Цитирай Първоначално написано от Tempest
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Цитирай Първоначално написано от Tempest
Цитирай Първоначално написано от AsoroN
Според вас момчета и момичета има ли значение външния вид?
мн ясно, че не... ако ти пука за мнението на останалите, си хващаш нещо с външен вид... според мен това, от което зависи една връзка, е да се обичат 2мата, пък дали са мис и мистър Свят... са вече подробности и поводи за разгооври между приятели, не-чак-толкова приятели и неприятели... слухове и т.н. скромността краси човека, но не пише коя част разкрасява... и едва ли е външната
Айде бе. Разбира се,че е важно да се обичат,но ако първо не се привличат за какво обичане говорим?

Не мога да кажа,че мойто същество или което и да е е най-красиво,но е достатъчно красив,за да изпитвам огромното желание постоянно да го гушкам,целувам...да съм с него,да е до мен,да го гледам в очите,гъделичкам,щипя и т.н. Да го искам и обичам с цялото си същество <3
Разбира се,че има значение външния вид.
добре, за мен няма... защо обаче привличането да е задължително заради външния вид.. мен ме привличат момичета с чувство за хумор, също и с як смях.. а съм общителен и независимо от външния вид мог
а да си лафя с всеки...
О и аз мога да си лафя с всеки независимо от външния вид. Но тук става въпрос за човека до теб..който обичаш и те обича.