- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Синините ми не минават с месеци.. :s
Много кофти... наскоро забелязах,че ако се ударя и ми излезе синина не иска да мине после доста дълго време.. може би имам недостиг на някой витамин? Започнах да се притеснявам. .
зависи колко дълбока е синината (ако мога да се изразя така)
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
^ Под дълбока да разбираме колко силно сме се ударили нали ?...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ох,говоря за най-обикновена синина.. не само това.. като се одраскам съвсем леко и ми остават белези..даже по-лошо е че ако се махне самото синьо болката си остава като се натисна на същото място..
![]()
не изглежда нормално.. нямам представа
не се притеснявай и питай лекар ..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
и на мен не ми изглежда нормално.. но нали знаете как претупват в днешно време лекарите..особено мойта личната подхожда със снизхождение към всеки мой въпрос и почва да въздиша,сякаш учи маймуна да играе покер...
![]()
много е гадно че доста от лекарите работят по този начин...
смени си опл-то според мен ..
успех![]()
Първото нещо, за което се сетих когато прочетох темата ти беше, че това е симптом за диабет-не искам да те плаша, просто това ми изникна като идея, погледни в интернет за повече информация за диабета и сравни дали имаш и други симптоми за болеста. Естествено аз не съм лекар затова просто се консултирай с такъв, нищо не губиш освен излишни притеснения
За начало си пусни кръвни изследвания. Ако няма нищо обезпокоително, може да ти предпишат витамини. Ако искаш, можеш да се консултираш с хомеопат- ще ти предпише медикамент, с който да предотвратяваш появата на синини.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Бавното зарастване на рани,исчезването на синини и отоци са признаци за ДИАБЕТ но не се плаши ходи на лекар .. той ще ти каже с точност ..
ами четох и от 11 всевъзможни симптома имам 5![]()
и просто кажи оплакванията си а не развивай научни термини на болести/диагнози прочетени от интернет и съответващи на някои от твоите симптоми ..Първоначално написано от BiGBaDWolF
успех
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Реакцията ми беше горе долу същата, в главата ми веднага изскочи диабета, като вариант. Ако има болни от диабет в семейството, това увеличава шанса за диабет. Но отиди на лекар, нека ти се направят някакви изследвания, а може и да е просто недостиг на някой витамин.Първоначално написано от _butterfly_
![]()