- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли значение външния вид ??
Според вас момчета и момичета има ли значение външния вид?
+1Първоначално написано от Diva4e
Да,но и за съжаление не само външния вид,а и много други неща в този дух са от значение - репутация например. Едва ли някой би искал да тръгне с безизвестен смотаняк... Доста сме си тесногръди порпинцип,затова винаги първите неща,които ще ни правят впечатление са всъщност най-незначителните за любовта. И при мен е така,признавам си го ...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
++Първоначално написано от AsoroN
Да.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да ,но тои ли е най-важен ???![]()
![]()
![]()
![]()
+++Първоначално написано от petiam
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
важен е, но не е най- важен![]()
Не само външния вид е важен...смис има много такива сайтове за запознаства в които това е проблема...не може да опознаеш човека от едно описание на килограмите и дали е с зелени или кафяви очи....
ДА
Преди да опозная човека, гледам външния му вид ^^![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Важен е, но не най-важния.Виж всеки знае, че никой от нас няма да си падне по момче/момиче, на което всеки му се подиграва и не мяса на нищо.И за тези хора си има други, които ще се харесат ... ама все пак характера е по-важен.Няма спор.Но всеки гледа поне малко чар да има в момчето/момичето до него.Ако не ти харесва едва ли ще имаш желание да го целунеш и дори прегърнешПривличането е важно.
Разбира се, че има.На първа среща с някой няма да гледаш вътрешностите му,а външният му вид. След време разбираш какъв е по характер и дали си допадате.
Ми днешната младеж (момичетата) си падат по лъскави и Fashion гъзарчета ... така че има значение и то голямо ...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
мн ясно, че не... ако ти пука за мнението на останалите, си хващаш нещо с външен вид... според мен това, от което зависи една връзка, е да се обичат 2мата, пък дали са мис и мистър Свят... са вече подробности и поводи за разгооври между приятели, не-чак-толкова приятели и неприятели... слухове и т.н. скромността краси човека, но не пише коя част разкрасява... и едва ли е външнатаПървоначално написано от AsoroN
![]()
аа пък момчетата си падат по грозничките нали?Първоначално написано от Valento
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Айде бе. Разбира се,че е важно да се обичат,но ако първо не се привличат за какво обичане говорим?Първоначално написано от Tempest
Не мога да кажа,че мойто същество или което и да е е най-красиво,но е достатъчно красив,за да изпитвам огромното желание постоянно да го гушкам,целувам...да съм с него,да е до мен,да го гледам в очите,гъделичкам,щипя и т.н. Да го искам и обичам с цялото си същество <3
Разбира се,че има значение външния вид.
4XCOKИ
Ми да ти кажа , "грозничките" както ти ги нарече знаят какво искат ... и те са хора и носят душа , не са по-малко хора от нассс ... аз така мисляПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ами да, има значение. Само че за някои съвсем малко колкото да ги привлече да искат да опознаят човека и вътрешно, а за други толкова голямо че даже не ги интересува какъв е човека вътрешно. Важното е да е красив външно пък отвътре че е кух няма значение.
Освен това красотата е относително понятие. За едни даден човек може и да е съвършен, а за други даже грозен и обратното. Въпрос на сващане и вкус.![]()
добре, за мен няма... защо обаче привличането да е задължително заради външния вид.. мен ме привличат момичета с чувство за хумор, също и с як смях.. а съм общителен и независимо от външния вид мога да си лафя с всеки...Първоначално написано от ShtrudeL
Така е. КАзах "грознички" нарочно. И значи едно чаровно/хубаво момиче не знае какво иска и няма душа така ли? И значи ти би бил с момиче,което не те привлича физически?Първоначално написано от Valento
4XCOKИ
О и аз мога да си лафя с всеки независимо от външния вид. Но тук става въпрос за човека до теб..който обичаш и те обича.Първоначално написано от Tempest
4XCOKИ
От значение е до степен, която е толкова различна и индивидуална за всеки, колкото са различни и хората обитаващи тая Земя.
Обаче не е всичко.
Едва ли някой би изял наполеонка с лъскава опаковка, но мухлясала отвътре.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън