- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дъртаци срещу нас???лол
Не искам да ставам драстичен
w0sh
По темата няма какво да кажа, мнението ми е по-горе.
На пича пуснал темата мога да му кажа, че такива кифльоци не си заслужават и най-малкото нервиране. Подминаваш я и си гледаш живота. Точното момиче ще се появи, рано или късно.![]()
YoUcANNOtiMaGiNe,onestar, препоръчително е да престанете да гледате толкова много филми и да заживеете поне за малко в реалния свят.В него връзката между 15-годишното момиченце и 30-годишния мъжага е явление,което просто няма как да е породено от...хм...любов
sorry[/i]
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
^^ А къде съм споменала, че една такава връзка е на основата на любов?
Иначе за филми нямам време, ^^ а препоръките си ги... хм, нищо.![]()
Със здраве!
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Теодора - Клюката позната
Румина - Двойно по голям
Две хубави песнички,които описват всичко,няма нужда от моя коментар.
Лично аз не бих се занимавала с мъж на 26-7 години примерно.Просто не виждам каква обща тема мога да имам с този човек, при положение, че мен ме интересуват съвсем различно неща.Аз си излизам с момчета около моята възраст или най-много 3 години по-големи от мен примерноо и ми е екстра.![]()
ами не мисля, че е точно така .. винаги съм държала приятелят ми да е около моите години .. С момчета на моята възраст се чувствам много -по добре защото сме еднакви .. смисъл акъла ни е почти един и същ .. а колкото до угажданията за повечето момичета не е важно ... повече се държи приятелят и да я обича ..
Извенете, че ви прекъсвам, но всеки, който подкрепя връзка между момиче на 15 и мъж на 30 очевидно страда от ИМБЕЦИЛНОСТ. Благодаря за вниманието.
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
^Първоначално написано от fenastz
готина картинка :Д
на първо място, не смятам тези връзки да са много успешни и стабилни. ако са - все пак ще има доста изпитания, като отхвърляне от обществото, разлика в задълженията, ангажираността, развитието на по-младата половинка в бъдещето. пък и не вярвам родителите да искат момиченцата им да се обвързват с мъже на по ~30. още един проблем за преодоляване.
такава връзка е доста ирационална и носи доста трудности. но ако наистина отношенията са искрени, хората си пасват и имат изгледи да се справят с предизвикателствата, аз не виждам нещо лошо.
предполагам, че такава връзка е напълно възможна, но не много вероятна.
всеки си търси нещо. не знам дали възрастни хора, които търсят доста по-малки половинки, няма някакъв проблем или нещо такова.
REGGAE BOOM <3
Имам една позната която е същата ... но не го намирам въобще за нормално ..
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Има една такава в нашия град. И като я питам защо се занимаваш с дърти (ама наистина такива, не около 20 и няколко години, а от 32/3 нагоре) - тя вика: "Ам щото имат по-големи ку*ове!". Тя самата си е пълна курвентия...![]()
![]()
![]()
Просто нямам думи...
![]()
I'm inlove with a criminal...
Ще ви го кажа директно на всички дето се тюхкате, че вашите връстнички искат по-големи. Истината е проста - НЕ СТЕ ИМ ИНТЕРЕСНИ. Момичетата съзряват по-бързо и искат мъжко поведение, което много от връстниците им нямат.
Защо пак нападнахте кифлите?Каквото и да става всичко свързано с простотия и к****ляк се отнася към кифлите...Братле ОГРАНИЧЕНИ СТЕПървоначално написано от Eclipsercho
(или просто завиждате)
Сега ще питам:че кой не иска да е богат,да му купуват глезотиийки,да се изфука пред приятелките си с новата си придобивка (било то чанта,парцалка или 30 годишен паралия)...А и хората на 30 години не са чак пък старци и могат да дадат стабилно материално състояние,че защо не и любов.Вие като сте такива пубери,които само си играят на бебешките игрички и не им пука за момичето до тях...Аз винаги съм ходила с по големи никога на моята възраст,камо ли и по малки...
Това беше от мен .![]()
1/ Тя даже да беше избягала от тебе и с някакъв на 15-16, пак щеше да му намериш кусури. Примерно, че не е висок или, че е много висок. Че не е от Левски или, че не е българин...Винаги изоставеният намира кусури на новия избор на гаджето си.Първоначално написано от ratex
2/ На 27-30 е календарна възраст. Биологичната възраст на някои 27-30 е по-малка от на разни по 17-18. В смисъл, че изглеждат по-млади. Така че, ако не им личи разликата визуално - няма проблем. А и да им личи, пак няма, ама прави впечатление.
3/ Защо подценявате момичетата? Ами, че някой по-голям батко може да си се кефи на някоя, щото е умничка и романтична, не само щото е малка...Някой пък може да ходи с по-малки по икономически причини, за които си загатнал. Въобще забрави, че само заради годините са с тях...
4/ С времето разликите се изравняват. Сега може и да им личи като са на 15 и 30, ама след 10 години - на 25 и 40 може той да изглежда по-малък от нея. Не е задължително, ама доста момичета растат и стареят по-бързо от момчетата.
5/ Няма никаква педофилия да ходиш с някоя на 15. На 15 те си имат оформено тяло, менструация (могат да раждат деца) и т.н. Това не е педофилия. Педофилията е с деца. А на 15 години са юноши, тийнейджъри. Това се казва ЕФЕБОФИЛИЯ и не е болестно състояние. Ефебофилия е влечение към млади хора - тийнейджъри и младежи. Нищо лошо няма в него. В Япония даже си е част от националната култура и почти всички еротични анимета са с УЧЕНИЧКИ от средното училище. А и в някои държави на 15 вече се женят...
6/ Да се противопоставяш на връзката между хора, само защото календарната им възраст е различна си е дискриминация, наречена ЕЙДЖИЗЪМ (Ageism), нещо подобно на расизъм, лингвицизъм и други ненавистнически теории.
П.С. НЕ ВСЕКИ НА 30 Е ПО-БОГАТ ОТ НЯКОЙ НА 15. НЕ БЪРКАЙТЕ ГОДИНИТЕ С КЛАСИТЕ ! АКО НЯКОЙ Е СИНЧЕ НА БИЗНЕСМЕН С 10 000 000 НЯМА ЛИ ДА Е ПО-БОГАТ ОТ РАБОТНИК НА 30 ГОДИНИ?
Good luck, Bad luck, Luck...
офф много се палите сичките бее ..![]()
![]()
![]()
По темата: мии шанс .. намери си такава дету няма да тръгне след някой чичко (ако изобщо са останали) ..![]()
Първоначално написано от gir
![]()
Цитирам Уикипедия, която знам, че тук много уважавате:
Прилагам и цитат от The ICD-10 Classification of Mental and Behavioural Disorders/Diagnostic criteria for research, на Световната здравна организация (за справка:http://www.who.int/classifications/icd/en/GRNBOOK.pdf - стр. 166/167)Първоначално написано от Wikipedia
Моля, проучвате по-усърдно.F65.4 Paedophilia
A. The general criteria for F65 Disorders of sexual preference must be met.
B. A persistent or a predominant preference for sexual activity with a prepubescent child or children.
C. The person is at least 16 years old and at least five years older than the child or children in B.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от ShtrudeL
МАЛКО МАТЕМАТИКА :
30 - 15 = 15 !!!
На 15 не може момче да се жени. По закон се жени най-рано на 18. Докато се роди бебето, става на 19. Така че баща може да ти е някой с 19 години по-голям, НАЙ-МАЛКО.
Моля изчислете, че 16-5 е равно на 11.Първоначално написано от LadyDi
Моля преведете си, че пише, че е свързано със СЕКС-АКТИВНОСТ с хора в ДЕТСКА И ПРЕДПУБЕРТЕТНА възраст, а не с 15 годишни.
Благодаря Ви за вниманието и извинявайте, ако има нещо. Но просто такава ми е специалността, да поназвайвам малко за закони, сексуални престъпления, и поведение, и т.н.
Ако онзи е на 27 до 30 (както го е определил авторът от далече), т.е. с 12 до 15 години по-голям, не й е "чичко", а й е "батко". Защото "чичко" е на годините на потенциален баща (най-малко 18-19 години). Същото и с дядовците. Най-малко 37 години разлика, за да й е дядо, а не чичо.Първоначално написано от ReachlessGirl
Малко повече аритметика и всичко е на място.
Поздрави!
WTF|?Първоначално написано от gir
Не само, че си некомпетентен, ами не си правиш труд и да четеш.
А предишния ти пост.
На 15 години едно момче е полово зряло да бъде баща и БЕЗ БРАК. Аман от прости хора.
Освен това, ПО ЗАКОН, до навършване на пълнолетие, ти се водиш дете. Колкото и полово и умствено зрял да си.
повечето от днешните момичета са готови на всичко за да изкарат някой лев. и едва ли е неморално за тях да правят секс не с човек който може да им е баща, а който може да им е дядо.Първоначално написано от ShtrudeL
FUCK-тически не ме интересувате..
Много погрешно. Има си 30 годишни, които са стегнати, без бели коси и пр. А си има и 17 годишни тюфлеци, сбръчкани и с бели косми...Първоначално написано от ShtrudeL
Отделно - що да няма привлекателни на 30 ?
Чакай да ти намеря родени през 1980, секс-символи да видиш, че имат за какво да се хванат "малките":
Алан Смит , футболист
Уилбър Пан, поп и рап-певец
Мога да намеря и други. Даже над 30, които са мечта за много на 15...
Хах аз затова винаги ходя с по-малки момчета от мен!Единственото, което може да ме накара да отида при по-възрастен е ъкъла. Харесвам умни мъже, а не недорасли тинейджърчета, които все още си мислят само за CS, секс и спане и нямат никакви планове за бъдещето. Аз съм си амбициозна, постигнала съм всичко, което съм искала за тази възраст. Оредила съм си бъдеще, работа и тн и то съвсем сама. Навремето гаджето ми беше адски тъп, но сега гледам да му вливам малко мозък в главата и да ви кажа станал е много по-отговорен и грижовен от преди.
Вече си мисли за неща от типа: аз трябва да науча това и това, за да постигна неща, аз трябва да почна работа, за да можем ЗАЕДНО да постигнем друго нещо, аз трябва да си те пазя, да се грижа за теб, ако имаш нужда.... Ние момичетата искаме просто някой по-отговорен до нас. Ако нямаме пари, да ни дадът 50 стотинки за шише вода, ако няма къде да отидем, да се погрижат за нас и да ни приютът временно. Гаджето ми навремето искаше да му готвя и да му обувам чорапите и такова конско му теглих, че не само се научи да готви и да ми помага в домакинството, а и чак на другата сутрин му звъня докато бях на училище, питам го какво прави,а той ми разправя подреждам ти стаята...считайте колко е бил гузен.
![]()
Като сте още само на по 15/16 научете се да сте по-отговорни, покажете, че имате някакви цели, идеи за бъдеще и ще видите, че няма да духате супата!![]()
По закон имаме:Първоначално написано от LadyDi
-малолетни (деца до 14)
-непълнолетни (юноши от 14 до 18 )
-пълнолетни (на и над 18 г.)
Това е по закон. На 15 и 16 са непълнолетни, но не и малолетни. Затова и законът им дава права като това да подписват договори, например, да се женят (с родителско съгласие) и пр.
1. Не съм прост.Първоначално написано от LadyDi
2. Полово-зрели са и по на 8 години някои, но това не значи, че могат да са ти баща/майка. Бащинството и майчинството не са само биологични, но и правни, социологически и антропологични категории.
3. Прочетох много добре, но ти не си прочела:
3.1. ПРЕВЕЖДАМ ВИ:
"preference for sexual activity with a prepubescent child or children.
"
"предпочитание за сексуална активност с предпубертетно дете или деца"
На 15 години НЕ СА предпубертети, а са пубертети. Разбираш ли?
И пише, че за да обвинят някой в педофилия, трябва да е поне на 16 и жертвата му да е с 5 години по-малка, т.е. поне на 11.
Който разбира английски да потвърди, че съм прав.