.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 143
    Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Не искам да ставам драстичен
    w0sh

По темата няма какво да кажа, мнението ми е по-горе.

На пича пуснал темата мога да му кажа, че такива кифльоци не си заслужават и най-малкото нервиране. Подминаваш я и си гледаш живота. Точното момиче ще се появи, рано или късно.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на Glamour92
    YoUcANNOtiMaGiNe,onestar, препоръчително е да престанете да гледате толкова много филми и да заживеете поне за малко в реалния свят.В него връзката между 15-годишното момиченце и 30-годишния мъжага е явление,което просто няма как да е породено от...хм...любов
    sorry [/i]
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^^ А къде съм споменала, че една такава връзка е на основата на любов?
    Иначе за филми нямам време, ^^ а препоръките си ги... хм, нищо.

Със здраве!

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Теодора - Клюката позната
    Румина - Двойно по голям
    Две хубави песнички,които описват всичко,няма нужда от моя коментар.

Лично аз не бих се занимавала с мъж на 26-7 години примерно.Просто не виждам каква обща тема мога да имам с този човек, при положение, че мен ме интересуват съвсем различно неща.Аз си излизам с момчета около моята възраст или най-много 3 години по-големи от мен примерноо и ми е екстра.

ами не мисля, че е точно така .. винаги съм държала приятелят ми да е около моите години .. С момчета на моята възраст се чувствам много -по добре защото сме еднакви .. смисъл акъла ни е почти един и същ .. а колкото до угажданията за повечето момичета не е важно ... повече се държи приятелят и да я обича ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Извенете, че ви прекъсвам, но всеки, който подкрепя връзка между момиче на 15 и мъж на 30 очевидно страда от ИМБЕЦИЛНОСТ. Благодаря за вниманието.

Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Извенете, че ви прекъсвам, но всеки, който подкрепя връзка между момиче на 15 и мъж на 30 очевидно страда от ИМБЕЦИЛНОСТ. Благодаря за вниманието.

^ готина картинка :Д

на първо място, не смятам тези връзки да са много успешни и стабилни. ако са - все пак ще има доста изпитания, като отхвърляне от обществото, разлика в задълженията, ангажираността, развитието на по-младата половинка в бъдещето. пък и не вярвам родителите да искат момиченцата им да се обвързват с мъже на по ~30. още един проблем за преодоляване.
    такава връзка е доста ирационална и носи доста трудности. но ако наистина отношенията са искрени, хората си пасват и имат изгледи да се справят с предизвикателствата, аз не виждам нещо лошо.
    предполагам, че такава връзка е напълно възможна, но не много вероятна.
    всеки си търси нещо. не знам дали възрастни хора, които търсят доста по-малки половинки, няма някакъв проблем или нещо такова.
    REGGAE BOOM <3

Имам една позната която е същата ... но не го намирам въобще за нормално ..
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Има една такава в нашия град. И като я питам защо се занимаваш с дърти (ама наистина такива, не около 20 и няколко години, а от 32/3 нагоре) - тя вика: "Ам щото имат по-големи ку*ове!". Тя самата си е пълна курвентия... Просто нямам думи...

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ще ви го кажа директно на всички дето се тюхкате, че вашите връстнички искат по-големи. Истината е проста - НЕ СТЕ ИМ ИНТЕРЕСНИ. Момичетата съзряват по-бързо и искат мъжко поведение, което много от връстниците им нямат.

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Ами, приятелю.. колкото и вулгарно да звучи..
    На кифличките им трябва един дърт хлебар да ги пълни с мармалад за да може другите кифлички около тях да им завиждат.

От такива момичета по-надалеч
    Защо пак нападнахте кифлите?Каквото и да става всичко свързано с простотия и к****ляк се отнася към кифлите...Братле ОГРАНИЧЕНИ СТЕ (или просто завиждате)
    Сега ще питам:че кой не иска да е богат,да му купуват глезотиийки,да се изфука пред приятелките си с новата си придобивка (било то чанта,парцалка или 30 годишен паралия)...А и хората на 30 години не са чак пък старци и могат да дадат стабилно материално състояние,че защо не и любов.Вие като сте такива пубери,които само си играят на бебешките игрички и не им пука за момичето до тях... Аз винаги съм ходила с по големи никога на моята възраст,камо ли и по малки...
    Това беше от мен .

Re: Дъртаци срещу нас???лол

Цитирай Първоначално написано от ratex
    Ъъм..рядко пиша тук за проблеми но реших да си кажа...
    Та така...вчера видях бившата с някъв сигурно ...на 27-30....(тя е на 15) е тука ч печат ПЕДО БЕАР АПРУУВ...та мисалта ми е че момичетата все повече и повече отиват при по стари които не могат да си намерият жени от своята категория и го удрят на педо...излиза им по-евтино щото да кажем работят и могат да си позволят да им купуват разни глупости на малките и ги возят в колата в квартала и "глей кви сме пичове"...а такива като мене дето са си на 15-16 (поне лично за мене) кво праиме....ДУХАМЕ СУПАТА е тва .... дева напрао .... но комент...
    ПС: не искам да се обиждат хората които са 20-30 под думата дъртаци...нищо лично...
    1/ Тя даже да беше избягала от тебе и с някакъв на 15-16, пак щеше да му намериш кусури. Примерно, че не е висок или, че е много висок. Че не е от Левски или, че не е българин...Винаги изоставеният намира кусури на новия избор на гаджето си.

2/ На 27-30 е календарна възраст. Биологичната възраст на някои 27-30 е по-малка от на разни по 17-18. В смисъл, че изглеждат по-млади. Така че, ако не им личи разликата визуално - няма проблем. А и да им личи, пак няма, ама прави впечатление.

3/ Защо подценявате момичетата? Ами, че някой по-голям батко може да си се кефи на някоя, щото е умничка и романтична, не само щото е малка...Някой пък може да ходи с по-малки по икономически причини, за които си загатнал. Въобще забрави, че само заради годините са с тях...

4/ С времето разликите се изравняват. Сега може и да им личи като са на 15 и 30, ама след 10 години - на 25 и 40 може той да изглежда по-малък от нея. Не е задължително, ама доста момичета растат и стареят по-бързо от момчетата.

5/ Няма никаква педофилия да ходиш с някоя на 15. На 15 те си имат оформено тяло, менструация (могат да раждат деца) и т.н. Това не е педофилия. Педофилията е с деца. А на 15 години са юноши, тийнейджъри. Това се казва ЕФЕБОФИЛИЯ и не е болестно състояние. Ефебофилия е влечение към млади хора - тийнейджъри и младежи. Нищо лошо няма в него. В Япония даже си е част от националната култура и почти всички еротични анимета са с УЧЕНИЧКИ от средното училище. А и в някои държави на 15 вече се женят...

6/ Да се противопоставяш на връзката между хора, само защото календарната им възраст е различна си е дискриминация, наречена ЕЙДЖИЗЪМ (Ageism), нещо подобно на расизъм, лингвицизъм и други ненавистнически теории.

П.С. НЕ ВСЕКИ НА 30 Е ПО-БОГАТ ОТ НЯКОЙ НА 15. НЕ БЪРКАЙТЕ ГОДИНИТЕ С КЛАСИТЕ ! АКО НЯКОЙ Е СИНЧЕ НА БИЗНЕСМЕН С 10 000 000 НЯМА ЛИ ДА Е ПО-БОГАТ ОТ РАБОТНИК НА 30 ГОДИНИ?
    Good luck, Bad luck, Luck...

офф много се палите сичките бее ..

По темата: мии шанс .. намери си такава дету няма да тръгне след някой чичко (ако изобщо са останали) ..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от gir
    5/ Няма никаква педофилия да ходиш с някоя на 15. На 15 те си имат оформено тяло, менструация (могат да раждат деца) и т.н. Това не е педофилия. Педофилията е с деца. А на 15 години са юноши, тийнейджъри. Това се казва ЕФЕБОФИЛИЯ и не е болестно състояние. Ефебофилия е влечение към млади хора - тийнейджъри и младежи. Нищо лошо няма в него. В Япония даже си е част от националната култура и почти всички еротични анимета са с УЧЕНИЧКИ от средното училище. А и в някои държави на 15 вече се женят...

Цитирам Уикипедия, която знам, че тук много уважавате:
    Цитирай Първоначално написано от Wikipedia
    Според Световната здравна организация за педофили могат да се считат индивиди над 16-годишна възраст, ако проявяват постоянно и преобладаващо сексуално влечение към деца (момчета, момичета или и двата пола), при условие, че е налице възрастова разлика от поне 5 години.
    ....
    В правораздаването терминът „педофил“ се употребява свободно и без формално определение за описание на намерените за виновни в извършването на сексуална злоупотреба с деца или непълнолетни, в това число деца в предпубертетна възраст, деца в пубертетна възраст и младежи в следпубертетна възраст. Изследователите препоръчват тази непрецизна употреба да се избягва. В ежедневието терминът „педофилия“ се употребява за означаване на всеки възрастен индивид, който е сексуално привлечен към малки деца или който сексуално злоупотребява с дете или младеж.
    Прилагам и цитат от The ICD-10 Classification of Mental and Behavioural Disorders/Diagnostic criteria for research, на Световната здравна организация (за справка:http://www.who.int/classifications/icd/en/GRNBOOK.pdf - стр. 166/167)
    F65.4 Paedophilia
    A. The general criteria for F65 Disorders of sexual preference must be met.
    B. A persistent or a predominant preference for sexual activity with a prepubescent child or children.
    C. The person is at least 16 years old and at least five years older than the child or children in B.
    Моля, проучвате по-усърдно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    ...Не разбирам...от какво се привличат децата,че да ходят при такива...АКо е заради финансите ^^...не им ли е неудобно/отвратително/неморално/т.н да стоят до човек,който може да им е баща

МАЛКО МАТЕМАТИКА :

30 - 15 = 15 !!!

На 15 не може момче да се жени. По закон се жени най-рано на 18. Докато се роди бебето, става на 19. Така че баща може да ти е някой с 19 години по-голям, НАЙ-МАЛКО.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi

Според Световната здравна организация за педофили могат да се считат индивиди над 16-годишна възраст, ако проявяват постоянно и преобладаващо сексуално влечение към деца (момчета, момичета или и двата пола), при условие, че е налице възрастова разлика от поне 5 години.
    ....
    В правораздаването терминът „педофил“ се употребява свободно и без формално определение за описание на намерените за виновни в извършването на сексуална злоупотреба с деца или непълнолетни, в това число деца в предпубертетна възраст, деца в пубертетна възраст и младежи в следпубертетна възраст. Изследователите препоръчват тази непрецизна употреба да се избягва. В ежедневието терминът „педофилия“ се употребява за означаване на всеки възрастен индивид, който е сексуално привлечен към малки деца или който сексуално злоупотребява с дете или младеж.
    Прилагам и цитат от The ICD-10 Classification of Mental and Behavioural Disorders/Diagnostic criteria for research, на Световната здравна организация (за справка:http://www.who.int/classifications/icd/en/GRNBOOK.pdf - стр. 166/167)
    F65.4 Paedophilia
    B. A persistent or a predominant preference for sexual activity with a prepubescent child or children.
    C. The person is at least 16 years old and at least five years older than the child or children in B.
    Моля изчислете, че 16-5 е равно на 11.

Моля преведете си, че пише, че е свързано със СЕКС-АКТИВНОСТ с хора в ДЕТСКА И ПРЕДПУБЕРТЕТНА възраст, а не с 15 годишни.

Благодаря Ви за вниманието и извинявайте, ако има нещо. Но просто такава ми е специалността, да поназвайвам малко за закони, сексуални престъпления, и поведение, и т.н.

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    офф много се палите сичките бее ..

По темата: мии шанс .. намери си такава дету няма да тръгне след някой чичко (ако изобщо са останали) ..
    Ако онзи е на 27 до 30 (както го е определил авторът от далече), т.е. с 12 до 15 години по-голям, не й е "чичко", а й е "батко". Защото "чичко" е на годините на потенциален баща (най-малко 18-19 години). Същото и с дядовците. Най-малко 37 години разлика, за да й е дядо, а не чичо.
    Малко повече аритметика и всичко е на място.
    Поздрави!

Град
    Варна

....
    F65.4 Paedophilia

Моля преведете си, че пише, че е свързано със СЕКС-АКТИВНОСТ с хора в ДЕТСКА И ПРЕДПУБЕРТЕТНА възраст, а не с 15 годишни.

Благодаря Ви за вниманието и извинявайте, ако има нещо. Но просто такава ми е специалността, да поназвайвам малко за закони, сексуални престъпления, и поведение, и т.н.
    WTF|?
    Не само, че си некомпетентен, ами не си правиш труд и да четеш.

А предишния ти пост.
    На 15 години едно момче е полово зряло да бъде баща и БЕЗ БРАК. Аман от прости хора.

Град
    Варна
    Освен това, ПО ЗАКОН, до навършване на пълнолетие, ти се водиш дете. Колкото и полово и умствено зрял да си.

...Не разбирам...от какво се привличат децата,че да ходят при такива...АКо е заради финансите ^^...не им ли е неудобно/отвратително/неморално/т.н да стоят до човек,който може да им е баща
    повечето от днешните момичета са готови на всичко за да изкарат някой лев. и едва ли е неморално за тях да правят секс не с човек който може да им е баща, а който може да им е дядо.
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Хах. Тук може да се поспори малко.
    Винаги ли, когато едно 15 годишно момиче ходи с 30 годишен, се гледа от ъгъла на автора?
    А ако "дъртака" не иска секс? Ако не купува разни парцалки на 15 годишната? Ако момичето се чувства добре в неговата компания, защото е разбирана, подкрепяне и... хм, защитена? Ако тя не е поредната пикла, която гледа да се изфука с материалното? А този на 30 се радва на присъствието й, прекарват времето си заедно, приятно им е и прочие?
    Свикват заедно. 30 годишния не си позволява секс с нея, защото етикета "педофил" е повече от ясно, че ще му бъде лепнат.

И тогава какво? Връзка без секс? Ами... емоционалната страна?
    Или сега ще кажете, че няма подобно животно на 30 години...
    Добре де...да кажем,че е така както казваш...от какво е привлечено момичето? Едната защита? Дори физически не си представям какво би я привлякло.
    (Не че 30 годишните не са привлекателни. Привлекателни са за 30 годишни дами. ^)
    Много погрешно. Има си 30 годишни, които са стегнати, без бели коси и пр. А си има и 17 годишни тюфлеци, сбръчкани и с бели косми...
    Отделно - що да няма привлекателни на 30 ?
    Чакай да ти намеря родени през 1980, секс-символи да видиш, че имат за какво да се хванат "малките":

Алан Смит , футболист

Уилбър Пан, поп и рап-певец

Мога да намеря и други. Даже над 30, които са мечта за много на 15...

Голям фен Аватара на Callisto
    Хах аз затова винаги ходя с по-малки момчета от мен! Единственото, което може да ме накара да отида при по-възрастен е ъкъла. Харесвам умни мъже, а не недорасли тинейджърчета, които все още си мислят само за CS, секс и спане и нямат никакви планове за бъдещето. Аз съм си амбициозна, постигнала съм всичко, което съм искала за тази възраст. Оредила съм си бъдеще, работа и тн и то съвсем сама. Навремето гаджето ми беше адски тъп, но сега гледам да му вливам малко мозък в главата и да ви кажа станал е много по-отговорен и грижовен от преди. Вече си мисли за неща от типа: аз трябва да науча това и това, за да постигна неща, аз трябва да почна работа, за да можем ЗАЕДНО да постигнем друго нещо, аз трябва да си те пазя, да се грижа за теб, ако имаш нужда.... Ние момичетата искаме просто някой по-отговорен до нас. Ако нямаме пари, да ни дадът 50 стотинки за шише вода, ако няма къде да отидем, да се погрижат за нас и да ни приютът временно. Гаджето ми навремето искаше да му готвя и да му обувам чорапите и такова конско му теглих, че не само се научи да готви и да ми помага в домакинството, а и чак на другата сутрин му звъня докато бях на училище, питам го какво прави,а той ми разправя подреждам ти стаята...считайте колко е бил гузен.

Като сте още само на по 15/16 научете се да сте по-отговорни, покажете, че имате някакви цели, идеи за бъдеще и ще видите, че няма да духате супата!

Освен това, ПО ЗАКОН, до навършване на пълнолетие, ти се водиш дете. Колкото и полово и умствено зрял да си.
    По закон имаме:

-малолетни (деца до 14)
    -непълнолетни (юноши от 14 до 18 )
    -пълнолетни (на и над 18 г.)

Това е по закон. На 15 и 16 са непълнолетни, но не и малолетни. Затова и законът им дава права като това да подписват договори, например, да се женят (с родителско съгласие) и пр.

....
    F65.4 Paedophilia

WTF|?
    Не само, че си некомпетентен, ами не си правиш труд и да четеш.

А предишния ти пост.
    На 15 години едно момче е полово зряло да бъде баща и БЕЗ БРАК. Аман от прости хора.
    1. Не съм прост.
    2. Полово-зрели са и по на 8 години някои, но това не значи, че могат да са ти баща/майка. Бащинството и майчинството не са само биологични, но и правни, социологически и антропологични категории.
    3. Прочетох много добре, но ти не си прочела:

3.1. ПРЕВЕЖДАМ ВИ:

"preference for sexual activity with a prepubescent child or children.
    "
    "предпочитание за сексуална активност с предпубертетно дете или деца"

На 15 години НЕ СА предпубертети, а са пубертети. Разбираш ли?

И пише, че за да обвинят някой в педофилия, трябва да е поне на 16 и жертвата му да е с 5 години по-малка, т.е. поне на 11.

Който разбира английски да потвърди, че съм прав.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си