Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
Или ще изоставя тая регистрация, въпреки че тъкмо съм си ги направила 3000 поста и никак, ама никак не ми се ще да си ги оставя.

Ама много комплексарски звучи цялата история. Винаги, на всеки месец и половина - два, се намира някое момче, което пуска тема по същия въпрос. Защото видяло бившата си или момичето, което харесва с човек от срещуположния пол, който е доста по-голям от нея. И се стига до някакви крайности и общи знаменатели за това, как всяка втора била такава и едно четене на псевдоморал, от което се запитваш дали не целите с камъни едва ли не такива момичета, щом ги видите по улиците. Грозно е. Всеки си има свой собствен живот и всеки трябва да си гледа в собствената паница. Не всичко трябва да се гледа от материалната страна на нещата, защото не всички момичета се занимават с по-големи мъже, заради колите, дрехите и парите(да не говорим, че момичетата са още малки и сравнително глупави, че да знаят как да доят един 25-годишен примерно).
Напротив.

Винаги в подобни теми се намира един заблуден оптимист като теб който започва да разправя как всъщност ние подценяваме кифличките, как те милите гледат на връзката с дядо си като на нещо много по-стойностно и смислено от простото желание да има батко който да я лигави и с който да се фука пред другите кифлички и как ние сме злобните тролове живеещи в мазета които мразят всички останали и обичат да се бъркат в чуждия живот.

Моля те, чак ми се догади.

Колкото и да не ти се вярва, поне 80% от тийнките търсят по-големи момчета заради колата/парите/социалния статус (Който се ограничава в фукане пред приятелки, висене по дискотеки с надута физиономия защото има някъв батко който да я пази от свалячи на нейната възраст/завист от другите около нея). И престанете с изцепките "момичетата на 15 търсят нещо зряло, търсят мъж а не някой разглезен пикльо" ... Все едно момиче на 15 е вече зряло, пълна жена, с отлично разбиране за нещата от живота и с изградени ценности.. един вид по-висша от глупавите недорасли момчета..

Ако ще разправяме вицове, казвайте.