тая ирония,с която се отнаяш към всички постове btw,понякога дори не препрочиташ своите,пък се възмущаваш от чуждите.
Мога ли и аз да напиша:
Oh Godd! O.O O.O O.O !! ??!!
Лиготийки и прочие. Айде няма нужда.
Какво не разбирам?! Вие така го описвате,после аз не разбирам>. О.ОПървоначално написано от SoStarstruck
Ама ти сама си го казваш. Пак става дума за отмъщение. О.О По малоумно не мога да го кажа човечее. О.ОКъде видя злобата тогава?? За пореден път: казахме й,че забравянето е най-доброто отмъщение.
4XCOKИ
В тези си постове съм напълно сериозна. Ако не прочитам даден пост то е защото знам какво пиша. Ти дори и 100 пъти да си го прочетеш пак пишеш глупости. Оо Нямам къса памет,не страдам от шизофрения и не съм толкова слабоумна,че да не знам какво казвам и да се налага да го препрочитам по 2-3 пъти Оо Все едно да говориш...да кажеш нещо и после да се поправиш/промениш мнението...да се върнеш назад....няма ли да е супер глупаво? ОоПървоначално написано от SoStarstruck
4XCOKИ
абе незнам но попринцип "отмъщението не връща загубеното "![]()
Нали казах оправдания на ЛС,щом искаш.Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Да бе добре ^^ Просто да беше казала,че не ти се спори ^^ (защото не можеш)
4XCOKИ
Така си е,ама и прошката не е алтернатив в този случай. Ок,може и да му прости (примерно,дори да съм против),но да си останат нещата така. Колкото да не се подминават по улицата нали,да си казват "здравей-здрасти". Но чак да се върне при него .. е това просто не го виждам как ще стане.Първоначално написано от hugcheto
![]()
Цели романи се изписаха тук...
Ами помисли - ако тя се дърпа, ще страда, защото тайничко си го харесва, и той ще страда, защото е осъзнал, че е направил fail. Ако се съберат и двамата ще са щастливи и ще има хепи енд.Първоначално написано от soni4kuu
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick