.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 143
    нененене ти не разбра...аз нямам предвид за частен случй с бившата ми имам предвид като цяло момичетата...напрао тряяше да не казван че ми е била бивша за да не си помислте че иам чувства към нея...не пак ще кажа имам предвид тези момичета като ОООБЩОО...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ЕДИТ: пак сравнение с мармалад, почвам да се засягам.
    Ще свикнеш

Цитирай Първоначално написано от onestar
    ПП: Сигурно вече ще предложите момичета направили този избор, да се разпъват на кръст?
    Определено. Къде са ми пироните уеее

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Определено. Къде са ми пироните уеее
    ти па ...гати хардкор хора :Д

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Shely
    Боже на къде отива тоя свят...
    ++++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Или ще изоставя тая регистрация, въпреки че тъкмо съм си ги направила 3000 поста и никак, ама никак не ми се ще да си ги оставя.

Ама много комплексарски звучи цялата история. Винаги, на всеки месец и половина - два, се намира някое момче, което пуска тема по същия въпрос. Защото видяло бившата си или момичето, което харесва с човек от срещуположния пол, който е доста по-голям от нея. И се стига до някакви крайности и общи знаменатели за това, как всяка втора била такава и едно четене на псевдоморал, от което се запитваш дали не целите с камъни едва ли не такива момичета, щом ги видите по улиците. Грозно е. Всеки си има свой собствен живот и всеки трябва да си гледа в собствената паница. Не всичко трябва да се гледа от материалната страна на нещата, защото не всички момичета се занимават с по-големи мъже, заради колите, дрехите и парите(да не говорим, че момичетата са още малки и сравнително глупави, че да знаят как да доят един 25-годишен примерно).

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Цитирай Първоначално написано от Shely
    Боже на къде отива тоя свят...
    ++++
    +. Не знам какво очакват момичетата от двойно по - голям от тях? Че ще бъдат с тях, че ще се омъжат за тях или какво друго? А ако са женени, опредлено няма да получат нищо оттях. Повечето възрастни са с момичета по на 15, заради секса. А момичетата не знам - и те заради секса, пари или ... не знам. но е доста тъпо.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Град
    In another dimension
    Или ще изоставя тая регистрация, въпреки че тъкмо съм си ги направила 3000 поста и никак, ама никак не ми се ще да си ги оставя.

Ама много комплексарски звучи цялата история. Винаги, на всеки месец и половина - два, се намира някое момче, което пуска тема по същия въпрос. Защото видяло бившата си или момичето, което харесва с човек от срещуположния пол, който е доста по-голям от нея. И се стига до някакви крайности и общи знаменатели за това, как всяка втора била такава и едно четене на псевдоморал, от което се запитваш дали не целите с камъни едва ли не такива момичета, щом ги видите по улиците. Грозно е. Всеки си има свой собствен живот и всеки трябва да си гледа в собствената паница. Не всичко трябва да се гледа от материалната страна на нещата, защото не всички момичета се занимават с по-големи мъже, заради колите, дрехите и парите(да не говорим, че момичетата са още малки и сравнително глупави, че да знаят как да доят един 25-годишен примерно).
    Напротив.

Винаги в подобни теми се намира един заблуден оптимист като теб който започва да разправя как всъщност ние подценяваме кифличките, как те милите гледат на връзката с дядо си като на нещо много по-стойностно и смислено от простото желание да има батко който да я лигави и с който да се фука пред другите кифлички и как ние сме злобните тролове живеещи в мазета които мразят всички останали и обичат да се бъркат в чуждия живот.

Моля те, чак ми се догади.

Колкото и да не ти се вярва, поне 80% от тийнките търсят по-големи момчета заради колата/парите/социалния статус (Който се ограничава в фукане пред приятелки, висене по дискотеки с надута физиономия защото има някъв батко който да я пази от свалячи на нейната възраст/завист от другите около нея). И престанете с изцепките "момичетата на 15 търсят нещо зряло, търсят мъж а не някой разглезен пикльо" ... Все едно момиче на 15 е вече зряло, пълна жена, с отлично разбиране за нещата от живота и с изградени ценности.. един вид по-висша от глупавите недорасли момчета..

Ако ще разправяме вицове, казвайте.

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Съгласна съм с конфитюрка

Пък и авторе теб какво те бърка? То си е найна работа с какъв излиза и защо излиза с него.
    The blood that binds us ..till death unites us

Град
    из източната част
    Ж16 : Здрастиииииии !!!!!.....!!!!!
    М30: Здравей ........ как си?
    Ж16: МИИИи Супееееррррр!!! Кво ше правим?
    М30: Ми да се повозим към центъра, пък ше видим там.
    Ж16: Ми аре.
    - Колата потегля.-
    М30: Как беше на училище?
    Ж16: Ми както винаги! Тъпите учителки мислят, че много знаят и ми бучат, задето съм си говорела по телефона в час и щото си приказваме с момчетата от задния чин.... а една ми се развика щото съм и била издишала дима в лицето- пик/ла тъпа.
    М30:................. ( това е мълчание)
    Ж16: А твоят ден?
    М30: Миии.... всъщност не беше чак толкова интересен, не колкото твоя.
    Преди обед докараха стоките в склада, а вписването се оказа проблем за новата служителка. Понеже вписването...
    Ж16: АааааАААА, тоя ква розова тигра има!!!
    М30: ...........
    Ж16: Виж, там има свободно място до "Фешънстайлевридей"!! Там работят Пацо и Мария! Нали ги знаеш, Мария от..... и тн.
    - след кафето и диско(лтф)-
    Ж16:оф, мн ми е измореноо.
    М30: Спокойно, след малко ше стигнем хижичката...
    Ж16: оф, мама пак ми звъни: Ало, абе маме, казах ти, тая вечер съм в Иванета, ше спя тукаа. ..... Добре, добре, утре към обед(затваря)
    М30:Кво стана??? Нали няма нищо, щото вече сме тука и нямам намерение да се връщам??
    Ж16: Абе спокойно, повярва ми. Аре да отиваме....

добър ден, ама слънцето залязва

Много е интересно къде съм споменала, че 15-годишните са зрели и каквото там беше. Казах, че надали всяка тръгва с дърт мъж само от материални интереси. Тръгват си и по някакви други причини, най-често псевдо измисленото чувство, че ще получат защита и прочие. Това, че съм казала, че едното е възможно, не изключва другото( в случая да избират прав здрав мъж не заради финансовите му възможности, ами и заради нещо друго).

Град
    In another dimension
    Много е интересно къде съм споменала, че 15-годишните са зрели и каквото там беше. Казах, че надали всяка тръгва с дърт мъж само от материални интереси. Тръгват си и по някакви други причини, най-често псевдо измисленото чувство, че ще получат защита и прочие. Това, че съм казала, че едното е възможно, не изключва другото( в случая да избират прав здрав мъж не заради финансовите му възможности, ами и заради нещо друго).
    Аз пък не съм казал, че ти си го казала казаното

По-горе го бяха написали, а ти подкрепи до някаква степен теорията им така че реших да го спомена..

Както и да е.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от dan40123
    Ж16 : Здрастиииииии !!!!!.....!!!!!
    М30: Здравей ........ как си?
    Ж16: МИИИи Супееееррррр!!! Кво ше правим?
    М30: Ми да се повозим към центъра, пък ше видим там.
    Ж16: Ми аре.
    - Колата потегля.-
    М30: Как беше на училище?
    Ж16: Ми както винаги! Тъпите учителки мислят, че много знаят и ми бучат, задето съм си говорела по телефона в час и щото си приказваме с момчетата от задния чин.... а една ми се развика щото съм и била издишала дима в лицето- пик/ла тъпа.
    М30:................. ( това е мълчание)
    Ж16: А твоят ден?
    М30: Миии.... всъщност не беше чак толкова интересен, не колкото твоя.
    Преди обед докараха стоките в склада, а вписването се оказа проблем за новата служителка. Понеже вписването...
    Ж16: АааааАААА, тоя ква розова тигра има!!!
    М30: ...........
    Ж16: Виж, там има свободно място до "Фешънстайлевридей"!! Там работят Пацо и Мария! Нали ги знаеш, Мария от..... и тн.
    - след кафето и диско(лтф)-
    Ж16:оф, мн ми е измореноо.
    М30: Спокойно, след малко ше стигнем хижичката...
    Ж16: оф, мама пак ми звъни: Ало, абе маме, казах ти, тая вечер съм в Иванета, ше спя тукаа. ..... Добре, добре, утре към обед(затваря)
    М30:Кво стана??? Нали няма нищо, щото вече сме тука и нямам намерение да се връщам??
    Ж16: Абе спокойно, повярва ми. Аре да отиваме....

добър ден, ама слънцето залязва
    Да, при положение, че момичето е с акъл на 8 годишна, а 30 годишния с две мозъчни клетки, че да търпи такава лигла.

Крайно глупаво е да говорите за нещо, на което сте били просто страничен наблюдател.
    Как всички скачате на Хилъри, че пише в раздел "Секс" без дори да се е докоснала до него? Същата работа и тук... ама няма кой да помисли.
    (И да извинява Ивето... просто ми трябваше пример).

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    In another dimension
    Крайно глупаво е да говорите за нещо, на което сте били просто страничен наблюдател.
    Ако под страничен наблюдател имаш предвид да седя на една маса от тях в продължение на около 2 часа и да им слушам интелектуалните разговори подобни на гореспоменатия само защото бифшата реши, че точно в тва кафе трябва да сме... Ами да, старничен наблюдател съм.

За жалост това е само един от многото примери, които мога да спомена, и да, дори в този случай разликата в годините беше очевадна (и ако не бях чул разговора и не ги бях видял какво правят щях 99% да кажа, че той е баща/чичо)..

Гордея се, че не съм правел подобни изцепки с някакви невероятни разлики в годините между мен и приятелката ми, че да кажа че не съм страничен наблюдател. За такива момичета уважението ми спада в момента в който ги видя, и не съм само аз.

Мега фен
    Град
    <3

Крайно глупаво е да говорите за нещо, на което сте били просто страничен наблюдател.[/b]
    Глупаво е да. Но по тая логика не трябва да коментираме нито една тема в този раздел. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    [b] За такива момичета уважението ми спада в момента в който ги видя, и не съм само аз.
    И за тези момичета това трябва да е от значение? Едва ли...
    Нямам намерение да плащам данък обществено мнение.

Щрудел: То нека си коментираме, но да не се заблуждаваме, че нещата там, в действителност, са такива каквито изглеждат погледнати отстрани.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    In another dimension
    И за тези момичета това трябва да е от значение? Едва ли...
    Нямам намерение да плащам данък обществено мнение.
    Типичен К.. лаф.. Ще стане от значение като след време почти всеки познат им се присмива на простотията

Ей значи то много ограничени хора имало бре . Айде знаем че в днешно време повечето момичета са материалистки , кифли и каквито си ги наричате още , но тва не значи , че няма и такива , които са запазили ценностната си система ( изобщо не са я променяли , а отделен въпрос , че вече много малко хора я имат ) и не са деградирали . За постовете на onestar съм съгласна както и с тия на mArMaLaDkA . Приемате всичко останало като хора с хомосексуални наклонности , мазохистични и какви ли не , но не разбирате хора , с по - голяма разлика в годините , които се ОБИЧАТ ?! Вие не сте тези , които ще казвате и ще забранявате на когото и да било , ако мислите така нз що за хора сте Простотията и комплексарщината на някои хора няма граници .
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Ей значи то много ограничени хора имало бре . Айде знаем че в днешно време повечето момичета са материалистки , кифли и каквито си ги наричате още , но тва не значи , че няма и такива , които са запазили ценностната си система ( изобщо не са я променяли , а отделен въпрос , че вече много малко хора я имат ) и не са деградирали . За постовете на onestar съм съгласна както и с тия на mArMaLaDkA . Приемате всичко останало като хора с хомосексуални наклонности , мазохистични и какви ли не , но не разбирате хора , с по - голяма разлика в годините , които се ОБИЧАТ ?! Вие не сте тези , които ще казвате и ще забранявате на когото и да било , ако мислите така нз що за хора сте Простотията и комплексарщината на някои хора няма граници .
    Ам, извинявайте, но нещо не се връзва.

Първо, кой каза, че аз лично приемам "всичко останало като хора с хомосексуални наклонности , мазохистични и какви ли не" ?

Второ, в конкретния случай говорим за 15 годишно момиче и 30 годишен мъж. Ако ми кажеш, че на 15 години можеш да разбереш какво е истинска любов и наистина да обичаш някой, ще ти се изсмея в лицето. Още повече, че се съмнявам 30 годишния пич да обича 15 годишното детенце. Пълен абсурд.

Трето, погледни какви глупости написа, после заявявай, че простотията няма граници.

Мега фен
    Град
    <3
    хъх...много е забавно като видя в някой пост

Ограниченост,комплексарщи а,повърхностен
    Тея думички почти никога не се използват правилнo в изреченията ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    In another dimension
    ..

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Ам, извинявайте, но нещо не се връзва.

Първо, кой каза, че аз лично приемам "всичко останало като хора с хомосексуални наклонности , мазохистични и какви ли не" ?

Второ, в конкретния случай говорим за 15 годишно момиче и 30 годишен мъж. Ако ми кажеш, че на 15 години можеш да разбереш какво е истинска любов и наистина да обичаш някой, ще ти се изсмея в лицето. Още повече, че се съмнявам 30 годишния пич да обича 15 годишното детенце. Пълен абсурд.

Трето, погледни какви глупости написа, после заявявай, че простотията няма граници.
    Каквото имах да го казвам , го казах с горния си пост , а то до голяма степен се отнася за хора като тебе , много жалко че съществуват такива индивиди ( болкуци ) . Изобщо не се учудвам . Много жалко , заради такива като тебе без нито една мозъчна клетка , България е в такова положение . Няма да споря с тебе , защото не мога да си позволя да ти падна на нивото . Прави си изводите за себе си , о , извинявай , забравих , че не можеш поради липсата на разум .
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.

Град
    In another dimension
    Каквото имах да го казвам , го казах с горния си пост , а то до голяма степен се отнася за хора като тебе , много жалко че съществуват такива индивиди ( болкуци ) . Изобщо не се учудвам . Много жалко , заради такива като тебе без нито една мозъчна клетка , България е в такова положение . Няма да споря с тебе , защото не мога да си позволя да ти падна на нивото . Прави си изводите за себе си , о , извинявай , забравих , че не можеш поради липсата на разум .
    Олелеееееее, някой се ядоса мн жестоко, като осъзна какви ги е написал

Извинете, о, свещенно превъзходителство, че отнех от невероятно ценното Ви време, занимавайки ви с моя незначителен пост. Вашата мъдрост е по-голяма и от e-peen -а и на най-запаления геймър и трябва 24/7 да ви благодарим, че ни озарявате с интелектуалната си красота. Умолявам ви, простете ми!

България.. къде си тръгнала да говориш за България, кифляк. Ако имаше повече като мен с здрав разум България нямаше да е изтривалката на Балканите. Ходи си гледай дядото, приказвайте си как се обичате и се разкарай от форума. Или поне се научи да спориш.

А, и си заври егото там където слънце не те огрява.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Приканвам след този пост нападките да спрат.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Приканвам след този пост нападките да спрат.
    Т'ва е ясно, не виждам смисъл да се нервирам повече с виенски кифли Пък тя, ако реши, нека да пише

Казах.

w0sh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си