.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 143
    Guest
    15 годишните момичета се чувстват големи?
    Ок...
    Защото се чувстват големи си търсят по-големи партньори?
    мм.. Ок
    15 годишните момчета се чувстват преебани заради това?
    Ок..
    Можем ли да променим как стоят нещата?
    Мнем

Извод от темата?
    Никакъв..

По-интересно ще е да обсъждаме финансовата криза..

Цитирай Първоначално написано от Shely
    Боже на къде отива тоя свят...
    ++1
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от vesji
    Ок...
    мм.. Ок
    Ок..
    Мнем

Извод от темата?
    Никакъв..

Не си прав...момичетата изобщо не се чувстват големи. Те просто искат нещо, което вие не можете да им дадете. Те искат сигурност и макар че не го осъзнават те подсъзнателно търсят някой като техния татко (здрав истински мъж, трудолюбив(това за вас е да играете на CS), силен ( да вдигате даден скил), отговорен (да не допуснете да прочетете Game Over), умен ( да скамнете някой)....виждате ли има голяма разлика м/у вас и възрастните мъже...вие какво бъдеще можете да предложите на тези момичета? Стой си в къщи и ми кърпи чорапите, като се прибера ще ти дам 30 стотинки да ми купиш пликче солети, че заплатата не ми стига за нещо по-добро...( и то в случей, че изобщо си намерите работа)...

Цитирай Първоначално написано от nikity9926
    Цитирай Първоначално написано от Shely
    Боже на къде отива тоя свят...
    ++1

15-годишна и 30-годишен. РАЗЛИКИ НЯКАКВИ ГОЛЕМИ ДА ИМА?

АРИАНА ГРАНДЕ (15-годишна певица и актриса)

УИЛМЪР ВАЛДЕРАМА (30-годишен актьор)
    Good luck, Bad luck, Luck...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Защо сравнявате външен вид.

Сравнете акъл, моля ви.

Една 15 годишна никога не може да изпързаля 30 годишен,ч е е на неговия акъл.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh

Сравнете акъл, моля ви.

Да. Интелектуалната възраст по-трудно се бърка. Но има изключения. Значи виждал съм селяни по на 40 даже, които нямат понятие от география (къде е Лаос и Люксембург), биология (ДНК-то от какво се състои) и пр., докато някои (една на хиляда) на 15 може да знае кой е Киркегор, да пише поезия от класа и да свири на пиано...
    Но, като цяло съм съгласен с тебе, че пречката си е акълът и други разлики като социален статус, примерно (той иска да ходи в чужбина, тя трябва да си завърши средното)...
    Та така.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

Сравнете акъл, моля ви.

Да, но в днешно време никой няма да тръгне да ти гледа акъла, поне не в началото ...

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на nymphadora
    onestar,ти така върло защитаваш позицията си,май си минала по тоя път,а?

По - рано писах в темата , но както и да е . Прочетох коментарите и по -нататък и забелязвам , че единственият човек , който мисли като мене тука е gir
    Не мога да разбера на останалите какво ви пречи и защо има толкова много хора с ОГРОМНИ предразсъдъци И още нещо - педофилия НЕ се нарича , когато е със съгласието на човека , който е по - малък .
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Guest
    Не си прав...момичетата изобщо не се чувстват големи. Те просто искат нещо, което вие не можете да им дадете. Те искат сигурност и макар че не го осъзнават те подсъзнателно търсят някой като техния татко (здрав истински мъж, трудолюбив(това за вас е да играете на CS), силен ( да вдигате даден скил), отговорен (да не допуснете да прочетете Game Over), умен ( да скамнете някой)....виждате ли има голяма разлика м/у вас и възрастните мъже...вие какво бъдеще можете да предложите на тези момичета? Стой си в къщи и ми кърпи чорапите, като се прибера ще ти дам 30 стотинки да ми купиш пликче солети, че заплатата не ми стига за нещо по-добро...( и то в случей, че изобщо си намерите работа)...

Тя иска сигурност. Има си семейство.
    Тя иска любов. Има си майка.
    Тя иска пари. Има си баща
    Тя иска друг вид любов. Има си плюшени играчки.

Аз искам да съм портокал. Нямам си нищо...

Спора е безсмислен.

Цитирай Първоначално написано от gir
    Ако онзи е на 27 до 30 (както го е определил авторът от далече), т.е. с 12 до 15 години по-голям, не й е "чичко", а й е "батко". Защото "чичко" е на годините на потенциален баща (най-малко 18-19 години). Същото и с дядовците. Най-малко 37 години разлика, за да й е дядо, а не чичо.
    Малко повече аритметика и всичко е на място.
    Поздрави!
    Познай през кое ми минава дали й се пада чичо, баща или батко .. аз НЕ приемам такива връзки от сорта на - тя е на 15, той на 30! .. точка!
    всеки си има мнение по въпроса, това е моето и НЯМА да се промени! ..

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    onestar,ти така върло защитаваш позицията си,май си минала по тоя път,а?
    ми то момичето още в началото си каза.

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Ок...
    мм.. Ок
    Ок..
    Мнем

Извод от темата?
    Никакъв..

Чуваш ли се кви глупости говориш? Точно, че момичетата се чувстват някакви зрели госпожички, затова търсят чичковци. Нещо, което не можем да им дадем? Ако момичетата се нуждаеха от нещо, което само 20 години по-голям от тях може да им даде, природата щеше да се погрижи за това, нали се сещаш и щеше да е нормално, ама не е. Няма нещо, от което момичетата да се нуждаят, а едно нормално момче да не може да им даде. Не намирам общото м-у педофилията и кънтър страйка, ама ти май успяваш, браво. "вие какво бъдеще можете да предложите на тези момичета?" ъъъъъ, нормално. Или смяташ, че е нормално когато момичето стане на 30, мъжа да е вече на 50-55. Хич не мога да те разбера, чичковците са по-добри от нормалните момчета, защото могат да предложат бъдеще на момичетата и да ги осигурят финансово? Какво бъдеще, когато момичето стане на 50 оня ще е побелял и ще ходи с бастун. Верно трябва да се прегледате всичките, бати накъде отива света?
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Тя иска сигурност. Има си семейство.
    Тя иска любов. Има си майка.
    Тя иска пари. Има си баща
    Тя иска друг вид любов. Има си плюшени играчки.

Аз искам да съм портокал. Нямам си нищо...

Спора е безсмислен.

Тя иска сигурност. Има си семейство. -това е временно-все някога ще умрат, ако още не са.
    Тя иска любов. Има си майка.-майка ми не я ебе за мен и я виждам 1 на 3 месеца
    Тя иска пари. Има си баща- на смъртно легло.
    Тя иска друг вид любов. Има си плюшени играчки.- те каква любов могат да ми предложат. Нито могат да ме гушнат и да ме отешът, нито могат да ме изслушат нито да ми дадът савет!

Аз искам да съм портокал. Нямам си нищо...-ми няма да си имаш, докато мислиш по този начин...твойто си е просто ревност. Комплексирал си се, че те заебават за по-възрастни...замислял ли си се защо? Ми сигурно са по-сериозни от теб. Те са си оредили живота и не и предстоят въпроси от типа...сега от къде да взема заем за жилище, да платя водата или тока, дали мама ще влезе в стаята и тн....

Вие ччувате ли се .. Тези по на 30год. могат да ни бъдат бащи .. От тях нищо добро не може да види едно 15 годишно момиче като мен .. Може да има свестни тук тамее .. Амаа тези `` възрастните `` си имат своите желания .. Наистина на къде отива този свят ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Цитирай Първоначално написано от xNiKx
    Ок...
    мм.. Ок
    Ок..
    Мнем

Извод от темата?
    Никакъв..

Чуваш ли се кви глупости говориш? Точно, че момичетата се чувстват някакви зрели госпожички, затова търсят чичковци. Нещо, което не можем да им дадем? Ако момичетата се нуждаеха от нещо, което само 20 години по-голям от тях може да им даде, природата щеше да се погрижи за това, нали се сещаш и щеше да е нормално, ама не е. Няма нещо, от което момичетата да се нуждаят, а едно нормално момче да не може да им даде. Не намирам общото м-у педофилията и кънтър страйка, ама ти май успяваш, браво. "вие какво бъдеще можете да предложите на тези момичета?" ъъъъъ, нормално. Или смяташ, че е нормално когато момичето стане на 30, мъжа да е вече на 50-55. Хич не мога да те разбера, чичковците са по-добри от нормалните момчета, защото могат да предложат бъдеще на момичетата и да ги осигурят финансово? Какво бъдеще, когато момичето стане на 50 оня ще е побелял и ще ходи с бастун. Верно трябва да се прегледате всичките, бати накъде отива света?
    Не секарай на мен ! Не съм аз тази, която ходи с по-големи от мен. Аз си ходя с по-малки. Казвам само какво искат момичетата...ти не можеш да го разбереш...мъжете никога не са можели да разберът какво искат жените...няма и да могат, понеже не слушат. Казвам само, че предпочитаме умни мъже, които знаят какво искат, знаят какво искат да работят, какво да учат и тн...имат амбиции..., а не като 14/15 годишните лапета да играят по цял ден на компютърни игри. Питаш ги написа ли си домашните-не, какво искаш да работиш-искам да съм президент....ми съжалявам няма да стане. Искате яко маце...заслужете си го!
    Никой не ви иска парите...ние само искаме да докажете, че сте отговорни и, че можете да носите отговорност за действията си.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Хах. Тук може да се поспори малко.
    Винаги ли, когато едно 15 годишно момиче ходи с 30 годишен, се гледа от ъгъла на автора?
    А ако "дъртака" не иска секс? Ако не купува разни парцалки на 15 годишната? Ако момичето се чувства добре в неговата компания, защото е разбирана, подкрепяне и... хм, защитена? Ако тя не е поредната пикла, която гледа да се изфука с материалното? А този на 30 се радва на присъствието й, прекарват времето си заедно, приятно им е и прочие?
    Свикват заедно. 30 годишния не си позволява секс с нея, защото етикета "педофил" е повече от ясно, че ще му бъде лепнат.

И тогава какво? Връзка без секс? Ами... емоционалната страна?
    Или сега ще кажете, че няма подобно животно на 30 години...
    Ти вярваш ли на това ? xD Сигурно го има.. Но е ааадски рядко срещано. И аз подкрепям мнението, че връзка с аре да не казвам 5, ама 10 години и нагоре... НЕМОРАЛНО и НЕРЕДНО оО Който каквото ще да казва. За мен това е.. Айде няма да го казвам Но в крайна сметка всеки сам избира пътя, по който да върви =]
    До някъе съм съгласен с автора...

П.С. - И само да вмъкна нещо.. Какво си е подредил живота? Живее в наследения апартамент от родителите си, работи за 500-700 лева и има да си палти тока и водата, остават му някакви стинки, с които изкарва малката пикла на кафе. Това ли е подреден живот? За някои може и да е, но за един нормално мислещ човек.. Не съм много сигурен Ако това наричате сигурност... Боже опази ! И отделно самия факт, че тоя човек щом се е принизил да се занимава с непълнолетни, че понякога и МАЛОЛЕТНИ, не говори никак добре за тия хора. Ми значи той не може да си намери една сериозна връзка с жена на неговата възраст. И то поради горе изброените... Или май само аз така го разбирам ?

Град
    Разград
    Ок...
    мм.. Ок
    Ок..
    Мнем

Извод от темата?
    Никакъв..

Не секарай на мен ! Не съм аз тази, която ходи с по-големи от мен. Аз си ходя с по-малки. Казвам само какво искат момичетата...ти не можеш да го разбереш...мъжете никога не са можели да разберът какво искат жените...няма и да могат, понеже не слушат. Казвам само, че предпочитаме умни мъже, които знаят какво искат, знаят какво искат да работят, какво да учат и тн...имат амбиции..., а не като 14/15 годишните лапета да играят по цял ден на компютърни игри. Питаш ги написа ли си домашните-не, какво искаш да работиш-искам да съм президент....ми съжалявам няма да стане. Искате яко маце...заслужете си го!
    Никой не ви иска парите...ние само искаме да докажете, че сте отговорни и, че можете да носите отговорност за действията си.
    Добре, няма да се "секарам с теб". Така е, не можем да ви разберем, доказано е. Предпочитате умни мъже, които знаели какво искат..., когато самите вие сте на 14-15 и не се знаете какво искате, не се правете на много зрели. Сега, предполагам разбираш какво е пубертет, кога хваща момичетата и кога момчетата, и че момчетата съзряват по-късно. А какви са големите амбиции на тея чичковци? Да ходят с 20 години по-малки от тях? Ебати амбициите. Не могат да си намерят жена и айде скачат на малките глупави момичета.
    STRAIGHT EDGE
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    XXX

Град
    Разград
    Ок...
    мм.. Ок
    Ок..
    Мнем

Извод от темата?
    Никакъв..

Добре, няма да се "секарам с теб". Така е, не можем да ви разберем, доказано е. Предпочитате умни мъже, които знаели какво искат..., когато самите вие сте на 14-15 и не се знаете какво искате, не се правете на много зрели. Сега, предполагам разбираш какво е пубертет, кога хваща момичетата и кога момчетата, и че момчетата съзряват по-късно. А какви са големите амбиции на тея чичковци? Да ходят с 20 години по-малки от тях? Ебати амбициите. Не могат да си намерят жена и айде скачат на малките глупави момичета.
    STRAIGHT EDGE
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    XXX

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Знаеш ли каква е разликата между теб и "големите чичковци"? Тя е, че те имат избор. Могат да имат и 30-40 годишна жена, а могат да го сложат и на 15 годишна тийнейджърка. А ти само ще ревеш по форумите, че съученичките ти се чукат със старци.

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Вие ччувате ли се .. Тези по на 30год. могат да ни бъдат бащи .. От тях нищо добро не може да види едно 15 годишно момиче като мен .. Може да има свестни тук тамее .. Амаа тези `` възрастните `` си имат своите желания .. Наистина на къде отива този свят ..
    Значи на 15 години момчетата имат деца, така ли? Че като станат на 30 и дъщерите им са на 15?...Може, ако сте роми...И пак не е задължително, щото си има и образовани роми, които правят деца след 18...
    Светът си отива накъдето си ще. Четете повече история и вижте едно време колко бракове е имало точно с такива 15-годишни разлики. Въобще нямате понятие от миналото и връзките му с настоящето. Обръщам се към хорицата с подобен светоглед, не само към Пусукетка или както и да се транскрибра ника.
    Колкото до това дали може или не може да види добро едно момиче -ако е с някой на 15 обезателно ли ще види добро? Случайно да сте учили, че доброто не зависи от годините? На 15 да не би да няма непълнолетни престъпници, изнасилвачи, убийци, крадци...?
    Повече мислене, по-малко предразсдъдъци и повече четене на научно-популярни книжки, препоръчвам.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Офф, на толкова повърхностни мнения се нагледах в тая тема. Вие мозък имате ли? Любов. Ох. Любов.. Вижте, не се присмивам, нито се подигравам, просто ми е жал за вас, драги ми заблудени девойки. Как си представяте, че един 30 годишен МЪЖ ще се занимава с 15 годишна лигла, дето й се припикало и си помислила, че нещо друго й се прави, от любов? Кой нормален 30 годишен МЪЖ би се занимавал с такова ДЕТЕ на тия години, освен ако никоя в неговата категория не му е вързала? Не е нормално. Прието е за НЕНОРМАЛНО от по-голямата част от обществото. Замислете се дали вие не грешите?

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Знаеш ли каква е разликата между теб и "големите чичковци"? Тя е, че те имат избор. Могат да имат и 30-40 годишна жена, а могат да го сложат и на 15 годишна тийнейджърка. А ти само ще ревеш по форумите, че съученичките ти се чукат със старци.

Браво, бате Митко! Кажи му го и ти !
    Ами точно така си е. Ако си на 30 може и да си с 60 годишна, и с 15 годишна, ама на 15 доста си по-ограничен.
    Е, има си жени ("пуми" и др. наименования), които са, да речем по на 25-35, а си падат по пубер-момчета. Лошо няма. Ама са доста малко такива жени. Докато ученички, които си падат по големи батковци, а и по чичковци - бол!

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Офф, на толкова повърхностни мнения се нагледах в тая тема. Вие мозък имате ли? Любов. Ох. Любов.. Вижте, не се присмивам, нито се подигравам, просто ми е жал за вас, драги ми заблудени девойки. Как си представяте, че един 30 годишен МЪЖ ще се занимава с 15 годишна лигла, дето й се припикало и си помислила, че нещо друго й се прави, от любов? Кой нормален 30 годишен МЪЖ би се занимавал с такова ДЕТЕ на тия години, освен ако никоя в неговата категория не му е вързала? Не е нормално. Прието е за НЕНОРМАЛНО от по-голямата част от обществото. Замислете се дали вие не грешите?
    Повърхностно мислиш. Ще посоча базовите ти грешки:

1) На 15 не са деца, а са юноши (пубертет, тийн). Деца са до 14 години (юридически) и до 8-10 (биологически). Психологически - някои и на 80 са си деца, умствено - също.

2) По-голямата част ОТ КОЕ общество? Има различни общества. А и не е задължително, ако повечето мислят нещо, то да е така. Преди ПО-ГОЛЯМАТА част от обществото си е мислела, че Земята е плоска. Е, и?

3) "Категорията" на един 30 годишен, не е задължително 30-годишна. И като "категоризираш" така изпадаш в предразсъдък, известен като ЕйДЖИЗЪМ. Също толкова лош, както расизъм, лингвицизъм и др. подобни.

4) Не всички на 15 са тъпи. Има си деца със златни медали от европейски и международни състезания. Изобретатели, виртуози...дори има майки по на 15 години, проститутки и пр.
    На 15 години може да имаш много по-голям опит, отколкото някой на 50. Зависи на какво си попадал и какви са ти заложбите.

Мислене и повечко четене, та всичко ще се оправи!
    Поздрави!

" И аз подкрепям мнението, че връзка с аре да не казвам 5, ама 10 години и нагоре... НЕМОРАЛНО и НЕРЕДНО"

Според КОЙ МОРАЛ и кой ред? Личния ти? Правиш конкуренция на кварталната секта с догматизъм...

"- И само да вмъкна нещо.. Какво си е подредил живота? Живее в наследения апартамент от родителите си, работи за 500-700 лева и има да си палти тока и водата, остават му някакви стинки, с които изкарва малката пикла на кафе. Това ли е подреден живот?"

С ТОВА СЪМ СЪГЛАСЕН! И АЗ КАЗВАМ, ЧЕ ИМА УЧЕНИЦИ НА 15-16,които са по-богати от чичковците и батковците. Ама няма кой да мисли...

"За някои може и да е, но за един нормално мислещ човек.. Не съм много сигурен Ако това наричате сигурност... Боже опази ! "

Сигурността не се прави само с пари. ПРИМЕРНО едно зряло-разсъждаващо същество на 30 може да вдъхне повече сигурност от някой връстник, който говори как се е напушил вчера и как са го наритали в кварталната дискотека. Само пример. Иначе идиоти си има и на 15, и на 30. МОРАЛЪТ НЯМА ВЪЗРАСТ. УМЪТ - и той.

"И отделно самия факт, че тоя човек щом се е принизил да се занимава с непълнолетни, че понякога и МАЛОЛЕТНИ, не говори никак добре за тия хора."

Само за протокола - на 15 не са малолетни, непълнолетни са.

"Ми значи той не може да си намери една сериозна връзка с жена на неговата възраст."

Или, примерно, значи че не го кефят тези на неговата възраст. Що пък трябва всеки да ходи с връстници? Ейджист?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си