.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Синините ми не минават с месеци.. :s

Много кофти... наскоро забелязах,че ако се ударя и ми излезе синина не иска да мине после доста дълго време.. може би имам недостиг на някой витамин? Започнах да се притеснявам. .

Мега фен Аватара на ameli
    зависи колко дълбока е синината (ако мога да се изразя така)
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    ^ Под дълбока да разбираме колко силно сме се ударили нали ?...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Ох,говоря за най-обикновена синина.. не само това.. като се одраскам съвсем леко и ми остават белези.. даже по-лошо е че ако се махне самото синьо болката си остава като се натисна на същото място..

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    не изглежда нормално.. нямам представа
    не се притеснявай и питай лекар ..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

и на мен не ми изглежда нормално.. но нали знаете как претупват в днешно време лекарите.. особено мойта личната подхожда със снизхождение към всеки мой въпрос и почва да въздиша,сякаш учи маймуна да играе покер...

Град
    в света на приключенията ..
    много е гадно че доста от лекарите работят по този начин...
    смени си опл-то според мен ..
    успех

Първото нещо, за което се сетих когато прочетох темата ти беше, че това е симптом за диабет-не искам да те плаша, просто това ми изникна като идея, погледни в интернет за повече информация за диабета и сравни дали имаш и други симптоми за болеста. Естествено аз не съм лекар затова просто се консултирай с такъв, нищо не губиш освен излишни притеснения

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За начало си пусни кръвни изследвания. Ако няма нищо обезпокоително, може да ти предпишат витамини. Ако искаш, можеш да се консултираш с хомеопат- ще ти предпише медикамент, с който да предотвратяваш появата на синини.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    иди на дерматолог да ти изпише нещо...не е нормално прости синини да остават за дълго.Изследвай се!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Бавното зарастване на рани,исчезването на синини и отоци са признаци за ДИАБЕТ но не се плаши ходи на лекар .. той ще ти каже с точност ..

ами четох и от 11 всевъзможни симптома имам 5

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    не се плаши ходи на лекар .. той ще ти каже с точност ..
    и просто кажи оплакванията си а не развивай научни термини на болести/диагнози прочетени от интернет и съответващи на някои от твоите симптоми ..
    успех

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Първото нещо, за което се сетих когато прочетох темата ти беше, че това е симптом за диабет-не искам да те плаша, просто това ми изникна като идея, погледни в интернет за повече информация за диабета и сравни дали имаш и други симптоми за болеста. Естествено аз не съм лекар затова просто се консултирай с такъв, нищо не губиш освен излишни притеснения
    Реакцията ми беше горе долу същата, в главата ми веднага изскочи диабета, като вариант. Ако има болни от диабет в семейството, това увеличава шанса за диабет. Но отиди на лекар, нека ти се направят някакви изследвания, а може и да е просто недостиг на някой витамин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си