.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Кажете как ..

Как да излъжа майка ми,че да не ходя на училище поне 1-2 дена в смисъл тя е такава ,че не е като другите майки някой ученици когато си поискат ходят и може би родителите им нищо не казват за това.. ;д та как да я излъжа

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ми кажи и че ти е лошо, че ти е отпаднало и ще се правиш там.. друг начин не виждам..
    А може ли да попитам, каква е причината?
    Вафла..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Кажи й че ти е лошо,и като иде на работа иди до лекарката и си искай бележка,кажи на лекарката че ти е дошло и те боли корема и ако може да ти даде бележка за 2 дена

Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Ми кажи и че ти е лошо, че ти е отпаднало и ще се правиш там.. друг начин не виждам..
    А може ли да попитам, каква е причината?

мии.. прави се на болен
    но нали знаеш.. " мързела не мори , а мъчи "
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    интересно ако е момче, как ше му е дошло... болки в стомаха най-добре работят...

зависи какво искаш.. смисъл да си по цял ден във вас и майка ти да знае ,че си болен или просто да не ходиш на даскало.. защото аз послесно уж бях болна .. ама майка ми не знаеше .. и ставах рано .. уж да ходя на даскало, а излизах и се връщах както попринцип.. ако е така отиваш при личния и се праиш на мн болен .. ако ще си по спокоен изяж 2 парченца от някой картоф , за да дигнеш температура.. ама не мисля ,че е нужно.. пък ако искаш да си си вкъщи.. кажи,че ти се гади.. мн те боли главата..вие ти се свят като станеш.. и изпий 1 часа студена вода.. там поне малко да ти се зачерви гърлото .. и си готов.. даже мисля ,че ще се измъкнеш за повече дни

Можеш да излезеш все едно отиваш на лекар и си вземаш бележка (ако лекарката ти дава) и след това се пребираш. Ако дотогва е тръгнала на работа. Ако не работи или в този ден по някаква причина не е на работа можеш да се разкраш или да идеш с някой/я твой/я съученик/чка на кафе или да обикаляте из града докато стане време да се прибереш. Или ако не е работа и не ти се стои половин ден навън направи както казаха по - горе. Излъжи, че не ти е добре. Направи някаква физиономия, като че не си добре и тя може би ще те пусне.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

излизай от вас сутринта все едно си на училище .. а ходете някъде на кафе с френдове .. или се събирайте някъде .. пък после накарай някой да ти напише бележка аз тъй прая
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    around the world !
    Кажете как ? - Ами с мерак !

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    Пич казваш че имаш диария.Просто няма как ваште да са с теб в тоалетната и доктора дава минимум 3 дена.
    При мен винаги помага.Само преди да кажеш на ваште за проблема предната вечер кажи че те боли корема.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от kantonecApetur4
    Пич казваш че имаш диария.Просто няма как ваште да са с теб в тоалетната и доктора дава минимум 3 дена.
    Това с диарията е добра идея..Опитай..
    Иначе както казаха и по-горе прави се на болен,кажи й,че ти е лошо или просто отиди сам на лекар и му кажи,че "уж" имаш диария..Измисли нещо..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Re: Кажете как ..

Цитирай Първоначално написано от Teenprblem
    Как да излъжа майка ми,че да не ходя на училище поне 1-2 дена в смисъл тя е такава ,че не е като другите майки някой ученици когато си поискат ходят и може би родителите им нищо не казват за това.. ;д та как да я излъжа
    Какво си учила в училище досега,щом вашите не можеш да излъжеш?!?

Голям фен Аватара на Shadowsogirl

Re: Кажете как ..

Цитирай Първоначално написано от dewadwda
    Цитирай Първоначално написано от Teenprblem
    Какво си учила в училище досега,щом вашите не можеш да излъжеш?!?

Мега фен
    Град
    <3
    ъъх ако ти е нещо спешно през тея 2 дни (не вярвам) ставай толкова рано колкото ставаш за даскало и ходи някъде другаде. Така правеше един бивш съученик
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Улицата
    Кажи на майка си,че си убил съученик и трябва да заровиш трупа

напий се предната вечер и сутринта махмурлия ще е най-лесно да се прайш на болен

Изяж един суров къртов и ще вдигнеш за около 30 мн висока температура майка ти ще се види,че не си добре и ще си останеш във вас.Може и да избухнеш и да изпаднеш в нервна кри и опа ,психолог и пак ще ти даде няколко днеа за релакс!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си