- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли значение външния вид ??
Имаш чувство за хуморПървоначално написано от Alex4o0o
![]()
![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
Реално погледнато хората сме адски жалки...в това отношение се държим като животни..гледаме по-красивите,по развитите,въобще инстинктивно"по-годните за продължение на рода",но за разлика от животните ние имаме разум,чувства,можем да си говорим,да си споделяме и като цяло сме на Земята,за да се развиваме като личности,а телата ни са просто една опаковка..опаковка,която ако не отговаря на всеобшите критерии за красота е просто отхвърлена и страшно малко хора се опитват все пак да видят какво всъщност се крие в тази опаковка..Знам,че може би само аз мисля така,не натрапвам мнението си,но красивите жени ,желаните мъже в 90% от случаите си са просто едни красиви,но празни опаковки и мисля че точно в тези,по-невзрачните се крият истинските хора,които са избрали да развиват себе си като личности,а не грима,прическата и колко човека са подсвирквали след тях..така че никога не пренебрегвайте хората заради външния им вид,защото тези,които не забелязваме,най-си струват да бъдат видяни![]()
браааааат... аз ако небях красив никоя нямаше да ми върже къвто съм простак..![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Еми естествено , че има .. Повечето гледат външния вид , а не толкова характера. Всъщност характера също е много важен , защото и най-големия красавец / красавица да е като разбереш какъв е всъщност..Абе и двете са важни ..
![]()
Оптимистът вярва,че живеем в най-добрия от всички възможни светове.Песимистът се опасява да не се окаже истина.
За мен няма абсолютно никакво значение.
Преди все казвах, че има. Казвах, че не бих харесала някой, ако е такъв, онакъв, еди какъв си..
С времето опознах прекалено много хора и прекалено различни от представите ми за човек, когото бих харесала.
Харесвах човек, който преди време дори не бих погледнала. И именно заради този човек, отрязах друг, който се вписваше точно в старите, детски представи.
В крайна сметка всички сме хора. Външният вид нито ни прави по-добри от останалите, нито по-лоши.
Аз съм от хората (малката групичка хора), които се влюбват в ЧОВЕКА, не в обвивката му. Все едно да съдя бонбона по опаковката му. Дори да е увит в стар вестник, важното е бонбона да е хубав.
И спря да се върти за миг земята..
Да външния вид е важенНе знам аз другите,но го поглеждам не откъм това дали човека е красив или грозен.
Всмисъл има грозноватички хора,но искрено бих оценила ако те въпреки това се стараят да изглеждат добре и приветливо![]()
Разбира се, че външният вид има значение. Ако няма някакво привличане между двама души, най-вероятно е постоянно да се гледа това, което го нямаш. Ефекта ... не особено хубава връзка ...
Хмм интересно..
Много хора казаха ,че външноста не е най-важното може и да е ,но все пак ако не се харесваш на общата публика на външен вид дори и супер умен,стабилен и т.н. външноста води нещата из теен средата.![]()
Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !
Ще ти отговора с въпрос , за теб има ли ?
+Първоначално написано от gLypChenCee
ако няма привличане, няма смисъл...
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
За съжаление има, АБСОЛЮТНО всеки човек гледа външния вид, независимо дали си го признава или не. Някои откриват по-добри и важни качества и не обръщат внимание на вида, което е добре, но при запознанство винаги първото впечатление е свързано с външния вид.Първоначално написано от AsoroN
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Да важен е, но под това `` важен `` . . не означаваа, че трябва да оценяваме гората само по това .. къде по-важни неща има ..![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
искахх да кажа хората![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Е не мисля, че играе бог знае каква роля. Ама все пак да не е и да сънувам кошмари като я погледна в лицето![]()
Ем да.Айде не се обяснявайте как не гледате външния вид,тва са глупости.
Брях,брях
за мен има значение. няма да ми е приятно да ходя с някой, който не си сменя дрехите цяла седмица или изобщо не си слага поне малко парфюм или дезодорант например![]()
![]()
Има значение.. И който казва, че няма - лъже![]()
![]()
![]()
Не държа момчето да е някакъв супер красавец и т.н, но трябва да има поне няколко черти, които да ми харесват /тука си е до личен вкус/. Трябва да поддържа елементарна лична хигиена.
Трагедията е пълна...
Офтопик: Има една опцийка за редактиране. Ако си написала грешно нещо натискаш я и можеш да си променяш поста. Даже може и да го изтриваш, ако не ти харесва с "del".Първоначално написано от pussucetka
Good luck, Bad luck, Luck...
всеки ще излъже , ако каже че няма значение..има,но до определено време-после си с човека,защото ти е приятна компанията му и характера му....след 3-4 години познанство външният вид няма абсолютно никакво значие-забелязала съм,че душевната красота прави дори по-обикновенно изглеждащият човек невероятно красив и привлекателен,акълът също![]()
Външния вид играе важна роля,но само докато опознаеш човека.Но да ..момчетата и момичетата винаги избират партньорът си по красотата,макар че в повечето случай външноста лъже...Аз лично бих се радвала да намеря човек който е красив отвътре и отвън..![]()
I'm gonna live
I'm gonna survive
Don't want the world to pass me by
I'm gonna dream
I aint gonna die
Thinking my life was just a lie
I wanna be loved
I wanna be loved
Има. Много ясно. До едно време.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Всичко има значение. Най-вече за първото впечатление външния вид играе много важна роля. Но под външен вид нямам предвид красота, а харизма, маниери, начин на поддържане...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.