- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дъртаци срещу нас???лол
нененене ти не разбра...аз нямам предвид за частен случй с бившата ми имам предвид като цяло момичетата...напрао тряяше да не казван че ми е била бивша за да не си помислте че иам чувства към нея...не пак ще кажа имам предвид тези момичета като ОООБЩОО...![]()
ти па ...гати хардкор хора :ДПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
++++Първоначално написано от Shely
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Или ще изоставя тая регистрация, въпреки че тъкмо съм си ги направила 3000 поста и никак, ама никак не ми се ще да си ги оставя.![]()
Ама много комплексарски звучи цялата история. Винаги, на всеки месец и половина - два, се намира някое момче, което пуска тема по същия въпрос. Защото видяло бившата си или момичето, което харесва с човек от срещуположния пол, който е доста по-голям от нея. И се стига до някакви крайности и общи знаменатели за това, как всяка втора била такава и едно четене на псевдоморал, от което се запитваш дали не целите с камъни едва ли не такива момичета, щом ги видите по улиците. Грозно е. Всеки си има свой собствен живот и всеки трябва да си гледа в собствената паница. Не всичко трябва да се гледа от материалната страна на нещата, защото не всички момичета се занимават с по-големи мъже, заради колите, дрехите и парите(да не говорим, че момичетата са още малки и сравнително глупави, че да знаят как да доят един 25-годишен примерно).
+. Не знам какво очакват момичетата от двойно по - голям от тях? Че ще бъдат с тях, че ще се омъжат за тях или какво друго? А ако са женени, опредлено няма да получат нищо оттях. Повечето възрастни са с момичета по на 15, заради секса. А момичетата не знам - и те заради секса, пари или ... не знам. но е доста тъпо.Първоначално написано от Take_That
Напротив.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Винаги в подобни теми се намира един заблуден оптимист като теб който започва да разправя как всъщност ние подценяваме кифличките, как те милите гледат на връзката с дядо си като на нещо много по-стойностно и смислено от простото желание да има батко който да я лигави и с който да се фука пред другите кифлички и как ние сме злобните тролове живеещи в мазета които мразят всички останали и обичат да се бъркат в чуждия живот.
Моля те, чак ми се догади.
Колкото и да не ти се вярва, поне 80% от тийнките търсят по-големи момчета заради колата/парите/социалния статус (Който се ограничава в фукане пред приятелки, висене по дискотеки с надута физиономия защото има някъв батко който да я пази от свалячи на нейната възраст/завист от другите около нея). И престанете с изцепките "момичетата на 15 търсят нещо зряло, търсят мъж а не някой разглезен пикльо" ... Все едно момиче на 15 е вече зряло, пълна жена, с отлично разбиране за нещата от живота и с изградени ценности.. един вид по-висша от глупавите недорасли момчета..
Ако ще разправяме вицове, казвайте.![]()
Съгласна съм с конфитюрка![]()
Пък и авторе теб какво те бърка? То си е найна работа с какъв излиза и защо излиза с него.
The blood that binds us ..till death unites us
Ж16 : Здрастиииииии![]()
!!!!!.....!!!!!
М30: Здравей ........ как си?
Ж16: МИИИи Супееееррррр!!! Кво ше правим?
М30: Ми да се повозим към центъра, пък ше видим там.
Ж16: Ми аре.
- Колата потегля.-
М30: Как беше на училище?
Ж16: Ми както винаги! Тъпите учителки мислят, че много знаят и ми бучат, задето съм си говорела по телефона в час и щото си приказваме с момчетата от задния чин.... а една ми се развика щото съм и била издишала дима в лицето- пик/ла тъпа.
М30:................. ( това е мълчание)
Ж16: А твоят ден?
М30: Миии.... всъщност не беше чак толкова интересен, не колкото твоя.
Преди обед докараха стоките в склада, а вписването се оказа проблем за новата служителка. Понеже вписването...
Ж16: АааааАААА, тоя ква розова тигра има!!!
М30: ...........
Ж16: Виж, там има свободно място до "Фешънстайлевридей"!! Там работят Пацо и Мария! Нали ги знаеш, Мария от..... и тн.
- след кафето и диско(лтф)-
Ж16:оф, мн ми е измореноо.
М30: Спокойно, след малко ше стигнем хижичката...
Ж16: оф, мама пак ми звъни: Ало, абе маме, казах ти, тая вечер съм в Иванета, ше спя тукаа. ..... Добре, добре, утре към обед(затваря)
М30:Кво стана??? Нали няма нищо, щото вече сме тука и нямам намерение да се връщам??
Ж16: Абе спокойно, повярва ми. Аре да отиваме....
добър ден, ама слънцето залязва
Много е интересно къде съм споменала, че 15-годишните са зрели и каквото там беше. Казах, че надали всяка тръгва с дърт мъж само от материални интереси. Тръгват си и по някакви други причини, най-често псевдо измисленото чувство, че ще получат защита и прочие. Това, че съм казала, че едното е възможно, не изключва другото( в случая да избират прав здрав мъж не заради финансовите му възможности, ами и заради нещо друго).
Аз пък не съм казал, че ти си го казала казанотоПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
По-горе го бяха написали, а ти подкрепи до някаква степен теорията им така че реших да го спомена..
Както и да е.![]()
Да, при положение, че момичето е с акъл на 8 годишна, а 30 годишния с две мозъчни клетки, че да търпи такава лигла.Първоначално написано от dan40123
Крайно глупаво е да говорите за нещо, на което сте били просто страничен наблюдател.
Как всички скачате на Хилъри, че пише в раздел "Секс" без дори да се е докоснала до него? Същата работа и тук... ама няма кой да помисли.
(И да извинява Ивето... просто ми трябваше пример).
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ако под страничен наблюдател имаш предвид да седя на една маса от тях в продължение на около 2 часа и да им слушам интелектуалните разговори подобни на гореспоменатия само защото бифшата реши, че точно в тва кафе трябва да сме... Ами да, старничен наблюдател съм.Първоначално написано от onestar
За жалост това е само един от многото примери, които мога да спомена, и да, дори в този случай разликата в годините беше очевадна (и ако не бях чул разговора и не ги бях видял какво правят щях 99% да кажа, че той е баща/чичо)..
Гордея се, че не съм правел подобни изцепки с някакви невероятни разлики в годините между мен и приятелката ми, че да кажа че не съм страничен наблюдател. За такива момичета уважението ми спада в момента в който ги видя, и не съм само аз.![]()
Глупаво е да. Но по тая логика не трябва да коментираме нито една тема в този раздел. ОоПървоначално написано от onestar
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И за тези момичета това трябва да е от значение? Едва ли...Първоначално написано от onestar
Нямам намерение да плащам данък обществено мнение.
Щрудел: То нека си коментираме, но да не се заблуждаваме, че нещата там, в действителност, са такива каквито изглеждат погледнати отстрани.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ей значи то много ограничени хора имало бре .Айде знаем че в днешно време повечето момичета са материалистки , кифли и каквито си ги наричате още , но тва не значи , че няма и такива , които са запазили ценностната си система ( изобщо не са я променяли , а отделен въпрос , че вече много малко хора я имат ) и не са деградирали . За постовете на onestar съм съгласна както и с тия на mArMaLaDkA . Приемате всичко останало като хора с хомосексуални наклонности , мазохистични и какви ли не , но не разбирате хора , с по - голяма разлика в годините , които се ОБИЧАТ
?! Вие не сте тези , които ще казвате и ще забранявате на когото и да било , ако мислите така нз що за хора сте
Простотията и комплексарщината на някои хора няма граници .
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Ам, извинявайте, но нещо не се връзва.Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Първо, кой каза, че аз лично приемам "всичко останало като хора с хомосексуални наклонности , мазохистични и какви ли не" ?
Второ, в конкретния случай говорим за 15 годишно момиче и 30 годишен мъж. Ако ми кажеш, че на 15 години можеш да разбереш какво е истинска любов и наистина да обичаш някой, ще ти се изсмея в лицето. Още повече, че се съмнявам 30 годишния пич да обича 15 годишното детенце. Пълен абсурд.
Трето, погледни какви глупости написа, после заявявай, че простотията няма граници.
хъх...много е забавно като видя в някой пост
Тея думички почти никога не се използват правилнo в изреченията ^_^Ограниченост,комплексарщи а,повърхностен
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Каквото имах да го казвам , го казах с горния си пост , а то до голяма степен се отнася за хора като тебе , много жалко че съществуват такива индивиди ( болкуци ) . Изобщо не се учудвам . Много жалко , заради такива като тебе без нито една мозъчна клетка , България е в такова положение . Няма да споря с тебе , защото не мога да си позволя да ти падна на нивото . Прави си изводите за себе си , о , извинявай , забравих , че не можеш поради липсата на разум .Първоначално написано от Eclipsercho
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
Олелеееееее, някой се ядоса мн жестоко, като осъзна какви ги е написалПървоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
Извинете, о, свещенно превъзходителство, че отнех от невероятно ценното Ви време, занимавайки ви с моя незначителен пост. Вашата мъдрост е по-голяма и от e-peen -а и на най-запаления геймър и трябва 24/7 да ви благодарим, че ни озарявате с интелектуалната си красота. Умолявам ви, простете ми!
България.. къде си тръгнала да говориш за България, кифляк. Ако имаше повече като мен с здрав разум България нямаше да е изтривалката на Балканите. Ходи си гледай дядото, приказвайте си как се обичате и се разкарай от форума. Или поне се научи да спориш.
А, и си заври егото там където слънце не те огрява.![]()
![]()
![]()
Приканвам след този пост нападките да спрат.
Казах.
w0sh