- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли значение външния вид ??
Да но от 50 наполеонки много голям процент ще изберат най-лъскавата опаковка макар и да виждат изтеклия срок на годнност преди години (някой даже не го проверяват) ;D Със 'няква смешна надежда да е още хубаваПървоначално написано от onestar
![]()
За мен е изключително важно да е с хубаво лице с нежни черти,за да имам желание за цунги и гушки.За тялото нямам особени изисквания.![]()
Еми аз харесвах едно леко пълно момче и определено не беше красив,а аз съм .Обаче изобщо не се притеснявах от това,че го харесвам : ) За мен външния вид не е от голямо значение,характерът е най-важен.
Има някакво значение,но по-важен е характерът!
+++Първоначално написано от pamii
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от SoStarstruck
Хахахахаха репутация къде ?? Просто с този коментар и без да те познавам разбрах каква си;d Стъпи на земята !! А относно темата - не може да се каже , защото за всеки влак си има пътник !!!
Ама разбира се! Трябва да си с момче,което го знае целия град. Какво знаеш ти!> ? ^^Първоначално написано от StefanovN19
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да.
Хората сме материални до висока степен и няма как да не се влияем от вънщността...кои по-малко, кои повече.
мн ясно че има значение ... що за въпрос тъпа тема
Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!
Миии естествено ... та то това е Първото ни впечатление,по това се водим ... то ни кара да запомваме![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Хахх ми ако кажа, че няма то ще бъде лъжа.. Аз лично не бих ходила с някой, ако този някой ме отвращава, гнусен е не се къпе и така нататък.. Човек е хубав, когато се поддържа...
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Значение за кой и за какво?Първоначално написано от AsoroN
В повечето случаи има значение, в някои определящо, в други - неопределящо значение.
Good luck, Bad luck, Luck...
ааахам .. напълно ясно ми е вече що за стока сиПървоначално написано от Alex4o0o
.. по темата: важен е но не е най-важното .. едно момче може да е много красиво, но да е пълен леш .. не бих искала да имам такъв приятел ..
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
хах не знам какво смешно намираш .. мислиш ли че момиче което преценява момчето само по външния вид има нещо в главата си .. аз лично не мисля такаПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Ммм според мен значение има-да,но не голямо.В началото като се запознаете,н ослед това много си зависи от характера,качествата и т.н...
не разбра за кой се отнасяше поста ми ..Първоначално написано от uBuTo
![]()
п.с. пояснение: НЕ ЗА ТЕБ!! ..
п.с.2 тая песен много радва ..![]()
(дано ме разбра за коя говоря) ..![]()
аахам добреПървоначално написано от ReachlessGirl
.. да бе мн е яка песента
![]()
Много ясно че има значение.
Ест че има
Що дъвчете стари теми?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Определено външния вид има значение, но характера също. С гаджето ми се запознахме в интернет. Писахме си 5 години и се опознахме много добре. По този начин го опознах душевно. После един ден решихме да се видим. Той като ме видя направо усмивката му грейна до ушите...много беше сладък.Той се оказа наполувина руснак адски красив ( бяла кожа, тъмни големи очи с дъъълги мигли, тъмна коса...просто разкошен контраст, идеално тяло, чаровна усмивка...беше съвършен), а аз слабичка, сладка, с дълга черна коса с плавни къдрици към края, и аз с руска кръв.) Какво съвпадение.
На всичкото отгоре рожденният му ден е 2 дена преди моя.
Страшно си паснахме...радвам се, че първо опознах характера му, а след това и външния вид.
Той е просто страхотен и сме си заедно вече 7 месеца и нещо.
![]()
жалка си ....Първоначално написано от Alex4o0o