- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли значение външния вид ??
Еми..външния вид винаги е важен.Когато срещнеш някого за първи тъп,не го познаваш още и забелязваш външния вид...НО след това нещата могат да се променят коренно..колкото и да е важен външния вид,има много по-важни неща в хората..."Опаковката" може да играе главна роля в началото на първата слеща,или когато се разминаваш с някой непознат..след това вече вътрешното и на преден план : )
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
ами да, точно това искам да кажа - не ми трябва да е мис Свят, че да започна да общувам с нея, да се опознаем... а, факта, че може да е леко грозновата, това не ме бърка, щастлив съм с нея, обичам я - какъв е проблема?! Всичко опира до това дали ще ми допадне като характер...Първоначално написано от ShtrudeL
За съжаление в днешно време има и много такива, които с удоволствие и на драго сърце биха изяли мухлясала наполеонка стига опаковката и да е лъскава за да се хвалят пред другите колко са на високо в иерархията на гъзарите/гъзаркитеПървоначално написано от onestar
.
http://smiah.net/images/gallery/thum...1400619974.jpgПървоначално написано от Tempest
запознаваш се с тая по средата. допада ти по характер. би ли тръгнал с нея, би ли я целувал, би ли спал с нея или ще ти стане просто една близка приятелка?
айде стига се правихте тука по форумите. много ясно, че външния вид е важен. който казва, че за него е без значение, лъже или хората във форума, или самия себе си (което е много по- лошо).
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
да, но не е най- важен![]()
Просто аз
е, защо не... но не я познавам - честито.. защо си мислите, че щом на вас не ви харесва нещо, или не подкрепяте дадена теза, значи всички други лъжат... имам новина за вас - всеки си има мнение, това, че на 2-3 не им оттърва какво е моето мнение - пътя и у к**ецайде със ЗДРАВ и успех в намирането на плейбой
![]()
Само едно пояснение. Пълните понякога отслабват и понякога стават дори по-красиви от по-слабите от тях преди това. Да не говорим че както казах всичко е въпрос на вкус и за някои тази жена в средата, която си постнала може да е самото съвършенство. Аз лично познавам хора, които си падат по по пълни жени.Първоначално написано от sladur4etyYy
мерси за новината. и аз имам една за теб- темата е за реално изказано мнение по зададения от автора въпрос. щом смяташ, че такова момиче би събудило у теб сексуални желания, ок. проблема е, че ми се струва, че си от втората група, която посочих- тези, които лъжат себе си.Първоначално написано от Tempest
и само за информация- не си търся плейбои и фешън гъзарчета, както ги описа по- горе, но съм наясно, че няма да си падна и по някой 300- килограмов ''пич''.
Niakoitam, става дума за сегашния външен вид на момичето, не за нещо, което хипотетично може да стане, ама може и да не стане. то реално погледнато, по твоята логика, абсолютно всеки може да стане хубав, я с диети, я с операции. само че говорим за това, което човека вече притежава, не за нещо, което евентуално може да се подобри.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от AsoroN
[quote="sladur4etyYy"]само че говорим за това, което човека вече притежава, не за нещо, което евентуално може да се подобри.[/quote
и аз това викам - мозъка също е такова нещо... затова тук не говорим за него, щото при някои хора може (само евентуално) да се подобри...
имам 4 думички за такива като тебе - аман от заблудени хора!
Не винаги има значение ,но нека не забравяме ,че на първата среща го виждаш такъв какъвто е от вън ,а чак след това такъв какъвто е отвътре.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
[quote="Tempest"]щом вярваш, че няма красиви момичета, които освен това да са и умни, твърде жалко за теб. явно не си правиш труда да опознаваш реално хората- нещо, което толкова парадираш, че умееш да правиш.Първоначално написано от sladur4etyYy
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Може и да се ми изпреварили, но както се казва "По дрехите, посрещат по ума изпращат". Така, че естествено, че има, винаги е имало и винаги ще има. Друг факт е, че по един или друг начин външният вид представя човека. Затова и носим различни дрехи, обувки и прочие.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
не съм виновен в случая, че не ме разбра.. аз който ми трябва, съм го опознал, другите не са ми допаднали с нещо (не е външност, спокойно)..
ще те помоля съвсем искрено да не се хабиш да мъдриш нещ, с които само ще ме развеселиш, защото вече прекалено бягаме от темата, а аз си изказах мнението, така че приятно прекарване (да се прекараш и да ти е приятно) на неделята![]()
Външният вид е най-важен. Защото ПЪРВО те привлича външността на човека. Чак след това можеш да заобичаш останалите му качества.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За мен положението е много просто - Tempest го режат яката и се е ориентирал към мадами, които си тежат на мястото в буквалния смисъл. Така е осъзнал, че те ще останат очаровани само ако им кажеш здрасти и е решил, че са невероятни хора и всички останали, които приличат на човек са тъпи, понеже му се смеят. Това е моята теза![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
аз рядко се прекарвам, а че неделята ми ще е приятна- няма защо да се съмняваш. иска ми се да съм там, когато някога ти просветне истината за нещата. : PПървоначално написано от Tempest
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Абе нали знаете че за секи влак има пътници![]()
![]()
Сериозно ще се изнервя ако видя още един "+" без обосновка.
Външния вид има значение, защото ни е биологично заложено да търсим най-добрите гени за нашето бъдещо поколение.
Това, че грозните се виждат с грозни е напълно обосновано, все пак иначе нямат шанс. Но е глупаво вместо да си го признаят, да се кирят зад морал и пошли принципи.
баси тандема, 2vs1, handicap... нещата стоя така - аз си имам принципи, ти си имаш принципи, моите се различават от твоите... просто не съм някъв претенциозен, но да - ако имам да се двоумя между 2 и едната е по-хубава, вече чак тогава може да направя изключение...Първоначално написано от eXxXciTeD
п.с.: никой не възприема различните, затова не очаквам да ми повярвате.. поне не ръсете глупости, когато не ме познавате![]()
Само как приятно разсеяно изпусна това, което казах като че ли не си го видялаПървоначално написано от sladur4etyYy
А и чувала ли си израза:Първоначално написано от Niakoitam
Външният вид по всяко време може да се промени, но акъл трудно може да се набие.![]()
Tempest не се занимавай да вкарваш акъл в главите на лапитата![]()
който те разбира,вижда,че си прав така че![]()
а относно темата-външният вид има значение,но туй мили лапита не значи че някой по-грозен,/дебел нема шанс
отдека знайте че мцката в средата няма гадже а''?
шото имам фр-ка в САЩ и е пълна и алооо-гаджето и е спр.красив и слаб,така,че.ъъхъм вие сте ограничени плевели![]()
![]()
![]()
Прочети правилника и спри да пускаш плюсчета
w0sh
Разбира се че имаВъншния вид е като ключ който отключва вратата на отсрещния човек да прояви желание да обърне внимание на по важните неща като характера
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()