Цитирай Първоначално написано от Tempest
е, защо не... но не я познавам - честито.. защо си мислите, че щом на вас не ви харесва нещо, или не подкрепяте дадена теза, значи всички други лъжат... имам новина за вас - всеки си има мнение, това, че на 2-3 не им оттърва какво е моето мнение - пътя и у к**ец айде със ЗДРАВ и успех в намирането на плейбой
мерси за новината. и аз имам една за теб- темата е за реално изказано мнение по зададения от автора въпрос. щом смяташ, че такова момиче би събудило у теб сексуални желания, ок. проблема е, че ми се струва, че си от втората група, която посочих- тези, които лъжат себе си.
и само за информация- не си търся плейбои и фешън гъзарчета, както ги описа по- горе, но съм наясно, че няма да си падна и по някой 300- килограмов ''пич''.

Niakoitam, става дума за сегашния външен вид на момичето, не за нещо, което хипотетично може да стане, ама може и да не стане. то реално погледнато, по твоята логика, абсолютно всеки може да стане хубав, я с диети, я с операции. само че говорим за това, което човека вече притежава, не за нещо, което евентуално може да се подобри.