- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не съм щастлива
Първоначално написано от psihoataka
![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ох,моя проблем е сходен,на 13 години съм..не че имам някви титли или нещо такова...ама живея си в ухолство,нашите ми купуват сичко каквото искам...ама съм нещастна....знам че може и да е по зле ама не ми се живее...и относно теб (за момчетата) то качеството пред количеството...пробвах с едно-две...никво подобрение...само че смятам че аз съм по зле щото моето може да се нарече депресия...ох незнам...или просто сме много разлигавени??А относно регистрацията:не смятам че е фалшива,щото мисля че те познавам но не съм сигурна.... в Алекото ли учиш???
Ох,моя проблем е сходен,на 13 години съм..не че имам някви титли или нещо такова...ама живея си в ухолство,нашите ми купуват сичко каквото искам...ама съм нещастна....знам че може и да е по зле ама не ми се живее...и относно теб (за момчетата) то качеството пред количеството...пробвах с едно-две...никво подобрение...само че смятам че аз съм по зле щото моето може да се нарече депресия...ох незнам...или просто сме много разлигавени??А относно регистрацията:не смятам че е фалшива,щото мисля че те познавам но не съм сигурна.... в Алекото ли учиш???
Sorry за 3те мнения ама имам някви пробеми с интернета...Извинете !
Субектът още не е предоставил снимка като се има на предвид че уж е модел а снимки трябва да има 1 куп,този сайт се превръща в място където хората тръгват да си правят базици 'щото сте тъпи и се хващате.
![]()
Can It All Be So Simple ?
^ имаше линк май... а и момичето си каза името: напиши й името в google И ще ти излязат снимки. Няма гаранция, че е тя, но има и шанс това да са нейни снимки.
п.п. galet0 всъщност наистина сте разглезени. Представяте си въпросното момче, което ще ви допадне като принц, или със сини очи, руса коса, мил иии т.н. Вярно е, всички сме си го представяли така. Аз също, но рано или късно трябва да приемете действителността такава каквато е.
А и вие дотолкова сте отегчени от това, което имате, че се чудите какво още да поискате... лигли...![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Здравейте! Аз съм Кристиано Роналдо! Напишете ми името в гугъл и ще видите мои снимки... Така, искам да ви споделя, че притежавам милиони, но не съм щастлив... Играя за най-богатия и класен отбор в света, но не съм щастлив. Печелил съм хиляди отличия, но не съм щастлив. Какво да правя?
Как може някакво хлапе да ви прави на идиоти бе, все ми е на ума, че тука ще влезе някаква Мис-ка и ще почне да се оплаква от живота си със 100 правописни и пунктуационни грешки в едно изречение....
А де?Първоначално написано от tarlyo
Can It All Be So Simple ?
Сега прочетох няколко нейни поста, тва лапе наистина се е помислило за little miss world![]()
![]()
![]()
Да там учи.Първоначално написано от galet0
Не се ли усещаш колко си зле ?Първоначално написано от Tiin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МММ реших да ти вида мненият кво си писала и така нататък из форума и подвърдих мнението си че си едно надуто самовлюбено хлапе дето единственото нещо което заслужава е да му се лепат едни здрави шамари,че да слезе на земята.
Нищо незнаеш за живото моето дете нищо 13 годишна пикла живееща в охолство свикнала всичко да се дава на готово! Слез на Земята и стига си повтаряла кви титли си имала на някой сейно му пука така само отвращаваш хората и ако някой изобщо ти се зарадва ще е някоя безмозъчна въздохарка която живее по същият начин.За да си намериш приатели трябва да се научиш да бедеш човек ...почни да оценяваш живота,почни да цниш малките неща като въздуха,цветята,слънцето и небесата,малките буболечета,децкият плач,децката осмивка.. нещата който са истински!
Не е истина на гъсе отива тоя свят!!!
ЖИВЕЙТЕ В МИР!!!
MAKE LOVE,NOT WAR![]()
Колко пъти да ви казвам, че се прави на миска бе, зле ли сте кви сте![]()
а уе аз да си тура нареждането пък далие истиско през задните ми части е ...
Мисля, че темата е фейк заради следните причини:
-Един модел надали ще седне да пише по-форумите.
-Написах в гугъл и от снимките които видях може да се каже, че момичето е около 16 или 17 годишно.
-Самата тема е много преувеличавана. Аз съм сигурна, че дори и авторката наистина да е модел и много да е глезена ако каже на родителите си "искам реактивен самолет", колкото и да са богати няма как да и го купят щото струва милиони.![]()
Може да е само мое мнение, че е фейк ама замислете се над това ама и аз мога да кажа, че съм снегорин и да ви кажа напишете в чичко гугъл ще ви излезнат снимки това съм аз! Е да ама това нищо не показва!
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Zdraveite!Az sam Gabriela (istinskata , modela ) .. Iskam da vi kaja 4e e izvur6ena zloupotreba s dannite mi znaete kak e tuk vseki moje da vleze da pi6e kakvoto iska ii da se predstavq ot imeto na kogoto iska!Fakt e 4e nqkoi e re6il 4e moje da si pozvoli da se predstavq ot moe ime i da izpolzva moi snimki...Izvinete 4e ste pisali na prazno , tui kato tezi temi sa praveni s cel podigravka a AZ sam poturpev6a! .. su6nost da naistina sum model zanimavam se s snimane na klipove fotosesii bilbordove reklami .. ii drygi kakto i konkursi za krasota pe4elila sum mnogo nagradi i prizove no nikoga ne sam paradirala s tova... aa profila e FAKE opitah se da se svurja s administratorite no za sega ni6to... blagodarya vi za otdelenoto vreme !
a specialno kum tezi koito me poznavat ii znaqt 4e profila e fake Aneli (Tiin) i drygi ...
kum vsi4ki ot Gabi Yakub![]()
Първоначално написано от tarlyo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Темата смърди та се не трае на ЕБАВКА.А авторката е пропаднала суполанка.
![]()
олеее кфо са връзваме тъка на някфа дет си прай ебафката нащасна билаа![]()
красотата е проклятие за пореден път..
не се изказвай неподготвен,прасе
Нека позная и това момиче ако не е от Пловдив и то миналата година от
ОУ Алеко Константинов
Ако наистина е Габриела съм гарант , че наистина е печелила доста награди и в родината , така и извън нея .
Първоначално написано от littlemissplanet2009
зн какво е да загубиш истински фр.НЕ останаха мн честни хора. Но мога да те уверя едно- не е лесно да намериш истински фр но не е невъзможно. Не спирай да търсиш.Ще си проличи кои са истински и кои не.
Вижте аз лично познавам момичето..Или поне това за което се представя ..Историята е истинска и момичето е на 13 няма лъжа в това което каза..единствено това за приятелката не го знаех..и с чантите не в буквален смисъл но е така..Направих си профил само и само зза даа напишаа ,за да обясня тук там ...Момичето и историята са реални само незнам дали тази която се представя за нея дали е тя или е фейк !!