- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали не съм се отворила сама..
Абе кви хора сте некви тотално изкривени да си бутате кво ли не?! Гланцове,спирали нз си кво ... вие нормални ли сте бе?
Знаеш ли ква инфекция може да си докараш от тва... толко като искаш нещо ти влиза намери си някой и по-добре си го прави като хората ... ебаси
Абе повечето пишки са потенциално по-опасни от повечето предметчета вкъщи. Щото пишката освен, че може да предава венерически болести, може да предава и същите онези бактерии, гъбички и каквото се сетите.Първоначално написано от drumhead1
"Ама то може да се сложи презерватив"-ще каже някой. Може. Но то и на краставицата или банана може...Така че, предметчетата са по-безопасни от пишките.
Good luck, Bad luck, Luck...
Считай се за "отворена", когато правиш секс с момче. А паренето според мен е от мръсните неща, които си си завирала там от скука![]()
Трагедията е пълна...
Гланц...
![]()
I'm inlove with a criminal...
+Първоначално написано от DevilWish
![]()
иначе .......![]()
![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
И аз - бях на 12,сложих презерватив на краставицаПървоначално написано от Callisto
![]()
![]()
искаше ми се когато дойде време за секс да не се излагам и да ме боли да има кръв и т.н.![]()
Точно!! ..Първоначално написано от DevilWish
Колкото до паренето и щипането .. сигурно гланца не е бил от най - чистите .. там не случайно НЕ се пъха каквото ти падне!!![]()
що бе може пък да й харесаПървоначално написано от DinViesel
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от Alex4o0o
![]()
после изхвърли ли я .. или майка ти направи салата с нея
.. уф верно че ти си сложила презерватив та да е по-стерилно.
хуахуахуахуа ако ше идвам у вас кажи кой гланц да НЕ докосвам иууу-малко е тъпо тамън с гланц-опитай наистина спрахосмукачка,мойе и с пасатор тамън вибрира
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а ПС-темата ако не е ебавка-аз съм queen Elizabeth ||![]()
Темата не е ебавка, ами просто повечето от тийнейджърките започнаха да си бутат сякви домашни принадлежности, за да може да се направят на голяма работа пред момчетата и като правят секс да не се "излагат", че са девствени. Това е от постоянното натякване и хвалене, че секс се прави най-късно на 15, щото иначе си задръстен/а или просто не си стока и никой не те е искал.Първоначално написано от britzy
Тъпото е, че по тоя начин ей до къде го докараха някои момичета. Протъркват се, засядат им кренвирши във вагината и тем подобни изродщини.
Авторке, щипе ти защото си го протрила или защото е бил мръсен гланца и ти щипе, понеже там кожата е по-нежна. Следващия път пробвай с пресата.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Eee какво го нападате момичето..то е пишело `гланц за устни` то от къде да знае за кои устнии...
Просто население..чак срам ме хваща.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
хуахуахуахуа верно си е всичко в поста ти-за съжалениеПървоначално написано от loliii
Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изхвърлих я естественоПървоначално написано от uBuTo
бях малка и направих голяма глупост ма поне поле не болеше
Eла да те прегледам и ще ти кажа.
[/url]
Pfb-GaminG.ovo.bg
Чуждото мнение след моето погребение ...
НИКАКВО ХВЪРЛЯНЕ!!! На кокошките и прасетата, поне...да не става зянлък...Първоначално написано от uBuTo
Ами да, щото иначе "какво ще си помислят хората за мене?"Първоначално написано от loliii
...
Ама си има и индивидуалистки, които не се водят по течението.
ама с каква гордост го казваш само ..Първоначално написано от Alex4o0o
да ти имам и разбиранията .. ако бях на твое място бих си строшила главата в някоя стена .. ама понеже моята глава е яко корава най-много да срутя стената
![]()
Добре а по добре ли е първия път да се излагаш да те боли и да няма никакъв кеф от тая работа?А само ще мъчиш и теб,и човека,който трябва да изпълни тая неприятна за много момчета задача да те отвори.Много малко обичат да го правят,да не кажа че броя им пада до 0.Нали се пак тряя е хубаво,ноо ваша си работа.Първоначално написано от uBuTo
ALOOO za tova ima muje ima i jeni... a i ne se zn dali ne si si napraila nekoi infekciq s ``glanca`` ....po-dobre si nameri pr-tel koito da svur6i brusnata rabota,a ne se mu4i da se ovretish po nekuf malumen na4in....
![]()
Това, че срещу теб е най-добрият не значи - "не мога''
wtf![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
с гланц ???????????????????????////![]()
![]()
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Другия път напъхай маса![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ