Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Ей значи то много ограничени хора имало бре . Айде знаем че в днешно време повечето момичета са материалистки , кифли и каквито си ги наричате още , но тва не значи , че няма и такива , които са запазили ценностната си система ( изобщо не са я променяли , а отделен въпрос , че вече много малко хора я имат ) и не са деградирали . За постовете на onestar съм съгласна както и с тия на mArMaLaDkA . Приемате всичко останало като хора с хомосексуални наклонности , мазохистични и какви ли не , но не разбирате хора , с по - голяма разлика в годините , които се ОБИЧАТ ?! Вие не сте тези , които ще казвате и ще забранявате на когото и да било , ако мислите така нз що за хора сте Простотията и комплексарщината на някои хора няма граници .
Ам, извинявайте, но нещо не се връзва.

Първо, кой каза, че аз лично приемам "всичко останало като хора с хомосексуални наклонности , мазохистични и какви ли не" ?

Второ, в конкретния случай говорим за 15 годишно момиче и 30 годишен мъж. Ако ми кажеш, че на 15 години можеш да разбереш какво е истинска любов и наистина да обичаш някой, ще ти се изсмея в лицето. Още повече, че се съмнявам 30 годишния пич да обича 15 годишното детенце. Пълен абсурд.

Трето, погледни какви глупости написа, после заявявай, че простотията няма граници.