Хах аз затова винаги ходя с по-малки момчета от мен! Единственото, което може да ме накара да отида при по-възрастен е ъкъла. Харесвам умни мъже, а не недорасли тинейджърчета, които все още си мислят само за CS, секс и спане и нямат никакви планове за бъдещето. Аз съм си амбициозна, постигнала съм всичко, което съм искала за тази възраст. Оредила съм си бъдеще, работа и тн и то съвсем сама. Навремето гаджето ми беше адски тъп, но сега гледам да му вливам малко мозък в главата и да ви кажа станал е много по-отговорен и грижовен от преди. Вече си мисли за неща от типа: аз трябва да науча това и това, за да постигна неща, аз трябва да почна работа, за да можем ЗАЕДНО да постигнем друго нещо, аз трябва да си те пазя, да се грижа за теб, ако имаш нужда.... Ние момичетата искаме просто някой по-отговорен до нас. Ако нямаме пари, да ни дадът 50 стотинки за шише вода, ако няма къде да отидем, да се погрижат за нас и да ни приютът временно. Гаджето ми навремето искаше да му готвя и да му обувам чорапите и такова конско му теглих, че не само се научи да готви и да ми помага в домакинството, а и чак на другата сутрин му звъня докато бях на училище, питам го какво прави,а той ми разправя подреждам ти стаята...считайте колко е бил гузен.

Като сте още само на по 15/16 научете се да сте по-отговорни, покажете, че имате някакви цели, идеи за бъдеще и ще видите, че няма да духате супата!